Jump to content

[NSFW] Πόσα κιλά είστε?

unstoppable

Recommended Posts

1.85 96κιλα ,αλλα εχω μονιμως λιγουρες (ρωτηστε lvl1 που ξερει ποσο λιτοδιαιτος ειμαι και τρωω σαν πουλακι-πτεροδακτυλος)

το τρεξιμο παντως που λεει ο γιαγκτ κανει θαυματα στον ελεγχο βαρους.

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

thx

υπάρχει και αυτό για ποιο αναλυτικά

http://www.lovecooking.gr/index.php?option=com_tools&action=bmiCalc&Itemid=166

α εντάξει τελικά είμαι, ε τι στο καλό ρωτάνε τότε γιατί αδυνάτισα τόσο πολύ, μήπως αρρώστησα κλπ ....κουτσομπολιά :rant:

post-391-1416074450,8831_thumb.jpg

thx

υπάρχει και αυτό για ποιο αναλυτικά

http://www.lovecooking.gr/index.php?option=com_tools&action=bmiCalc&Itemid=166

α εντάξει τελικά είμαι, ε τι στο καλό ρωτάνε τότε γιατί αδυνάτισα τόσο πολύ, μήπως αρρώστησα κλπ ....κουτσομπολιά :rant:

απλά ζηλευουνε που το δικό τους ΒΜΙ είναι πάνω από το πράσινο:devil:

εμενα με 64 κιλα και 1.78-79 με εβγαλε κανονικο . Μεχρι τωρα νομιζα πως ημουν ελειποβαρης . wtf

αλλάζει και ο μυϊκός ιστός και παίζει διαφορετικό ρόλο στο ανάλογο ύψος

... :p

Καλά μην είσαι και υπερβολικός. Αυτή η μέθοδος υπολογισμού είναι πολύ μα πολύ στο περίπου… Οκ δε λέω για φάσεις σα κι έμενα που είμαι πολύ εκτός του φυσιολογικού βάρους. Αλλά το να βασίζεσαι εξ ολοκλήρου στο ότι στα 24,9 είσαι οκ και στα 25,1 ή 26 είσαι υπέρβαρος είναι παράλογο. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Μόνο εξειδικευμένος γιατρός μετά από εξετάσεις θα μπορέσει να σου πει ακριβώς το που βρίσκεσαι με τέτοια ακρίβεια. Μία χαρά είναι το βάρος σου.

Ναι, πλάκα κάνω με το site. Η αλήθεια πάντως είναι ότι είχα συνηθίσει στα 77 κιλά (πήγαινα κ γυμναστήριο) που η κοιλιά ήταν φέτες και τώρα νοιώθω κάπως. Τέλοσπαντων, πάλι με χρόνια με καιρούς...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.