Passenger57 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2013 Παιδιά καλησπέρα.Έχω Spybot Search and destroy και Αvast antivir ενημερωμένο...το σύστημα είναι καθαρό, αλλά βλέπω σε όλες τις σελίδες όπου υπάρχει banner διαφημιστικά της Celluway και συνέχεια μου πέταει νέα παράθυρα με το διακριτικό "Συγχαρητήρια κερδίσατε ένα ipad" ....ΕΛΕΟΣ...Τι μπορώ να κάνω για να απαλλαγώ; (έκανα και search se safe mode με το search and destroy και είναι καθαρό το σύστημα).
Predator_Crack Μάρτιος 17, 2013 #2 Μάρτιος 17, 2013 Καλησπέρα. Καταρχήν ενημέρωσε τον browser σου όπως επίσης και με την τελευταία έκδοση του flash και java για να μήν έχεις τρύπες. Μετά από αυτά πέρνα το addblock plus plugin. Πλέον κυκλοφορεί μέχρι και για opera οπότε είτε έχεις αλεπού είτε chrome κατέβασε το και πέρνα στις λίστες τα Fanboy's list english και την κλασική του adblock.Tέλος κατέβασε και εγκατέστησε το mbam. Το spybot είναι κορυφή αλλά δέν θα κάνει κακό ένα δεύτερο ondemand scanner στο πισάκι. Aγνόησε την έκδοση ΠΡΟ της εγκατάστασης και κάνε ένα quick scan αφού το ενημερώσεις.~ Laugh mode: άν τα κέρδιζες τα ipod θα είχες γίνει πλούσιος με τις αγγελίες του LAB.
Passenger57 Μάρτιος 17, 2013 Author #3 Μάρτιος 17, 2013 Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση...χρησιμοποιώ τον τελευταίο μοζίλλα και έχω κάνει και φλάς και java αναβάθμιση κανονικά...adblock το έχω ενεργοποιημένο!
mpapad Μάρτιος 17, 2013 #4 Μάρτιος 17, 2013 Δοκίμασε και το Noscript addon για να δεις αν το πρόβλημα με το παράθυρο είναι από κάποιο script ή όχι.
zomg Μάρτιος 17, 2013 #5 Μάρτιος 17, 2013 Το 'χα και 'γω αυτό πριν λίγο καιρό και συνέβαινε με όλους τους browsers.Με MSE και MalwareBytes δεν βγήκε. Ούτε με σβήσιμο cookies ούτε μεcc-cleaner. Τελικά επειδή τύχαινε να ψήνω format εκείνη την εποχή λόγωαλλαγής hardware δεν ασχολύθηκα παραπάνω, αλλά θυμάμαι πριν το formatείχα εντοπίσει κάτι πολύ ύποπτο να τρέχει στο start-up. Τσέκαρε το μία.
IcyDarkVortex Μάρτιος 17, 2013 #6 Μάρτιος 17, 2013 Browser:Firefox 19.0.2 + Adblock plus + Adblock plus Pop-up Addon + DoNotTrackMe Windows:ESS 6 + SuperAntiSpyware Δέν αγγίζει τίποτα τον υπολογιστή
swatoner Μάρτιος 17, 2013 #7 Μάρτιος 17, 2013 Browser:Firefox 19.0.2 + Adblock plus + Adblock plus Pop-up Addon + DoNotTrackMeWindows:ESS 6 + SuperAntiSpyware Δέν αγγίζει τίποτα τον υπολογιστή Πωπω 6 προγράμματα για να δεις μια σελιδα. Και όχι δεν έχω να προτείνω κατι *GNex*
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.