Jump to content

Δεν κανει boot το pc με ενα δίσκο

NooDle

Recommended Posts

Εβαλα ενα δεύτερο δίσκο σε ενα pc και του πέρασα windows 7 32 bit

Τα ίδια windows υπάρχουν και στο παλιό δίσκο.

Μολις τελείωσα με το νεο δίσκο και εκανα εγκατάσταση αποσύνδεσα τον παλιο και δεν κάνει boot το μηχάνημα με ενα τον καινουργιο.

Μολις συνδέσω και τον παλιό bootαρει κανονικά.

Τι πρεπει να κάνω για να αποσυνδέσω τον παλιό δισκο και να bootαρει κανονικά με τον καινουργιο?

Ευχαριστώ

Τί μύνημα σου βγάζει όταν λές δέν σου κάνει boot ? Βλέπεις black screen ή το κλασικό ότι λείπε ntldr και τα σχετικά.

Γνώμη μου? Πάρε το δισκάκι των 7αριών που χρησιμοποίησες κάνε bootάρισμα από αυτό και ρίξε ένα ωραίο FIXBOOT command.

Τί μύνημα σου βγάζει όταν λές δέν σου κάνει boot ? Βλέπεις black screen ή το κλασικό ότι λείπε ntldr και τα σχετικά.

Γνώμη μου? Πάρε το δισκάκι των 7αριών που χρησιμοποίησες κάνε bootάρισμα από αυτό και ρίξε ένα ωραίο FIXBOOT command.

Αυτό που λέει ο φίλος κάνε. Repair στον δεύτερο σκληρό. Όταν έχεις πάνω από έναν σκληρούς στο σύστημα όταν κάνεις εγκατάσταση τους άλλους τους αποσυνδέεις. Σε εσένα αρχεία της εγκατάστασης στον δεύτερο γράφτηκαν και στον πρώτο και για αυτό έχεις πρόβλημα όταν αποσυνδέεις τον πρώτο.

Αυτό που λέει ο φίλος κάνε. Repair στον δεύτερο σκληρό. Όταν έχεις πάνω από έναν σκληρούς στο σύστημα όταν κάνεις εγκατάσταση τους άλλους τους αποσυνδέεις. Σε εσένα αρχεία της εγκατάστασης στον δεύτερο γράφτηκαν και στον πρώτο και για αυτό έχεις πρόβλημα όταν αποσυνδέεις τον πρώτο.

Δηλαδή θα έχω και τους δύο δίσκους συνδεμένους και θα κάνω repair σωστα?

Ευχαριστώ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.