p_under Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2013 Καλησπέρα στο φόρουμ, έχω ένα wd black 640GB - WD6401AALS ο οποίος μου βγάζει περίεργα στο crystal disk info εδώ και καιρό. Παραθέτω φωτογραφία παρακάτω. Τώρα τελευταία όμως άρχισε να μου κάνει νερά και είπα να τον φορμάρω. Αρχικά η διαμόρφωση τον Windows μου πέταγε error χωρίς να ολοκληρωθεί, έπειτα δοκίμασα το Data Lifeguard Diagnostic Windows Version και δεν μπορούσε να εκτελέσει κανένα test. Να τον στείλω για RMA? Σήμερα που έκανα backup ώστε να τον τεστάρω άρχισε να κολλάει το σύστημα και να failάρει η διεργασία εξερεύνησης των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Μάρτιος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2013 αβλεπί και ασυζητητί Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2013 λες εε? δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ ρε μαμώτο! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Μάρτιος 16, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2013 αν κάποια στιγμή όμως σύντομα "γράψει σώβρακο" και χάσεις όλα τα δεδομένα θα είναι κρίμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2013 Ακόμα δεν τον εχεις πακεταρει; *GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 16, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2013 κάτι last. Πλαίσιο ή WD? με τρομάζει το γεγονός ότι το πλαίσιο δεν τον έχει και ότι θα μου δώσουν είτε κάποιον σάπιο wd green ή πιστωτικό σε χαμηλή τιμή και δεν θα μπορώ να πάρω παρόμοιο δίσκο. Από την άλλη αν τον στείλω στην WD θα χρειαστεί να πληρώσω κάποια μεταφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 16, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2013 Πήγαινε πλαίσιο κ πες θέλω ίδιο δισκο η παρόμοιο. Ουτε green ουτε λιγοτερο από 600gb. Αν πουν όχι Μπάρτον κ στειλτον εσύ wd λογικά θα σου στείλουν τον 750gb*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Μάρτιος 17, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 Πήγαινε πλαίσιο κ πες θέλω ίδιο δισκο η παρόμοιο. Ουτε green ουτε λιγοτερο από 600gb. Αν πουν όχι Μπάρτον κ στειλτον εσύ wd λογικά θα σου στείλουν τον 750gb καντους καταγγελια στην ΓΓΚ επειδη το εχουν γ... τελευταια... *GNex* **fixed** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.