michalos Μάρτιος 22, 2013 Author #21 Μάρτιος 22, 2013 Τι να πω πια, απο την αλλη ξερω τι εστι Ελληνικα ταχυδρομεια.Μια φορα εκανα το λαθος να στειλω δεμα αντικαταβολη με ελτα (αλλα συστημενο ομως) , ο παραληπτης πηρε το δεμα σε 4-5 μερες και εγω τα χρηματα τα πηρα μετα απο 1.5 μηνα .Ενω με ειχε ειδοποιησει ο αλλος οτι παρελαβε ,το δεμα 1 μηνα φαινοταν online οτι δεν ειχε παραδοθει κανΑπο τοτε ποτε ελτα ,μονο κουριερ ή πορτα-ποτα.Καποιος μου ειχε ζητησει να στειλω κατι αντικαταβολη απλο ελτα και εβαλα απο την τσεπη μου το υπολοιπο ποσο για να φυγει με κουριερ, διαφορετικα και αυτος και εγω θα παιδευόμαστε.
michalos Μάρτιος 23, 2013 Author #22 Μάρτιος 23, 2013 μου εστειλε τελικα μια καθαρη φωτο της αποδειξης αλλα δεν λεει και τπτ παραπανω ,το μονο χρησιμο στοιχειο που εχει ειναι ο αριθμος παραστατικου ,αλλα και απο αυτον δεν μπορεις να βγαλεις ακρηΤην τριτη θα του ζητησω να κανει αναζητηση δεματος οπως με συμβουλεψε ο ταχυδρομος μου να δουμε
Μοκου Μάρτιος 23, 2013 #23 Μάρτιος 23, 2013 Απλά το παλικάρι ήθελε να πάει να πιει κάνα καΦε παραπάνω...η κούριερ από Αθήνα θέλει 1 εργάσιμης μέρα εάν το παραδώσεις μέχρι της 3 από θΘεσσαλονίκη θέλει 2 και από Αλεξανδρούπολη 3_4 μέρες.με ΕΛΤΑ την είχα πατήσει έτσι άσχημα και με αρκετά μμεγαλύτερο πόσο.κάνε αναζήτηση αλλά δεν θα βγάλεις ακρη γιατι δεν έχει χτυπημένο νούμερο το δέμα.το μόνο που θα βρούνε είναι μια μαύρη τρύπα.
marios1957 Μάρτιος 23, 2013 #24 Μάρτιος 23, 2013 Άσχετο:Πλήρωσα σε Amazon.co.uk μιά καφετιέρα στις 21 του μηνού και χτες ήταν στα χέρια μου.Στο tracking φαινόταν μέχρι και που σταμάτησε προς νερού του ο πιλότος...Το κακό είναι ότι ακόμα και χάρισμα να τα δώσουν τα ΕΛΤΑ σε καναν Φρίτση,αυτός ή θα τα χαρίσει σε καναν Βάτραχο για να βγάλει καμια υποχρέωση απ' το πόλεμο εκεί έξω ή θα τα φουντάρει με τη μία,βλέπε Ιντεράττικα->Le Post->DPD->στο κουβά!Μου στείλανε δέμα και το κρατάγανε δυό βδομάδες στα γραφεία τους και όταν καταλάβανε τη μλκια τους μου στείλανε και καλά δεύτερη ειδοποίηση και ενημέρωση επιστροφής.Ευτυχώς έπεσα σε πολύ στομ ουν ίτισσα διευθύντρια και βαριόταν να συμπληρώσει τη χαρτούρα επιστροφής,κάποιος χρειαζόταν να το κουβαλήσει στα κεντρικά,αν ήταν να γίνει έτσι,το φέρνανε και στο σπίτι μου (lol) και έτσι το πήρα κι εγώ....και την (και καλά...) δεύτερη ειδοποίηση τη φέρανε στη πόρτα μου εφτά η ώρα το βράδυ,μάλλον κοντογείτονας θα ήταν ο δημόσιος τσιμπούρης λέμε...Για να μην το λάβεις ακόμα θα πει ότι δεν το έστειλε,άρχισε να στήνεις σενάριο επιστροφής των χρημάτων σου.Μια καλή αρχή θα ήταν η απειλή δημόσιας διαπόμπευσης του nick του.
Tsakonas Μάρτιος 23, 2013 #25 Μάρτιος 23, 2013 Δεν το καταλαβα δηλαδη να μου στειλει την αποδειξη?? λιγο δυσκολο αυτος ειναι στην μια ακρη της Ελλαδας κι εγω στην αλλη .Θα ξαναχαθει το γραμμα!Και επισης με την αποδειξη πως θα δω ποιο δεμα αφορα??Το μονο στοιχειο που εχει ειναι ο αριθμος παραστατικου.Μπορω με τον αριθμο παραστατικου να παω να ρωτησω ΕΔΩ στα ΕΛΤΑ να μου πουν ποιο δεμα αφορα ?? Για κατι που εχει σταλει απο την αλλη ακρη της Ελλαδας?? Δεν τους εκοψα και πολυ προθυμους να βοηθησουν στα Ελτα .Αν μπορω να βγαλω ακρη απο αυτον ας του ζητησω μου τον πει απλαΝαι, να στην στειλει.Συστημενη.Το συστημενο αλλαζει χερια μονο με υπογραφες.Δηλ δεν παιζει να χαθει.Δες εδω τι εκανε κι ενας αλλος χρηστης να δεις περιπου διαδικασιες. Αποτι λεει στο θρεντ αυτο εχει μια στανταρ αποζημιωση τυπου 36 ευρωSEATnet Forum • Προβολή θέματος - ΕΛΤΑ - πιθανη απωλειαΒεβαια, εσυ δεν ξερεις αν την εκανε την λαδια ο αποστολεας η τα ΕΛΤΑ. Γιαυτο σου λεω παρε στα χερια σου την αποδειξη κι αρχισε να ψαχνεις απο εκει.
