evoracing2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2013 Καλησπέρα... Έχω ένα πρόβλημα με το με τον 2ο σκληρό. Σήμερα που άνοιξα τον υπολογιστή δεν έδειχνε τον 2o σκληρό ούτε στον φάκελο υπολογιστή ούτε στην διαχείριση εργασιών... Στα Windows 8 είναι αυτό το πρόβλημα (αλλά στα Windows 7 που τα έχω σε dualboot τον δείχνει κανονικά...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Μάρτιος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2013 Τί σκληρός δίσκος είναι (interface/μοντέλο). Πέραν από το συμβάν του ΣΗΜΕΡΑ, ο δίσκος φαινόταν κανονικά τις υπόλοιπες μέρες στα 8 άρια ? Άν πρώτη φορά δοκιμάζεις, υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση με κάποιον driver για τα 8. Τσέκαρε επίσης και το event viewer των 8αριών μήπως και βρεί critical error για απνεργοποίηση κάποια συσκευής ....που τελικά οδηγεί στον δίσκο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoracing2011 Μάρτιος 15, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2013 Ο σκληρός λειτουργεί (γιατί ακόμα λειτουργεί αλλα στα 7) εδώ και 2 χρόνια. Στα 8 που τα εχω βαλει εδω και 2 μηνες δεν ειχα κανενα προβλημα... Το μοντελο του δισκο ειναι λιγο δύσκολο να σου το πω γιατι πρεπει να ανοιξω το κουτι. Critical error πως το βλέπω? το life του δίσκο πριν 1 εβδομάδα ηταν 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
evoracing2011 Μάρτιος 15, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2013 Λύθηκε! ηθελαν αναβάθμιση τα drivers της mobo... Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 17, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 Λύθηκε! ηθελαν αναβάθμιση τα drivers της mobo... Ευχαριστώ πολύ! USB 3 ήτανε ο σκληρός σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.