chros26_ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2004 Αν και δεν ταιριαζει εδω, αποφασισα να το πω εδω, καθως κανοντας w/c την επαθα. Ηθελα ο κακομοιρης να κανω και εγω overcloking στο συστημα μου. Αγορασα μια artic silver II και εβγαλα τον επεξεργαστη p4 2.66 απο την μητρικη qdi platinix. τον καθαρισα, του εβαλα την παστα, και τον κουμπωσα. παω να ανοιξω τον υπολογιστη μου, και αφου πατησω το κουμπι, η οθονη μενει μαυρη και ακουγεται μονο ενα παρατεταμενο μπιπππ ανα 3-4 δευτερολεπτα :wall: :wall: . Τι να κανω?? ειμαι σε απωγνωση.:wassat: :wassat: :wassat: Υ/Γ¨ αυτο το γραφω απο τον υπολογιστη του θειου μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 μηπως δεν παταει καλα το block στο cpu ?. τον cpu τον τοποθέτησες σωστα ?>(βγαλτον και ξαναβάλτον)ποσο a silver έβαλες ? .κανε ενα clear cmos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings μηπως δεν παταει καλα το block στο cpu ?. τον cpu τον τοποθέτησες σωστα ?>(βγαλτον και ξαναβάλτον)ποσο a silver έβαλες ? .κανε ενα clear cmos . silver εβαλα μαλλον πολλυ. τον cpu τον τοποθετησα και τον εβγαλα πολλες φορες. οσο το block παταει αριστα. λετε με clear cmos να γινει τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 μηπως εσπασες κανενα pin / ? .βγαλτο απο την πρίζα . .κανε clear cmos βαλε τo jumperaki στα 100ΜΗz. Δίαβασε το manual / Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 αν εσπασε pin??? καινουργιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Σεπτέμβριος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από chros26_ αν εσπασε pin??? καινουργιο? ????? ????? ????? :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Έχει οδηγίες στο Internet η Artcic για το πόση και πως ακριβώς να την απλώσεις εδώ:http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htmΔεν νομίζω να έκανες τόσο μεγάλη ζημιά...Μήπως έσπρωξες τη RAM και δεν πατάει καλά?Αν είναι 2 μπορεί να πατάνε, αλλά να έχουν ψιλοβραχυυκλώσει...Βγάλτες και ξαναβάλτες ενώ το μηχάνημα θα είναι κλειστό...Συνεχές μπιπ για περίπου 5 δεπτερόλεπτα αυτό σημαίνει αν δεν κάνω λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 δες οτι πατανε καλα οι μνημες και η καρτα γραφικων σου. Δεν ειναι απο τον επεξεργαστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Δες και εδώ: http://bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm Μπορεί να είναι και CPU τελικά: "Continuous beeping, each lasting about three seconds. The beeping does not stop. Seems to be CPU related. Submitted by baders." Αλλά πρώτα κάνε έλεγχο στις μνήμες και όπως λέει και ο unseen (Που είσαι στη φωτό σςτην κάρτα γραφικών... Μετά αν δεν φτιάξει τσέκαρε και τη CPU... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Ολα οκ. τελικα με ενα clear cmos ολα δουλευουν ρολοΪ :fist: :fist: :fist: :fist: . Ευχαριστο πολλυ!!!:worship: :worship: :worship: :worship: :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.