Jump to content

i7 2600K & i7 2700K ή i7 3770K?

bobos73

Recommended Posts

Εννοώ ότι αυτά που γράφεις είναι προκλητικά και πέταμα χρημάτων για gaming. Οπότε ή μας δουλεύεις ή σου περισσεύει χρήμα. Σε κάθε περίπτωση το x79 δένει με το σκεπτικό σου.

φιλε μου αυτα που γραφω δεν ειναι καθολου προκλητικα. οταν υπαρχουν ατομα που περνουν 2 τιτανες , λες και θα παιξουν στην οθονη του καραισκακη, τα δικα μου ειναι μια χαρα! ουτε εκλεψα κανεναν ,αλλα ουτε και χρωσταω και κανεναν. εγω γουσταρω το μηχανημα μου να ειναι σουπερ. τι προβλημμα υπαρχει σ΄αυτο? εκανα την μ@λκια και εδωσα τον 2600 και τωρα το ξαναφτιαχνω. τι δεν καταλαβες φιλε μου? βοηθεια ζητισα θεοριτικη, οχι δανεικα! οποιος εχει την ευγενη καλοσυνη να ασχολιθει με τις δικες μου μ@λακιες, τον ευχαριστω πολυ! οι υπολοιποι δεν ειναι αναγκη να ασχολουνται!

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Καλά τα λες [MENTION=15696]bobos73[/MENTION] αλλά αφού αναγνωρίζεις ότι ήταν μ@λκια που έδωσες τον 2600Κ,

γιατί θέλεις να συνεχίσεις την μ@λκια?

Δεν μου απάντησες, τι κάνεις με το pc και πόσο o/c σκοπεύεις να κάνεις?

Γνωρίζεις τις διαφορές των chipset και των επεξεργαστών?

φιλε μου αυτα που γραφω δεν ειναι καθολου προκλητικα. οταν υπαρχουν ατομα που περνουν 2 τιτανες , λες και θα παιξουν στην οθονη του καραισκακη, τα δικα μου ειναι μια χαρα! ουτε εκλεψα κανεναν ,αλλα ουτε και χρωσταω και κανεναν. εγω γουσταρω το μηχανημα μου να ειναι σουπερ. τι προβλημμα υπαρχει σ΄αυτο? εκανα την μ@λκια και εδωσα τον 2600 και τωρα το ξαναφτιαχνω. τι δεν καταλαβες φιλε μου? βοηθεια ζητισα θεοριτικη, οχι δανεικα! οποιος εχει την ευγενη καλοσυνη να ασχολιθει με τις δικες μου μ@λακιες, τον ευχαριστω πολυ! οι υπολοιποι δεν ειναι αναγκη να ασχολουνται!

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ SOCKET 2011

1- Intel Core i7-3820 | Skroutz.gr

2- Intel Core i7-3930K | Skroutz.gr

παρε και μια MSI Big Bang XPower II | Skroutz.gr η αυτη

Asus Rampage IV Extreme | Skroutz.gr και αντε γεια μετα :hang3::T::D

Για παιχνίδια όλα αυτά? Γιατί απ ότι κατάλαβα παιχνιδομηχανή θέλει ο φίλος.

Για παιχνίδια όλα αυτά? Γιατί απ ότι κατάλαβα παιχνιδομηχανή θέλει ο φίλος.

μια χαρα ειναι το SOCKET 2011 η την πρωτη επιλογη με 3820 η δευτερη με 3930K και ποιο φθηνο mobo η ενα απο αυτα που ποσταρα και ειναι της υπερβολης :hang3:

μνημες εχει ,καρτα πηρε μια χαρα δυναμη , με 500-600ε καθαρισε η αν θελει οπως λεει το μηχανημα super 900ε για mobo +3930k :happy2::hang3:

Καλά τα λες [MENTION=15696]bobos73[/MENTION] αλλά αφού αναγνωρίζεις ότι ήταν μ@λκια που έδωσες τον 2600Κ,

γιατί θέλεις να συνεχίσεις την μ@λκια?

Δεν μου απάντησες, τι κάνεις με το pc και πόσο o/c σκοπεύεις να κάνεις?

Γνωρίζεις τις διαφορές των chipset και των επεξεργαστών?

φιλε μου διαυκρινισε τι ενωης πως συνεχιζω την μ@λακια, γιατι ομολογω πως δεν καταφερνω να σε πιασω.

