GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 Πριν απο λιγο(μαμοτη μου ουτε φορματ δεν προλαβα να κανω)μου φερανε ενα laptop γιατι μου λενε ''δεν μπαινει στο ιντερνετ".....τελικα δεν ειχε drivers για το pci modem...παω διαχειριση συσκευων,το βρισκει,παω να βρω οδηγους(κανονικα δεν εχουν τα windows δικους τους για καθε συσκευη????) κ τιποτα...δεν βρισκει ουτε εκει οδηγους να εγκαταστησει....τι κανω τωρα λοιπον????|Download drivers for pci modem τους εγκαθιστω κ οκ?????
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #2 Σεπτέμβριος 12, 2004 Παω απο τον οδηγο προσθηκης υλικου,βρισκει το μοντεμ(με το κλασσικο κιτρικο ερωτηματικο διπλα),δεν βρισκει προγραμμα εγκαταστασης κ βγαζει στην επομενη οθονη το μυνημα....Δεν εχουν εγκατασταθει τα προγραμματα οδηγησης για αυτην την συσκευη(Κωδικος 28)
LordOfRings Σεπτέμβριος 12, 2004 #3 Σεπτέμβριος 12, 2004 τι μαρκα ειναι το modem ?. μπες ιντερνετ βρες drivers και βαλτους ...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #6 Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings τι μαρκα ειναι το modem ?. μπες ιντερνετ βρες drivers και βαλτους ... δεν βρισκω πουθενα την μαρκα του....μαλλον θα το ανοιξω να δω την μαρκα κ θα τον ξανακλεισω....!:devil:
yanni Σεπτέμβριος 12, 2004 #7 Σεπτέμβριος 12, 2004 Μπορεί και να μην χρειάζεται να το ανοίξεις. Πήγαινε στο Sisoft sandra στις πληροφορίες για PCI/AGP συσκευες, βρες το ventor ID και το Product ID και ψάξε τα στο google....
haris1984 Σεπτέμβριος 12, 2004 #8 Σεπτέμβριος 12, 2004 δεν δοκιμαζεις να βαλεις για μοντεμ generic 56k?το εχω κανει σε αρκετα pc με τα χπ οταν δεν εβρισκα τα drivers
trendy Σεπτέμβριος 12, 2004 #9 Σεπτέμβριος 12, 2004 Τα laptop δεν έχουν PCI. Μήπως εννοείς PCMCIA; Αυτήν μπορείς να την βγάλεις έξω και να δεις τι μάρκα είναι. Αν δεν ξέρεις τι μάρκα είναι μπες στο site του κατασκευαστή, δώσε το μοντέλο του laptop και κατέβασε του drivers του. Σε ένα compaq που έχω έτσι βρίσκω τους drivers όταν χρειάζεται.
haris1984 Σεπτέμβριος 12, 2004 #10 Σεπτέμβριος 12, 2004 τα λαπτοπ δεν εχουν pci...τα περιφεριακα τους(ήχος/μοντεμ/δικτυο) ειναι ονμπορντ αλλα τα αναγνωριζει σαν pci...οπως τις ονμπορντ καρτες δικτυο που τις βλεπει σαν pci communication devices..και τις καρτες ηχου pci multimedia device...τελος παντων...καλυτερη λυση ειναι αυτη του trendy...πες στο site της κατασκευαστριας και κατεβασε τους οδηγους για το μοντεμ του συγκεκριμενου μοντελου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.