ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2013 Θέλω να εγκαταστήσω την έκδοση 8 σε DELL Inspiron 1721, αλλά δεν ξέρω πώς μπορώ να επιλέξω σε ποιο σκληρό να γίνει η εγκατάσταση. Ο φορητός έχει δύο σκληρούς χωρητικότητας 120 GB, ο ένας ιαπωνικός (Toshiba ή Hitachi) κι ο άλλος Western Digital. Στον ιαπωνικό εγκατέστησα το Ubuntu 12.10 και τον εμφάνιζε ως πρώτη επιλογή, άρα μάλλον είναι και ο πρώτος σκληρός. Προσπάθησα πριν καιρό να επιλέξω εγκατάσταση στον άλλο, αλλά δε μού δίνουν αυτήν τη δυνατότητα καμία από τις εκδόσεις Windows που δοκίμασα. Βασικά είναι σαν να μην τον βλέπουν. Μήπως πρέπει να αποσυνδέσω τον πρώτο ή πρέπει να πάω στο BIOS και να δώσω κάποια εντολή; Πάντως στο παρελθόν χρειάστηκε να εγκαταστήσω διαφορετικά ΛΣ στο σταθερό μου (5 σκληροί) και έπρεπε κάθε φορά να συνδέω ΜΟΝΟ το σκληρό στον οποίο ήθελα να γίνει η εγκατάσταση, ώστε να μη γίνεται μπέρδεμα. Στους φορητούς ποια διαδικασία ακολουθείται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.