michalos Μάρτιος 24, 2013 Author #26 Μάρτιος 24, 2013 Ειδα οτι απο ολη την διαδικασια το ποσο που μπορει να παρεις απο τα ελτα ειναι 36 ευρω, το 1/3 της αξιας του δεματος που περιμενω ! πολυ λιγα ,και το σπουδαιοτερο για ολα αυτα φταιει αλλος .Αν ειναι σωστος θα πρεπει αυτος να ζητησει τα 36 ευρω και να επιστρεψει τα χρηματα που καταθεσα, δικο του ειναι το φταιξιμο οχι δικο μου! και ολα αυτα για 2.5 ευρω!!!Επισης ξεχασα να αναφερω οτι επειδη βιαζοταν να στειλει το δεμα ειπε το τυλιξα απλα με μια κολλα Α4 ,που πιστευω οτι ισως και να ξεχωριζε το περιεχομενο (το original κουτι δηλαδη με το Samsung Galαxy S που θα εστελνε)Σκεψου , λεμε τωρα στην περιπτωση που το βουτηξαν ,δεν και δυσκολο ο υπαλληλος με το μακρυ χερι οταν βλεπει ενα κουτι που γραφει samsung galaxy S να περναει χυμα απο μπροστα του χωρις να ειναι συστημενο ή αντικαταβολη έ μπορει να εμπαινε και στον πειρασμο !
balboagr Μάρτιος 24, 2013 #27 Μάρτιος 24, 2013 Καλησπέρα. Εδώ παραθέτω την δικιά μου περιπέτεια η οποία δεν συγκρίνετε με την δική σου αλλά πόσταρα για να το δουν κι άλλοι. Ντροπή κι αίσχος σε κάτι τέτοιους. Έχω το απόκομμα απο την τράπεζα όταν έκανα την κατάθεση εάν θέλετε βγάζω φωτό. http://www.thelab.gr/off-topic/paratirisi-gia-diplano-foroum-120919.html
AlCapone Μάρτιος 25, 2013 #28 Μάρτιος 25, 2013 Θα προτείνω ψυχραιμία.Πριν λίγους μήνες έστειλα με αντικαταβολή από Αθήνα που μένω κάτι μνήμες σε ένα παλικάρι που μένει σε νησί. Είχε περάσει 1 εβδομάδα και ο άνθρωπος δεν είχε παραλάβει (επικοινωνούσαμε μέσω πμ) και ξαφνικά μια μέρα μου σκάει χαρτάκι στο σπίτι για επιστροφή δέματος.Σκέφτομαι κατευθείαν "μα καλά είναι μακάκας?" Λέω δεν θα πήγε να παραλάβει ή απλά τελικά το μετάνιωσε και μου το έστειλαν πίσω...Πηγαίνω στα ΕΛΤΑ και τι ανακαλύπτω? Το δέμα δεν είχε φύγει ΠΟΤΕ...:man_in_love:Είχε ξεχαστεί στο συγκεκριμένο κατάστημα.Καλό ε?Ευτυχώς το παιδί αποδέχθηκε το δέμα με 10 μέρες καθυστέρηση, γιατί εδώ που τα λέμε αν ξενέρωνε και το απέρριπτε δεν θα είχε κι άδικο.Αν δεν το είχα στείλει αντικαταβολή αλλά με κατάθεση σίγουρα θα με έβγαζε κλέφτη και άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας και ότι δεν φταις εσύ.Συμβαίνουν και αυτά.Από τη στιγμή που λες ότι έχει πολλές θετικές δεν νομίζω να σου την έπαιξε με σκοπό να σου φάει τα λεφτά, απλά δεν έπρεπε να το στείλει με τον τρόπο που το έστειλε και τυλιγμένο σε μια κόλλα χαρτί.
michalos Μάρτιος 25, 2013 Author #29 Μάρτιος 25, 2013 Τωρα δεν μπορω να κανω κ κατι αλλο , περιμενωΑλλα αυτα δεν θα γινοταν αν ηταν αντικαταβολη ! Εκεινο που με εξοργιζει ειναι οτι αυτα γινονται για λιγα ευρω παραπανω που κοστιζε η κουριερ και που ειχα ζητησει να σταλει ετσι ! Για λιγα ευρω κερδος με εμπλεξε με το ελληνικο δημοσιο!
narta Μάρτιος 28, 2013 #31 Μάρτιος 28, 2013 Τωρα δεν μπορω να κανω κ κατι αλλο , περιμενωΑλλα αυτα δεν θα γινοταν αν ηταν αντικαταβολη ! Εκεινο που με εξοργιζει ειναι οτι αυτα γινονται για λιγα ευρω παραπανω που κοστιζε η κουριερ και που ειχα ζητησει να σταλει ετσι ! Για λιγα ευρω κερδος με εμπλεξε με το ελληνικο δημοσιο! Να πω την κακία μου; Αντικαταβολη ειναι ΠΙΟ επικινδυνη, θα μπορουσε να σου στειλει μια μρωδατη σκατουλα και αντε βρες το δικιο σου. Καταθεση σε τραπεζα και αποστολη τουλαχιστον συστημενο, το βελτιστο ασφαλισμενο. Ευτυχως το συγκεκριμενο εληξε καλα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.