SirDiman Μάρτιος 17, 2013 #41 Μάρτιος 17, 2013 Ε ναι ρε συ αλλά θα κάνει υποβάθμιση χωρίς καν οικονομικό κέρδος..Γιατι θα δει διαφορα νομιζεις? Για να παρει καποιος i7 ξερει γιατι τον χρειαζεται ... Οι περισσοτεροι αγοραζουν για να παιξουν 2 ψοροπαιχνιδακιαedit, ακυρο ειδα απαντήσατε και αλλοι στο θεμα, ειχα ξεχασει να κανω refresh
Trexx Μάρτιος 17, 2013 #42 Μάρτιος 17, 2013 Πρόβλημα δεν είναι από μόνο του κάποιος να πετάει τα λεφτά του. Πρόβλημα είναι να τα πετάει και να έχει αυταπάτες περι επιδόσεων κτλ. Αν τα πετάς για "ψυχολογικούς λόγους" με γεια σου με χαρά σου. Όλοι έχουν τα χόμπι τους. Άλλος το ψάρεμα, άλλος τα pc. Κι ας μην χρείαζεται τόση δύναμη. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Μόλις πήρα από έναν φιλο ένα hx 1050 και πρέπει να δικαιολογηθώ και γω κάπως, μη βαράτε. :giveup:
sakinor Μάρτιος 17, 2013 #43 Μάρτιος 17, 2013 αποσο καταλαβα δεν εχεις θεμα οικονομικο οταν θες δευτερη 680. παρε Intel Core i7-3960X Extreme Edition | Skroutz.gr Asus Rampage IV Extreme | Skroutz.gr και καπακι μια υδροψυξη ps. εδω μου αρεσει πως μερικοι καλυπτονται ανετα στα games με μια 6970/560τι και αλλοι περνουν διπλο sli 680:dirol::turn:
stratos1978 Μάρτιος 17, 2013 #44 Μάρτιος 17, 2013 Φιλε bobo αν εχεις το "χρημα" και γουσταρεις κατι "καλο" , χωρις να σου δημιουργει αγχος η αγορα που θα κανεις...... ή πας σε Χ79 που μια χαρα παιζουν οι Dual Channel Ram που εχεις ..... ή απλα περιμενεις μεχρι Haswell ξημερωμα..... Απλα και λιτα πραγματα χωρις να "μπλεκεις" με "cut version chipset"
bobos73 Μάρτιος 17, 2013 Author #45 Μάρτιος 17, 2013 Φιλε bobo αν εχεις το "χρημα" και γουσταρεις κατι "καλο" , χωρις να σου δημιουργει αγχος η αγορα που θα κανεις...... ή πας σε Χ79 που μια χαρα παιζουν οι Dual Channel Ram που εχεις ..... ή απλα περιμενεις μεχρι Haswell ξημερωμα..... Απλα και λιτα πραγματα χωρις να "μπλεκεις" με "cut version chipset" φιλε μου εγω δεν πιστευω πως παιζουν μια χαρα οι δικαναλες στο Χ79.τοτε γιατι να υπαρχουν τετρακαναλες? δεν βλεπω το νοημα. εγω κατι τρικαναλες που ειχα , οταν τις δικομασα σε 1155 δεν παιζανε! αν μας πει καποιος που το εχει κανει απροβληματιστα, τοτε αρχιζω νεα σχεδιαση επανω στο Χ79..... επισεις ευχαριστω θερμα ολα τα παιδια για τις πολυτιμες γνωμες τους!
stratos1978 Μάρτιος 17, 2013 #46 Μάρτιος 17, 2013 Και εγω 2καναλες εχω ..... σε Quad συστοιχια .... Μην μπερδευεσε στο οτι εκανες πιθανον δοκιμη σε μνημες οπου να χρειαζονταν περισσοτερο απο 1.65Volt ωστε να λειτουργησουν ....... Οπως να σε ενημερωσω πως "4καναλες" μνημες λενε τα "σετακια" οι εταιριες οπου ειναι ομορυθμα Dual Band Dimm's σε "πακετο" για Quad Channel μητρικη...... Αυτο σε σημαινει ομως πως εσυ δεν μπορεις να παρεις 2χ2 σετακια Dual Channel μνημες και να τις βαλεις σε Quad Channel συστοιχια....ΑΡΚΕΙ να ειναι ιδια τα Dimm ( πχ αν βαλεις 2 dimm Kingston Xpredator και 2 dimm GSkill Trident με διαφορετικα CL κτλ κτλ μαλλον τοτε δεν προκειται να δεις QUAD ) Αληθεια ποιες μνημες εχεις ?