εχω πει πως το θελω για παιχνιδια και λιγο οc. πανω απο τα 4,7 δεν τον πηγα τον 2600

πες μου εσυ τις διαφορες στα chipset και στους επεξεργαστες για να καταλαβω και γω

μια χαρα ειναι το SOCKET 2011 η την πρωτη επιλογη με 3820 η δευτερη με 3930K και ποιο φθηνο mobo η ενα απο αυτα που ποσταρα και ειναι της υπερβολης :hang3:

μνημες εχει ,καρτα πηρε μια χαρα δυναμη , με 500-600ε καθαρισε η αν θελει οπως λεει το μηχανημα super 900ε για mobo +3930k :happy2::hang3:

δεν νομιζω να παιζουν οι δικαναλες σε Χ79 (δοκιμαζοντας τρικαναλες σε 1155 δεν επεξαν)

Γιωργο εχε υπ οψιν σου οτι σε ενα 2μηνο ερχεται Ζ87 και 4770Κ.

Αν ψηνεσαι να αλλαξεις hardware ετσι για να γουσταρεις χτυπα μια GENE, 3770Κ & και ενα καλο 8αρι κιτακι μνημες στα 2400+.

Τα ιδια κλοκια σηκωνουν ολες οι ROG Z77 και μη σου πω οτι η Formula που ειχα ηταν πιο σταθερη απο την extreme που εχω τωρα.

Χ79 αξιζει μονο αν εισαι enthusiast και γουσταρεις 6πυρηνα.

Αν πας σημερα σε νεο συστημα πας σε 3770κ+z77, δεν υπαρχει λογος για 2600κ και 2700κ που σκεφτεσαι...

Αν μπορεις να περιμενεις λιγο, περιμενε, οπως λεει και ο Χρηστος πιο πανω σε κανενα διμηνακι θα εχουμε την νεα γενια, οποτε κατ εμε η τωρινη περιοδος δεν ειναι και η πλεον καταλληλη για αγορα νεου συστηματος...

Βασικα το ολο λαθος ξεκινησε απο την στιγμη που εδωσες 2600κ+mobo που ειχες....

Ειχες τελειο συστηματακι, περιμενες αραχτος να δεις τι ψαρια θα πιανουν οι νεοι haswell και εδινες τοτε τα λεφτα σου....

βασικα ετσι λεω να κανω. θα χτυπισω εναν 3770Κ και μαλλον την msi ετσι για να την δοκιμασω και αυτην, και το καλοκαιρι βλεπουμε........

ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες σας!

ΥΓ. Χρηστο δευτερη 680 εχεις?

Πάντως αν σκοπεύεις να κλοκάρεις τον ivy στα επίπεδα που είχες πάει τον sandy (4.7), όχι πως δεν θα πάει αλλά θα θες και μια βαρβάτη ψύξη!

Eχω μια ακομη gigabyte.

:OT:Αντε αντε Χρησταρα, να δουμε και κανενα σκορακι απο ΤΙΤΑΝΕΣ!

Πες μου τωρα οτι σκοπευεις να παρεις οχι ενα, αλλα 2 ΤΙΤΑΝΕΣ για SLI "να με στειλεις εντελως":jester::OT:

:OT:Αντε αντε Χρησταρα, να δουμε και κανενα σκορακι απο ΤΙΤΑΝΕΣ!

Πες μου τωρα οτι σκοπευεις να παρεις οχι ενα, αλλα 2 ΤΙΤΑΝΕΣ για SLI "να με στειλεις εντελως":jester::OT:

Koιτα γενικα ειμαι λιγο απροβλεπτος αλλα τα λ7 ειναι πολλα για titan sli.

Θεωρω πως αν ενας τιτανας στα 1100mhz μου δωσει το 90% των 680sli θα ειμαι κερδισμενος οχι σε απολυτα νουμερα αλλα σε smοothness ειδικα στα τρια μονιτορ.

@bobos73:

Λοιπόν εντάξει το να δώσεις τον 2600Κ ήταν αψυχολόγητο, τώρα όμως το έκανες.

Αλλά έτσι όπως το βλέπω υπάρχει μια περίπτωση να γυρίσει υπέρ σου.

Δηλαδή εφόσον λες

τοτε θα χρισημοπηουσα καποιον απο αυτους που ειδι εχω.(εχω i3-2130 & i5-2400)
,τότε κάντο.

