Jump to content

γνωμη (ο/c 2600+)

LordOfRings

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον σημερα καθόμουν και επαιζα με τον Barton μου,

2600+ ειναι τον εβαλα 200Μhz 1:1 1,75v

εχω 2χ512 kingston pc3200 8-3-3-3@7-3-3-2,5 2,7v

θερμοκρασία full 60-62

καλα τον εχω ? ειναι ασφαλές . ?.

κατι καλύτερο να δοκιμάσω να πετύχω ? .

30' Prime το εβγαλε μετα το σταμάτησα.

σταθερό φαίνεται να είναι ...

με τις μνήμες τι καλύτερο να κάνω ?. .

post-523-1416071220,3799_thumb.gif

λοιπον με 1.75 βγαζει prime 45λεπτα μονο / stress prime 2004 prior10 σε 9λεπτά. μετα βγαζει λάθος.

εβαλα την ταση 1,775 και sp2004 priority10 περασε την μια ώρα και το σταμάτησα.

καλα ειμαι να το αφήσω εκει ? . η θερμοκρασια πήγε +2-3 βαθμους...

εχεις παρα πολυ θερμοκρασια!!επρεπε να εχεις 50 τι ψυξη εχεις??βαλε καλυτερη ψυκτρα,,η ξαναβαλε την δικια σου με παστα αν εχεις ηδη καλη βλεπω 1.8 εισαι 2300 οποτε με 1.9 2 αμα ειχες νερακι θα ησουν 2500 σιγουρα.... γιατι δε βαζεις καμια slk?παντως απαραδεκτη θερμοκρασια

Σιγα ρε στελιο και γω φτανω 63αρια οταν παιζω παιχνιδια , αλλα ειμαι στα 2410 σταθερα :p:P:P:P

Aυτη τη στιγμη εχει 55 (speedfan) . Με το sensora του κουτιού που το εχω βάλει ανάμεσα στην ψύκτρα εχει 42.. εχω την ψύκτρα της μάνας του με a sereamique.

Σκεφτομαι η να πάρω καμια καλή ψύκτρα ή να βάλω νερο ακομα δεν εχω αποφασίσει ..εχω τοσους μήνες που είμαι υπο σκέψη.....

να μην το αφήσω με τέτοια θερμοκρασία ? ?.

Αρχική απάντηση από Doom

Βαλε νερο να γουσταρεις!

Δεν θα εχεις και θορυβο στο κατω κατω!

απο νερα ειμαι ασχετος ... . .εχω πλήρη αγνοια. δεν μπορεσα να τα καταλάβω ποτε.. αν και δεν εχω δει live συστημα w/c γιαυτο ισος ..

καμια μεταχειρισμένη καλη ψύκτρα δεν θα βρω? και αργοτερα βαζω νερο ,, ,

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.