Jump to content

CPU FLOPS - QwikMark - Bench NOW !

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
24cz8me.png

Ή το πρόγραμμα είναι τόσο ΓΤΠ ( τέτοια ανακρίβεια στις μετρήσεις απλά δεν υφίσταται, τραγικό ) ή έβαλες χεράκι στα GFLOPS σου λίγο άτιμε :p

Λογικά bug του προγράμματος είναι, θέλω να πιστεύω πως δεν είμαστε κομπλεξικοί εδώ να κοροϊδευόμαστε με το paint :p

Ή το πρόγραμμα είναι τόσο ΓΤΠ ( τέτοια ανακρίβεια στις μετρήσεις απλά δεν υφίσταται, τραγικό ) ή έβαλες χεράκι στα GFLOPS σου λίγο άτιμε :p

Λογικά bug του προγράμματος είναι, θέλω να πιστεύω πως δεν είμαστε κομπλεξικοί εδώ να κοροϊδευόμαστε με το paint :p

ειναι τοσο ΓΤΠ ... :p

Ποιος ο λόγος να βάλω το χεράκι μου? Ο επεξεργαστής είναι στα 4,6GHz χρονισμενος, που δεν το ανέφερα στο πρώτο post.

Δεν ξέρω αν έχει κάποιο bug το πρόγραμμα ή αν γίνεται κάτι άλλο, αυτό είναι το αποτέλεσμα που παίρνω!

dm4sbm.png

Stock ο επεξεργαστης.

Και εμένα μου φαίνεται ότι με του [MENTION=25128]kimon_ma[/MENTION] κάτι παίζει!!!

Δε γίνεται εγώ στα 4.7Ghz να έχω τόση διαφορά με τον 3820...!!!

qwikmark.jpg

qwikmark_zps77bec496.jpg

Stock;

EDIT: ναι, στοκ είσαι.

qwik-8363.jpg

Οτι να'ναι είναι το πρόγραμμα, άμα το τρέξεις κάνα δυο φορές αλλάζει +/- 5-10%...

Stock;

EDIT: ναι, στοκ είσαι.

Δεν είμαι στοκ, στα 3.8 είμαι. Το πρόγραμμα δεν το διαβάζει αλλά και στοκ

το ..ίδιο αποτέλεσμα παίρνω.

Με το intel burn test v 2.54 και very high settings

παίρνω αυτά τα αποτελέσματα στα δύο πρώτα run:

intelburntestveryhighmarch13_zps551d8ef9.jpg

Όποιος δεν βαριέται, ας το τσεκάρει να έχουμε ακόμα ένα

μέτρο σύγκρισης.

Κάτι τέτοιο μάλλον παίζει.

Κάνε ένα run και έχε το task manager @ Performance την ώρα που τρέχει να δείς πόσο % της CPU χρησιμοποιεί στο CPU test please.

Φθάνει το 20% μόνο.

http://img820.imageshack.us/img820/1229/kmqqcyuwefysomdjxsavqs.mp4

Και ένα screenshot από το Intel Burn Test (Very High):

t7hjsy.png

Υπάρχει μια μικρη διαφορα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.