Jump to content

Όταν περνάω το ποντίκι πάνω από φλάς...κερδίζω ένα ipad!

Passenger57

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλησπέρα.Έχω Spybot Search and destroy και Αvast antivir ενημερωμένο...το σύστημα είναι καθαρό, αλλά βλέπω σε όλες τις σελίδες όπου υπάρχει banner διαφημιστικά της Celluway και συνέχεια μου πέταει νέα παράθυρα με το διακριτικό "Συγχαρητήρια κερδίσατε ένα ipad" ....ΕΛΕΟΣ...Τι μπορώ να κάνω για να απαλλαγώ; (έκανα και search se safe mode με το search and destroy και είναι καθαρό το σύστημα).

Καλησπέρα. Καταρχήν ενημέρωσε τον browser σου όπως επίσης και με την τελευταία έκδοση του flash και java για να μήν έχεις τρύπες. Μετά από αυτά πέρνα το addblock plus plugin. Πλέον κυκλοφορεί μέχρι και για opera οπότε είτε έχεις αλεπού είτε chrome κατέβασε το και πέρνα στις λίστες τα Fanboy's list english και την κλασική του adblock.

Tέλος κατέβασε και εγκατέστησε το mbam. Το spybot είναι κορυφή αλλά δέν θα κάνει κακό ένα δεύτερο ondemand scanner στο πισάκι. Aγνόησε την έκδοση ΠΡΟ της εγκατάστασης και κάνε ένα quick scan αφού το ενημερώσεις.

~ Laugh mode: άν τα κέρδιζες τα ipod θα είχες γίνει πλούσιος με τις αγγελίες του LAB.

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση...χρησιμοποιώ τον τελευταίο μοζίλλα και έχω κάνει και φλάς και java αναβάθμιση κανονικά...adblock το έχω ενεργοποιημένο!

Δοκίμασε και το Noscript addon για να δεις αν το πρόβλημα με το παράθυρο είναι από κάποιο script ή όχι.

Το 'χα και 'γω αυτό πριν λίγο καιρό και συνέβαινε με όλους τους browsers.

Με MSE και MalwareBytes δεν βγήκε. Ούτε με σβήσιμο cookies ούτε με

cc-cleaner. Τελικά επειδή τύχαινε να ψήνω format εκείνη την εποχή λόγω

αλλαγής hardware δεν ασχολύθηκα παραπάνω, αλλά θυμάμαι πριν το format

είχα εντοπίσει κάτι πολύ ύποπτο να τρέχει στο start-up. Τσέκαρε το μία.

Browser:Firefox 19.0.2 + Adblock plus + Adblock plus Pop-up Addon + DoNotTrackMe

Windows:ESS 6 + SuperAntiSpyware

Δέν αγγίζει τίποτα τον υπολογιστή :hehe:

Πωπω 6 προγράμματα για να δεις μια σελιδα.

Και όχι δεν έχω να προτείνω κατι

*GNex*

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.