bobos73 Μάρτιος 17, 2013 Author #47 Μάρτιος 17, 2013 Και εγω 2καναλες εχω ..... σε Quad συστοιχια .... Μην μπερδευεσε στο οτι εκανες πιθανον δοκιμη σε μνημες οπου να χρειαζονταν περισσοτερο απο 1.65Volt ωστε να λειτουργησουν ....... Οπως να σε ενημερωσω πως "4καναλες" μνημες λενε τα "σετακια" οι εταιριες οπου ειναι ομορυθμα Dual Band Dimm's σε "πακετο" για Quad Channel μητρικη...... Αυτο σε σημαινει ομως πως εσυ δεν μπορεις να παρεις 2χ2 σετακια Dual Channel μνημες και να τις βαλεις σε Quad Channel συστοιχια....ΑΡΚΕΙ να ειναι ιδια τα Dimm ( πχ αν βαλεις 2 dimm Kingston Xpredator και 2 dimm GSkill Trident με διαφορετικα CL κτλ κτλ μαλλον τοτε δεν προκειται να δεις QUAD ) Αληθεια ποιες μνημες εχεις ? παιδια μπηκα στην asus και στο φιλαδιο για της μνημες λεει τα παρακατω. πio καλο παιδι μπορει να μου το μεταφρασει? "4 DIMM Slots • 1 DIMM: Supports one module inserted in any slot as Single-channel memory configuration • 2 DIMM: Supports one pair of modules inserted into eithor the blue slots or the black slots as one pair of Dual-channel memory configuration • 4 DIMM: Supports 4 modules inserted into both the blue and black slots as two pairs of Dual-channel memory configuration -When installing total memory of 4GB capacity or more, Windows 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Hence, a total installed memory of less than 3GB is recommended. -It is recommended to install the memory modules from the slots for better overclocking capability. -The default DIMM frequency depends on its Serial Presence Detect (SPD), which is the standard way of accessing information from a memory module. Under the default state, some memory modules for overclocking may operate at a lower frequency than the vendor-marked value." μνημες εχω δυο ιδια σετακια της corsair τις dominator platinum cmd8gx3m2b2133c9
swatoner Μάρτιος 17, 2013 #48 Μάρτιος 17, 2013 Σε γενικές γραμμές οτι για dual channel θα βάλεις στα ίδια χρώματα δύο ίδιες και οτι για πάνω απο 4gb ram θές 64bit λειτουργικό
matteus Μάρτιος 17, 2013 #49 Μάρτιος 17, 2013 φιλε και απο εμενα για χ79.. οσο για τις μνημες σε quad channel μπορεις να βαλεις ειτε 1 στικ ειτε να στις βλεπει σαν dual channel αν βαλεις δυο ειτε σαν triple channel αν βαλεις 3 και τελος και σαν quad.
stratos1978 Μάρτιος 17, 2013 #50 Μάρτιος 17, 2013 μνημες εχω δυο ιδια σετακια της corsair τις dominator platinum cmd8gx3m2b2133c9 Φτανει "αυτο" και περισσευει Εχεις 2 ΙΔΙΑ σετακια .....αρα 4 Dimm ΟΛΟΙΔΙΑ ...... θα δεις λοιπον σε Χ79 Quad Channel
bobos73 Μάρτιος 17, 2013 Author #51 Μάρτιος 17, 2013 αρε stratos1978 φωτιες μ΄αναψες ρε μαν!!! ηδη εχω σχεδον καταλιξει.......μητρικη λεω για την Asus Rampage IV Gene ή Asus Rampage IV Formulaκαι επεξεργαστη ντεφακτο τον Intel Core i7-3930K (χιλιαρικο για επεξεργαστη δεν δινω)ΥΓ. ελεως!!!....ρε που παμε σαν κοινωνια?
