Jump to content

10 inch, GPS, 3G tablet ?

iparout

Recommended Posts

Χαίρετε.

Ενδιαφέρομαι για ταμπλέτα με τα εξής χαρακτηριστικά :

~10 ίντσες, ενσωματωμένο GPS, δυνατότητα 3G (4G προτιμητέο, αλλά όχι απαραίτητο αν εκτοξευσει στα ύψη την τιμή) και να μην δώσω έναν σκασμό λεφτά... Γύρω στα ~300 euros max, αλλά αν υπάρχει και στα 150-200 κάτι αξιόλογο, ακόμη καλύτερα. Ψάχνω για value for money, δηλαδή... Δεν με πειράζει αν είναι κινέζικο (φτάνει να είναι αξιόπιστο)..

Η χρήση είναι internet, ταινίες, μουσική σχεδόν εξ'ολοκλήρου... Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα παιχνίδια...

Βασικά, όσων αφορά στο 3G, παρ' ότι θα χρησιμοποιώ το tablet κυρίως μέσα στο σπίτι όπου και θα έχω wifi, θέλω σε περίπτωση που θα βγω έξω σε περιοχή χωρίς wifi, να μπορώ να έχω διαθέσιμες τις υπηρεσίες τοποθεσίας για τα διάφορα apps (navigators, weather, foursquare κ.τ.λ.) χωρίς να περιμένω ένα 5λεπτο να βρει την τοποθεσία... Το internet εκτός σπιτιού δεν είναι τόσο σημαντικό μιας και, αν χρειαστεί, μπορώ να το μοιράσω από το iPhone 4s μεσω hotspot. Αν, δηλαδή, υπάρχει tablet να μπορεί να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τοποθεσίας των διαφόρων apps χωρίς να περιμένω πολύ για να βρει δορυφόρους (έχω καλομάθει από το 4s που βρίσκει τοποθεσίες σχεδόν αμέσως !), τότε το 3G δεν μου είναι απαραίτητο

Thanks guys !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.