Jump to content

[NSFW] Πόσα κιλά είστε?

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer [Σήμερα, στις 14:04]

Και γω στο Αγιας Παρασκευης παω εδω και χρονια (δουλευα εκει επισης) και τον ξερω τον Ακη (φιλος μου ειναι). 97 κιλα με 6% λιπος δεν ειναι ποτε. Αυτο το καλοκαιρι ηταν 85 με 7% αν θυμαμαι καλα και τωρα ειναι 97 με 10% περιπου ...

Παιζει να σε ξερω και σενα βασικα

:D

Βασικα ναι τα φουσκωσα λιγο, με το παιδι εχω μιλησει 2 φορες απλα ενας φιλος μου που τον πρηζει συνεχεια για φαι και συμπληρωματα θυμομουνα πως του ειχε πει οτι το καλυτερο του ηταν 93/97 κιλα και 6%, τωρα που τον ξαναρωτησα μου ειπε 89 και 6% τεσπα αποκλειεται να με εχεις δει, ολο το εξαμηνο (σεπτεμβριο - φεβρουαριο ) αντε να πατησα 20 φορες ο αμπαλος :o , συνηθως πηγαινα κατι ακυρες ωρες, 2 μετα τα μεσανυχτα και 6 το πρωι :p

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 16:27]

Πώς περίπου υπολογίζεται το ποσοστό λίπους?

Οτι ειπε ο γιαγκτ, το πιο πρακτικο ειναι αυτο εδω αποτι εχω καταλαβει http://www.accumeasurefitness.com/

• 3 weeks later...

παιδια ...χριστουγεννιατικα βρηκατε να ποσταρετε τετοια νουμερα...:hehe:

Περιμενετε να καταλαγιασει λιγακι η γαλοπουλα..το κατσικι...και το γουρουνοπουλο και μερικες τουρτες .....

μετα παλι εδω ειμαστε..:p

• 2 years later...

1,65 - 111 κιλά ζυγισμένος σε φαρμακείο :(

Ποτέ δεν υπήρξα λεπτός αλλά τώρα έχω βαρέσει limit up. Ελπίζω να μη πάω παραπάνω γιατί δεν έχω ούτε τη διάθεση αλλα ούτε και τη πειθαρχία να κάνω δίαιτα σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Είναι ευχάριστο πάντως να βλέπεις ότι σε μια κοινότητα PCακιδων κατά κύριο λόγο, το μέσο βάρος διατηρείται χαμηλά. (Ευχάριστο γνωρίζοντας της καθιστική φύση αυτής της ενασχόλησης.)

[καλή η νεκρανάσταση του θρεντ ε? :p]

1,65 - 111 κιλά ζυγισμένος σε φαρμακείο :(

Ποτέ δεν υπήρξα λεπτός αλλά τώρα έχω βαρέσει limit up. Ελπίζω να μη πάω παραπάνω γιατί δεν έχω ούτε τη διάθεση αλλα ούτε και τη πειθαρχία να κάνω δίαιτα σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Είναι ευχάριστο πάντως να βλέπεις ότι σε μια κοινότητα PCακιδων κατά κύριο λόγο, το μέσο βάρος διατηρείται χαμηλά. (Ευχάριστο γνωρίζοντας της καθιστική φύση αυτής της ενασχόλησης.)

[καλή η νεκρανάσταση του θρεντ ε? :p]

Καλή δε λες τίποτα.......κύλησε ένα δάκρυ διαβάζοντας τις πρώτες 12σελίδες από τους επικούς διαλόγους του παλιού lobby:coax:

1.89 - 133kg

Παντρεύτηκα και πηρα 19 κιλα σε 19 μηνες. Αλλα αμα παμε ετσι πρεπει να χωρισω σε κανα-δυο χρονια γιατι μετα παω να παρω επιδοτηση ΕΕ για βουβάλια :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.