Jump to content

[NSFW] Πόσα κιλά είστε?

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

1.89 - 92kg

Λεπτά χέρια/πόδια/πρόσωπο, και ότι περιττό συσσωρεύεται στην κοιλιά που θεριεύει επικίνδυνα εν' όψει μουντιάλ και αυξημένης κατανάλωσης μπύρας.

Μόνη ελπίδα, τα μέτρα του George Papatzis που μπορεί να την ακριβύνουν και να περιοριστεί η κατανάλωση. (αν κι' εχω ηδη αρχίσει να φτιάχνω στοκ:D).

1.75 - 57Kg

Αλλα κιλα δεν παιρνω ουτε χανω ευκολα,λογω μεταβολισμου :dance3:

Υ.Γ: Τελευταια φορα που μετρησα βαρος ηταν περσυ το Πασχα,για υψος μετρηθηκα πριν 3 μηνες περιπου...

1,65 - 111 κιλά ζυγισμένος σε φαρμακείο :(

Ποτέ δεν υπήρξα λεπτός αλλά τώρα έχω βαρέσει limit up. Ελπίζω να μη πάω παραπάνω γιατί δεν έχω ούτε τη διάθεση αλλα ούτε και τη πειθαρχία να κάνω δίαιτα σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Είναι ευχάριστο πάντως να βλέπεις ότι σε μια κοινότητα PCακιδων κατά κύριο λόγο, το μέσο βάρος διατηρείται χαμηλά. (Ευχάριστο γνωρίζοντας της καθιστική φύση αυτής της ενασχόλησης.)

[καλή η νεκρανάσταση του θρεντ ε? :p]

Μην χαλιέσαι με τα κιλά σου, μερικοί από μας είναι αδύνατο να πιάσουν δείκτη μάζας σώματος 19 -25 που είναι το κανονικό.

Τρία πράγματα να «κυνηγήσεις»:

Να μπορείς να τρέξεις για 20+ λεπτά.

Να κάνεις 8+ έλξεις στο μονόζυγο.

Να μεταφέρεις άνετα ένα μεγάλο σακί τσιμέντο ( 50 κιλά ) από της σκάλες έναν όροφο.

Απο τα 3 του Γιάγκου (που είμαι +1) το 2ο είναι το πιο ζόρι με μεγάλη διαφορά,

Γενικά μην χαλιέσαι τρελά, αλλά είναι σημαντικό να τα ρίξεις σε κάποια φάση (θέμα υγείας, όχι εμφανισιακό).

Εγω είμαι 1,78 ατμ 82 κιλά και ο κλασσικός "βαρυ-κόκκαλος" αλλά έχω κάνει λιμιτ-υπ τα 124 οπότε μιλάω εκ πείρας.

Απλά πρέπει να σου στρίψει λίγο και θα το κάνεις.

Γιάγκο απο τις μπριζόλες είμαι -23 :D

Απο τα 3 του Γιάγκου (που είμαι +1) το 2ο είναι το πιο ζόρι με μεγάλη διαφορά,

Γενικά μην χαλιέσαι τρελά, αλλά είναι σημαντικό να τα ρίξεις σε κάποια φάση (θέμα υγείας, όχι εμφανισιακό).

Εγω είμαι 1,78 ατμ 82 κιλά και ο κλασσικός "βαρυ-κόκκαλος" αλλά έχω κάνει λιμιτ-υπ τα 124 οπότε μιλάω εκ πείρας.

Απλά πρέπει να σου στρίψει λίγο και θα το κάνεις.

Γιάγκο απο τις μπριζόλες είμαι -23 :D

Αλλα 6 εχασες?:crazy:

Στειλε address ΤΩΡΑ.

Μην χαλιέσαι με τα κιλά σου, μερικοί από μας είναι αδύνατο να πιάσουν δείκτη μάζας σώματος 19 -25 που είναι το κανονικό.

Τρία πράγματα να «κυνηγήσεις»:

Να μεταφέρεις άνετα ένα μεγάλο σακί τσιμέντο ( 50 κιλά ) από της σκάλες έναν όροφο.

Τα δυο πρώτα με κάμποση προσπάθεια μπορούν να γινουν.

Αυτό με το 50κιλο σακί ανετα σε εναν οροφο μου μοιάζει :flag: Εχω μεταφέρει αγκαλιά 50κιλο σακί τσιμέντο για μερικά μέτρα στο ίσομα και μου έγει φύγει η πίστη. :red:

Πάντως το θέμα ηγείας ειναι το σημαντικότερο. Όποιος με έχει δεί, έχει καταλάβει οτι δε δίνω δεκάρα για την εμφάνιση.

καθώς και λίγο μεγαλα βυζακια

Κοψε τα κοτοπουλα.

Παντως αυτο που λεει ο ΓιαγκΤ με τη μυικη μαζα νομιζω 18.3 ειναι το κανονικο μεχρι 23-25.

Εγω 18.0 εχω :rant:

Έχουν κάποια πρακτική ανταπόκριση σε πραγματικές καταστάσεις τα συγκεκριμένα; Η αναφέρονται τυχαία; :rofl:

1.82~105-106κιλα (εχω κανα μηνα να τσεκαρω). Μαιος 08->100kg, Σεπτεμβριος 08->88kg!!, Οκτωβριος 09...104kg @$#@%@#$%^$@$#!%@$, και εκτοτε ψιλοσταθερα :S

στρατος μου μυριζει...(με τετοιο σκαμπανεβασμα)

Υποτίθεται ότι είναι αποτέλεσμα των τροφών με αυξητικές ορμόνες που δίνουν στα κοτόπουλα και καταλήγουν σε εμάς όταν τα τρώμε.

Δε ξέρω αν αυτό έχει πράγματι βάση όμως ή είναι απλά άλλος ένας urban legend.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.