Jump to content

helpppppppppppppp

chros26_

Recommended Posts

Αν και δεν ταιριαζει εδω, αποφασισα να το πω εδω, καθως κανοντας w/c την επαθα. Ηθελα ο κακομοιρης να κανω και εγω overcloking στο συστημα μου. Αγορασα μια artic silver II και εβγαλα τον επεξεργαστη p4 2.66 απο την μητρικη qdi platinix. τον καθαρισα, του εβαλα την παστα, και τον κουμπωσα. παω να ανοιξω τον υπολογιστη μου, και αφου πατησω το κουμπι, η οθονη μενει μαυρη και ακουγεται μονο ενα παρατεταμενο μπιπππ ανα 3-4 δευτερολεπτα:wall: :wall: :wall: :wall: . Τι να κανω?? ειμαι σε απωγνωση.:wassat: :wassat: :wassat:

Υ/Γ¨ αυτο το γραφω απο τον υπολογιστη του θειου μου.

Αρχική απάντηση από LordOfRings

μηπως δεν παταει καλα το block στο cpu ?.

τον cpu τον τοποθέτησες σωστα ?>(βγαλτον και ξαναβάλτον)

ποσο a silver έβαλες ? .

κανε ενα clear cmos .

silver εβαλα μαλλον πολλυ. τον cpu τον τοποθετησα και τον εβγαλα πολλες φορες. οσο το block παταει αριστα. λετε με clear cmos να γινει τπτ?

Έχει οδηγίες στο Internet η Artcic για το πόση και πως ακριβώς να την απλώσεις εδώ:

http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm

Δεν νομίζω να έκανες τόσο μεγάλη ζημιά...

Μήπως έσπρωξες τη RAM και δεν πατάει καλά?

Αν είναι 2 μπορεί να πατάνε, αλλά να έχουν ψιλοβραχυυκλώσει...

Βγάλτες και ξαναβάλτες ενώ το μηχάνημα θα είναι κλειστό...

Συνεχές μπιπ για περίπου 5 δεπτερόλεπτα αυτό σημαίνει αν δεν κάνω λάθος...

Δες και εδώ:

http://bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm

Μπορεί να είναι και CPU τελικά:

"Continuous beeping, each lasting about three seconds. The beeping does not stop. Seems to be CPU related. Submitted by baders."

Αλλά πρώτα κάνε έλεγχο στις μνήμες και όπως λέει και ο unseen (Που είσαι στη φωτό;)

σςτην κάρτα γραφικών...

Μετά αν δεν φτιάξει τσέκαρε και τη CPU...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.