unstoppable Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 Τελευταια η dsl εχει τα χαλια της εδω, οποτε ισως θα επρεπε να κανουμε κατι, για δειτε εδω και καντε post οσοι ειναι μεσαhttp://www.adslgr.com/forum/thread6779-137808.html#137808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Σεπτέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Καλά το παρατραβήξανε ρε.... Και εδώ στο Αιγάλεω over ISDN το έκαναν μέσα στην βδομάδα 384/128 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Χαλι και εγω απο την παρασκευη..... Κατι πρεπει να γινει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 13, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Εγω εκανα μια αναφορα στο 121 και περιμενω απαντηση για το τι συμβαινει! Ελπιζω μεχρι αυριο να ξερω περιου τι συμβαινει(λεμε τωρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Απιστευτο και ομως αληθινο πηρα απαντηση μεσα σε 20 λεπτα! Λενε οτι υπαρχει γνωση του θεματος, και οτι ειναι λογω εργασιων μαλλον και οτι μεσα στην εβδομαδα υπαρχει θα γινει λεει αναβαθμιση και οτι ειναι προγραμματισμενες και αλλες αναβαθμισεις συντομα! Για να δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Απιστευτο και ομως αληθινο πηρα απαντηση μεσα σε 20 λεπτα! Λενε οτι υπαρχει γνωση του θεματος, και οτι ειναι λογω εργασιων μαλλον και οτι μεσα στην εβδομαδα υπαρχει θα γινει λεει αναβαθμιση και οτι ειναι προγραμματισμενες και αλλες αναβαθμισεις συντομα! Για να δουμε! Μακαρι να ειναι ετσι, γιατι αυτη η κατασταση ενα χρονο τωρα εχει καταντησει εκνευριστικη, μια παει καλα μια παει χαλια, αλλα εγω καθε μηνα πληρωνω τα ιδια λεφτα, δεν μου λεει κανεις δωσε αυτο τον μηνα λιγοτερο γιατι δεν πηγαινε καλα η dsl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 άλλαξε το Πατρα + DSL = Χαλια σε Ελλάδα + DSL = Χαλια .Ταιριάζει ποιό πολύ δεν νομίζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 13, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 10:50] Μακαρι να ειναι ετσι, γιατι αυτη η κατασταση ενα χρονο τωρα εχει καταντησει εκνευριστικη, μια παει καλα μια παει χαλια, αλλα εγω καθε μηνα πληρωνω τα ιδια λεφτα, δεν μου λεει κανεις δωσε αυτο τον μηνα λιγοτερο γιατι δεν πηγαινε καλα η dsl :D :D Κι αν ενα μηνα παει καλυτερα και σου πουνε "Δωσε περισσοτερα γιατι αυτο το μηνα σου αφησαμε παραπανω bandwidth" θα τα δωσεις?? Παντως ολοι στην Πατρα κλαιγονται με αυτην την κατασταση. Μαλλον ειναι "επιδημια"... Παντως χειροτερα δεν θα παει η δουλεια... λογικα, θα δειτε βελτιωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από SLN :D :D Κι αν ενα μηνα παει καλυτερα και σου πουνε "Δωσε περισσοτερα γιατι αυτο το μηνα σου αφησαμε παραπανω bandwidth" θα τα δωσεις??........ Χαχαχαχα, παντως δεν θα με πειραζε να μην ειχαμε την τελευταια μειωση αλλα να εφτιαχνε επιτελους αυτη η κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.