Jump to content

Πρόβλημα με HDD!

nixterida

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το pc μου , έγεινε το modding όλα καλά , και πάω να βάλω τα windows και όμορφα μου δείχνει και τους δύο σκληρούς έχω έναν ssd samsung 120 gb και έναν wd 1 tb black και έβαλα το λειτουργικό στον ssd σε achci mode.Όταν μπήκα στα windows όμως δεν βλέπω τον 1 tb ενώ όταν έκανα εγκατάσταση λειτουργικού μου τον έβγαλε σαν επιλογή.Μια βοήθεια παρακαλώ?

Παιδιά εντάξει το διόρθωσα το έκανα manage και τον βρήκα εκεί όλα καλα αν γίνετε ας διαγραφεί βιάστηκα λίγο!

Καλημέρα για να μην ανοίγω άλλο θέμα , έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω γιατί γίνετε αυτό αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ανοίγω το pc και στο bios δεν βλέπω τον μεγάλο σκληρό που έχω 1 tb έχει περίπου 10 ώρες λειτουργίας συνολικά απλά το αναφέρω , επίσης όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας μου εμφανίζει ένα μήνυμα και καλά ότι υπάρχει πρόβλημα στον συγκεκριμένο σκληρό να κάνω άμεσα backup μου προτείνει. Να σημειώσω ότι μέσα στα windows ο σκληρός φένεται κανονικά.Πριν απο λίγο όταν έκανα για παράδειγμα ένα reset δεν με άφηνε να μπώ στα windows και μου έβγαζε S.M.A.R.T μήνυμα πατήστε f1 to run setup.Τι να κοιτάξω και τι πρέπει να κάνω να δώ αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα??? ο δίσκος είναι caviar black! Επίσης στην αρχή πριν μπώ στα windows λεει οτι no hard disk detected ενώ μπαίνει στα windows κανονικά.. με τον ssd δεν έχω θέμα ...

Καλημέρα για να μην ανοίγω άλλο θέμα , έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω γιατί γίνετε αυτό αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ανοίγω το pc και στο bios δεν βλέπω τον μεγάλο σκληρό που έχω 1 tb έχει περίπου 10 ώρες λειτουργίας συνολικά απλά το αναφέρω , επίσης όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας μου εμφανίζει ένα μήνυμα και καλά ότι υπάρχει πρόβλημα στον συγκεκριμένο σκληρό να κάνω άμεσα backup μου προτείνει. Να σημειώσω ότι μέσα στα windows ο σκληρός φένεται κανονικά.Πριν απο λίγο όταν έκανα για παράδειγμα ένα reset δεν με άφηνε να μπώ στα windows και μου έβγαζε S.M.A.R.T μήνυμα πατήστε f1 to run setup.Τι να κοιτάξω και τι πρέπει να κάνω να δώ αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα??? ο δίσκος είναι caviar black! Επίσης στην αρχή πριν μπώ στα windows λεει οτι no hard disk detected ενώ μπαίνει στα windows κανονικά.. με τον ssd δεν έχω θέμα ...

Είναι περίεργο να μην τον βλέπει το BIOS αλλά να τον βλέπουν τα windows. Είσια σίγουρος ότι δεν φαίνεται στο BIOS; Για αρχή κατέβασε από το site της WD ´ενα διαγνωστικό cd για τον συγκεκριμενο δίσκο και αφού το γράψεις bootαρε από αυτό για να κάνεις έναν έλεγχο. Μπορεί να δοκιμάσεις να αλλάξεις και καλώδιο sata.

Έτρεξα με hdd tune και έβγαλε ένδειξη για damage , αρκετά κουτάκια κόκκινα και τον έστειλα για αντικατάσταση..!

Έτρεξα με hdd tune και έβγαλε ένδειξη για damage , αρκετά κουτάκια κόκκινα και τον έστειλα για αντικατάσταση..!

απλά σου έκατσε εσένα ,οι black είναι κορυφαίοι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.