stratos1978 Μάρτιος 17, 2013 #52 Μάρτιος 17, 2013 Ακου συντομη και "αρκετη" λυση...... Asus Rampage IV Formula + ι7 3820 σε πολυ ανεση για 24/7 στα 4.6GHz μετα απο κανα 2μηνο στειλε πμ να δωσουμε και οι 2 τους 3820 και παμε για Ε5 8πυρινους . i7-3930K τωρα = πεταμενα χρηματα Ακου και ΔΕΝ θα χασεις..... Να φανταστω πως απο SSD και υδροψυξη ειμαστε κομπλε..... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ......πολυ απλα ΠΕΡΙΤΤΑ
swatoner Μάρτιος 17, 2013 #53 Μάρτιος 17, 2013 Εγώ θα σου έλεγα πάρε έναν 2500k μεταχειρισμένο και κράτα την μητρική σου που δεν έχεις πουλήσει ακόμα.Δε θα δείς διαφορά απο επεξεργαστή με την κάρτα σου. Εκτός αν πας σε ανάλυση 2560 και sli 680 αλλά και πάλι ο επεξεργαστής δε θα σε κόβει.Και ρίξε λεφτά στο μηχανάκι σου (που υποθέτω έχεις λόγο sig, να είναι καλά εκεί που είναι)
bobos73 Μάρτιος 17, 2013 Author #54 Μάρτιος 17, 2013 υδροψυξη εχω την Η100i και ssd δεν ξερω τοσους τι να τους κανω! εχω vertex2 sta 240g, vertex4 120g, vertex2 190g, Agility 3 120g(ελεως!!!....που παμε επιτελους σαν κοινωνια?)ΥΓ. το μηχανακι ειναι σε καλο δρομο.......δινω ενα 750μισι που εχω και σε λιγο καιρο περνω ενα tuono 1000r καϊνάρι!:baby:
stratos1978 Μάρτιος 17, 2013 #55 Μάρτιος 17, 2013 υδροψυξη εχω την Η100i και ssd δεν ξερω τοσους τι να τους κανω! εχω vertex2 sta 240g, vertex4 120g, vertex2 190g, Agility 3 120g(ελεως!!!....που παμε επιτελους σαν κοινωνια?)ΥΓ. το μηχανακι ειναι σε καλο δρομο.......δινω ενα 750μισι που εχω και σε λιγο καιρο περνω ενα tuono 1000r καϊνάρι!:baby: Εισαι σε "καλο δρομο" λεμεεεεεεεε
swatoner Μάρτιος 17, 2013 #56 Μάρτιος 17, 2013 Πάρε εναν 2500 κ περιμενε καινούργιο socket.Βάλε μια ολόκληρη και πρόγραμμα στο tuono καλυτερα.Κάνε και καμια δωρεά κανέναν ssd ρε συ με τοσα που εχεις. Χαχαχχαχαχψα*GNex*
bobos73 Μάρτιος 17, 2013 Author #57 Μάρτιος 17, 2013 κοιτα. στο σπιτι εχω 3 σταθερους. ο ενας ειναι ο προσωπικος οπου εκει εχω τον 240αρι με παραθυρα και τον vertex4 εχω ubuntu που ειναι και το βασικο&αγαπημενο μου λειτουργικο. τους αλλους δυο τους εχω στους δυο υπολογηστες που εχω για τα παιδια.ΥΓ. το tuono οταν το παρω θα το τακτοποιησω οπως του αξιζει.....πιπιλα θα το κανω!:baby:
MAKHS LIMENIKOS Μάρτιος 17, 2013 #58 Μάρτιος 17, 2013 υδροψυξη εχω την Η100i και ssd δεν ξερω τοσους τι να τους κανω! εχω vertex2 sta 240g, vertex4 120g, vertex2 190g, Agility 3 120g(ελεως!!!....που παμε επιτελους σαν κοινωνια?)ΥΓ. το μηχανακι ειναι σε καλο δρομο.......δινω ενα 750μισι που εχω και σε λιγο καιρο περνω ενα tuono 1000r καϊνάρι!:baby: εργαλειο το ατιμο Aprilia :crazy_pilot:
bobos73 Μάρτιος 17, 2013 Author #59 Μάρτιος 17, 2013 εργαλειο το ατιμο Aprilia :crazy_pilot: αυτο φιλε μου ειναι πυραυλος! δεν θα παρω ομως αυτο. το προηγουμενο μοντελο και μεταχ. γιατι αλλιως θα πρεπει να πουλισω κανα δυο δωματια απο το σπιτι....... ΥΓ. ελεως ρε παιδια!!!......μα που παμε ως κοινωνια?
BloodMage Μάρτιος 17, 2013 #60 Μάρτιος 17, 2013 ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗΑΗΑΗ Εχω λιωσει με αυτο το "ελεος ρε παιδια!μα που παμε σαν κοινωνια" που λες στο τελος καθε ποστ σου. Να σαι καλα φιλε μου! με εκανες και γελασα! Σε καμια περιπτωση δεν σε κοροιδευω απλα γελαω μονος μου :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.