iparout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2013 Χαίρετε.Ενδιαφέρομαι για ταμπλέτα με τα εξής χαρακτηριστικά :~10 ίντσες, ενσωματωμένο GPS, δυνατότητα 3G (4G προτιμητέο, αλλά όχι απαραίτητο αν εκτοξευσει στα ύψη την τιμή) και να μην δώσω έναν σκασμό λεφτά... Γύρω στα ~300 euros max, αλλά αν υπάρχει και στα 150-200 κάτι αξιόλογο, ακόμη καλύτερα. Ψάχνω για value for money, δηλαδή... Δεν με πειράζει αν είναι κινέζικο (φτάνει να είναι αξιόπιστο)..Η χρήση είναι internet, ταινίες, μουσική σχεδόν εξ'ολοκλήρου... Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα παιχνίδια...Βασικά, όσων αφορά στο 3G, παρ' ότι θα χρησιμοποιώ το tablet κυρίως μέσα στο σπίτι όπου και θα έχω wifi, θέλω σε περίπτωση που θα βγω έξω σε περιοχή χωρίς wifi, να μπορώ να έχω διαθέσιμες τις υπηρεσίες τοποθεσίας για τα διάφορα apps (navigators, weather, foursquare κ.τ.λ.) χωρίς να περιμένω ένα 5λεπτο να βρει την τοποθεσία... Το internet εκτός σπιτιού δεν είναι τόσο σημαντικό μιας και, αν χρειαστεί, μπορώ να το μοιράσω από το iPhone 4s μεσω hotspot. Αν, δηλαδή, υπάρχει tablet να μπορεί να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τοποθεσίας των διαφόρων apps χωρίς να περιμένω πολύ για να βρει δορυφόρους (έχω καλομάθει από το 4s που βρίσκει τοποθεσίες σχεδόν αμέσως !), τότε το 3G δεν μου είναι απαραίτητο Thanks guys ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Μάρτιος 19, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 19, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Δεν εχω να προτινω κατι συγκεκριμενο αλλα δες εδω http://www.thelab.gr/mobile-computing/tablet-pcs-89850.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 19, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Sanei N10 3G GPS - Android Tablet Store Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Μάρτιος 20, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Sanei N10 3G GPS - Android Tablet StoreΤην έχει κάποιος την συγκεκριμένη να μαςπει εντυπώσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.