Jump to content

να τον στείλω για rma?

p_under

Recommended Posts

Καλησπέρα στο φόρουμ, έχω ένα wd black 640GB - WD6401AALS ο οποίος μου βγάζει περίεργα στο crystal disk info εδώ και καιρό. Παραθέτω φωτογραφία παρακάτω. Τώρα τελευταία όμως άρχισε να μου κάνει νερά και είπα να τον φορμάρω.

Αρχικά η διαμόρφωση τον Windows μου πέταγε error χωρίς να ολοκληρωθεί, έπειτα δοκίμασα το Data Lifeguard Diagnostic Windows Version και δεν μπορούσε να εκτελέσει κανένα test. Να τον στείλω για RMA? Σήμερα που έκανα backup ώστε να τον τεστάρω άρχισε να κολλάει το σύστημα και να failάρει η διεργασία εξερεύνησης των Windows.

post-11833-1416077146,9653_thumb.jpg

κάτι last. Πλαίσιο ή WD?

με τρομάζει το γεγονός ότι το πλαίσιο δεν τον έχει και ότι θα μου δώσουν είτε κάποιον σάπιο wd green ή πιστωτικό σε χαμηλή τιμή και δεν θα μπορώ να πάρω παρόμοιο δίσκο. Από την άλλη αν τον στείλω στην WD θα χρειαστεί να πληρώσω κάποια μεταφορικά.

Πήγαινε πλαίσιο κ πες θέλω ίδιο δισκο η παρόμοιο. Ουτε green ουτε λιγοτερο από 600gb. Αν πουν όχι Μπάρτον κ στειλτον εσύ wd λογικά θα σου στείλουν τον 750gb

*GNex*

Πήγαινε πλαίσιο κ πες θέλω ίδιο δισκο η παρόμοιο. Ουτε green ουτε λιγοτερο από 600gb. Αν πουν όχι Μπάρτον κ στειλτον εσύ wd λογικά θα σου στείλουν τον 750gb

καντους καταγγελια στην ΓΓΚ επειδη το εχουν γ... τελευταια...

*GNex*

**fixed** :sarcastic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.