xylokastro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 είχα ένα asetek waterchill αλλα το πόυλησα , παρακαλώ πείτε μου τι υλικά χρειάζομαι , ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Έχει συζητηθεί άπειρες φορές... (Φαντάζομαι ο Chosen θα έβαζε κάτι τέτοιο!!) :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Ψυγειο Forda Transit '87Μπλοκ elevenΔιατομη σωληνων 1/2"2*12αρηδες ανεμιστηρες ή 4 για push n pullΤανκ ετοιμο ή δικης σου κατασκευηςΑυτααααα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 τπτ σφυχτίρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Σεπτέμβριος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro τπτ σφυχτίρες? αμα δεν θες να γινει το pc πισινα βαλε και απο αυτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 τι άλλο χρειάζομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 block εχω εγω οπως σου ειπα!!σου εχω στειλει pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro είχα ένα asetek waterchill αλλα το πόυλησα αφου ειχες τοτε ξερεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro είχα ένα asetek waterchill αλλα το πόυλησα , παρακαλώ πείτε μου τι υλικά χρειάζομαι , ευχαριστώ Πραγματικα δεν καταταλαβαινω γιατι βαριεστε να κανετε ενα search, ολα ετοιμα τα θελετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από unseen αφου ειχες τοτε ξερεις... XEXE σωστος!!Αρχική απάντηση από unstoppable Πραγματικα δεν καταταλαβαινω γιατι βαριεστε να κανετε ενα search, ολα ετοιμα τα θελετε. Οντως! Κανε ρε ανθρωπε μια απλη αναζητηση! Το φορουμ εχει δοξα τον θεο μια τεραστια database πανω στο θεμα! Μεχρι και οδηγο εχει!Αλλα απο οτι φαινεται οπως λεει ο λαος:"Θες μ.... το θες και ξυρισμενο!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 12, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 http://www.thelab.gr/reviews/WcGuide_1.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 12, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 ενταξυ μην τον φατε κιωλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.