Κούμπωσε δηλαδή την 680 στον i5-2400 και κάνε υπομονή μέχρι τον Ιούνιο το πολύ να βγουν οι Haswell για να πιάσει τόπο η αλλαγή που θα κάνεις, και θα δεις -λογικά- διαφορές στις επιδόσεις.

Το να σκάσεις τώρα 5-6 κατοστάρικα σε ένα socket που σε 3 μήνες θα είναι νεκρό (οι Haswell δεν θα είναι s1155 όπως θα έχεις διαβάσει), και ήδη μια γενιά πίσω,

είναι για μενα τουλάχιστον πιο άστοχο από την κίνηση να πουλήσεις τον 2600Κ.

Νεκρο το 1155 δεν θα ειναι

θα κρατησει αξια μια χαρα οπως κραταει ακομα το 1366

ειδικα λογω πληθωρας cpu πιστευω οτι θα μας κανει παρεα για καιρο και θα φτασει να γινει best seller στα μτχ

σαν " νεο S775" (ειδικα λογω καλων ενσωματωμενων γραφικων >office use και μετα απο μια πενταετια)

Οσο για 1150 & z87 ακομα δεν "τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε"

Ας ερθουν με το καλο, ας δουμε τι κανουν clock per clock

δεν μιλαω για leaked SPi με ΕS cpu σε δοκιμαστικες μητρικες

να δουμε τιμες, περιθωριο OC, θερμικη συμπεριφορα, σταθεροτητα πλατφορμας

και να δουμε και ποσο καιρο θα κρατησει

γιατι εαν μετα απο ενα 6μηνο απο την κυκλοφορια τους

αρχισουν να σκανε ειδησουλες για Haswell EX με νεο chipset με DDR4

παλι στο τριπ αναβαθμισης θα μπει οι enthusiast μεριδα και παλι καποια setup θα πανε ακλαφτα. (βλ. s1156)

Και στην τελικη ο σοφος χρηστης ποτε δεν παιρνει κατι με το που βγει

πιστευω οτι το εχετε νοιωσει πλεον οι περισσοτεροι

εκτος κι αν γουσταρετε να σκατε ενα σκασμο ευρω για να κανετε beta testing και απανωτα RMA...

(βλ. sata P67,z68, Ivy delidding, XCHI boot problems κτλ)

Εδω ακομα Z77 premium μητρικες εχουν φτασει να εχουν 10-15 εκδοσεις Bios

κι ακομα εχουν παραξενιες και bugs που θελουν σκαλισμα και beta bios για να στρωσουν

ακομα και στα defaults τους!

Στη περιπτωση σου bobos73

καποιος που ξερει τι χρειαζεται και οχι τι θελει

ισως να προτιμουσε εναν 3570K και μια μεσαιας κατηγοριας μητρικη με ενα σετακι 8/16gb 1600αρες RAM

αφου θα παρεις το 90% της αποδοσης

σχεδον στα μισα χρηματα ενος 3770k, μιας premium mobo και ενος Kit DDR3 2133+

ενω πιθανοτατα θα χασεις και λιγοτερα οταν ερθει η ωρα της μεταπωλησης/αναβαθμισης

Eχω μια ακομη gigabyte.

ριξε κανα λινκ ρε μωρτη!....να δουμε πια ειναι.......

ΥΓ. σε πμ πες μου την τιμη(προσεξε τι θα μου πεις, να μην παθω κανα εγκεφαλικο)

3750K + καλη μητρικη Ζ77 και εκλεισες. Για παιχνιδακια και γενικοτερη χρηση δεν θες κατι ανωτερο

Παιδιά είναι ολοφάνερο ότι ο άνθρωπος έχει τη (ας την πούμε καλως εννοούμενη) λοξα του,οπως και η πλειοψηφία σε ενα τέτοιο φορουμε να ουμε.

Φίλε bobo,εχουμε καταλαβει οτι αυτοσκοπος δεν ειναι το gaming,αλλα ενα τουμπανο που παρεπιπτοντως θα παιζει.

απλα πρέπει να ξεκαθαρισεις τι θεωρεί η τσέπη σου ταβάνι.

Άλλοι θεωρούν τούμπανο έναν,dualcore με 3gb ram και μια gtx 260 (ειδικά αυτοί που τα πουλάνε στις αγγελίες "πωλείται διπυρινο gamers pc",άλλοι ενα i5 με μια 650ti ,άλλοι έναν i7 με μια z77 rog και δυο 7970 ,άλλοι αν δεν είναι εξαπυρηνο τετρακαναλο,ουτε να το φτυσουν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.