Jump to content

Πρόβλημα με HDD σε Windows 8

evoracing2011

Recommended Posts

Καλησπέρα... Έχω ένα πρόβλημα με το με τον 2ο σκληρό. Σήμερα που άνοιξα τον υπολογιστή δεν έδειχνε τον 2o σκληρό ούτε στον φάκελο υπολογιστή ούτε στην διαχείριση εργασιών... Στα Windows 8 είναι αυτό το πρόβλημα (αλλά στα Windows 7 που τα έχω σε dualboot τον δείχνει κανονικά...)

Τί σκληρός δίσκος είναι (interface/μοντέλο). Πέραν από το συμβάν του ΣΗΜΕΡΑ, ο δίσκος φαινόταν κανονικά τις υπόλοιπες μέρες στα 8 άρια ? Άν πρώτη φορά δοκιμάζεις, υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση με κάποιον driver για τα 8. Τσέκαρε επίσης και το event viewer των 8αριών μήπως και βρεί critical error για απνεργοποίηση κάποια συσκευής ....που τελικά οδηγεί στον δίσκο σου.

Ο σκληρός λειτουργεί (γιατί ακόμα λειτουργεί αλλα στα 7) εδώ και 2 χρόνια. Στα 8 που τα εχω βαλει εδω και 2 μηνες δεν ειχα κανενα προβλημα... Το μοντελο του δισκο ειναι λιγο δύσκολο να σου το πω γιατι πρεπει να ανοιξω το κουτι. Critical error πως το βλέπω? το life του δίσκο πριν 1 εβδομάδα ηταν 100%

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.