GoriLLakoS Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings μην το μπερδεύεται το παιδι . αφου δεν μπορει να κανει απο το cd . φτιαξε μια δισκετα και εισαι οκ . αυτο που ειπε ο Ηλιας για το οτι δεν θα μπορω απο dos επειδη ειναι σε ntfs ισχηει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 12, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό:www.startdisk.comγενικά αυτό που λές είναι άκυρο, αποκλείεται να μην bootάρεις από cd, εκτός αν κάνεις κάτι λάθος (π.χ. στο setup δεν σβήνεις τα partition αλλά πατάς enter και στα βαζει από πάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 12, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης αυτο που ειπε ο Ηλιας για το οτι δεν θα μπορω απο dos επειδη ειναι σε ntfs ισχηει? oxi δεν ισχυει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 12, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 χρησιμοποίησε κάποια από τις έτοιμες δισκέτες πουέχουν ntfs support και μην το πολυψάχνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 12, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Τι να σου πω... Πάντως δεν νομίζω να τα καταφέρεις από DOS με σύστημα αρχείων NTFS.Μια δυο φορές που προσπάθησα, δεν έκανε λόγω NTFS...Έχω κάνει άπειρα format, αλλά τέτοιο σφάλμα δεν έχω συναντήσει...Αν δεν καταφέρεις τίποτα απο DOS κάνε partition το δίσκο, φόρτωσε στο καινούριο διαμέρισμα τα Windows και μετά νομίζω οτι θα γίνεται format μέχρι και από Windows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 12, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Kανε κανονικα boot απο το cd - σβησε οτι partition υπαρχει -και μετα fresh instale. ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ BOOT ΑΠΟ ΤΟ CD? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ BOOT, ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ CD ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ WIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από spcΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ BOOT ΑΠΟ ΤΟ CD?ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ BOOT, ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ CD ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ WIN ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ.....αφου το λεω κ στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ MOY...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 12, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 καθε φορα που βαζω τα παραθυρια να εχει στον σκληρο κ τα προηγουμενα με ολα τα περιεχομενα τους...sorryαυτό είναι λογικόδεν σε αφήνει όμως να κάνεις format ή να αλλάξεις τα partition? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 12, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 δοκίμασες όταν σου δείχνει c:\windows να μην πατήσεις enter αλλά D και να διαγράψεις το partition????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 12, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 Τι να σου πω... Πάντως δεν νομίζω να τα καταφέρεις από DOS με σύστημα αρχείων NTFS.Μια δυο φορές που προσπάθησα, δεν έκανε λόγω NTFS...Έχω κάνει άπειρα format, αλλά τέτοιο σφάλμα δεν έχω συναντήσει...Αν δεν καταφέρεις τίποτα απο DOS κάνε partition το δίσκο, φόρτωσε στο καινούριο διαμέρισμα τα Windows και μετά νομίζω οτι θα γίνεται format μέχρι και από Windows... με δισκετα απο win98 ,Me σε FAT32 θα τον μετατρέψει και οχι σε NTFS . που κολλατε παλι ?> , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 12, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings oxi δεν ισχυει. Sorry, αλλά έχεις καταφέρει να κάνεις με την κλασσική δισκέτα των 98 format σε NTFS???Μη με τρελένεις εντελώς... Όταν θέλουν να με πειράξουν οι φίλοι, μου λένε θα έρθεις για κανα format? Υπήρχε εποχή που αντί για επανεκκίνηση έκανα επανεγκατάσταση... Αν μιλησα λίγο έντονα με συγχωρείς...Φιλικά πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 12, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 μην τρελένεστε, υπάρχει και αυτό:http://www.ntfs.com/boot-disk.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 12, 2004 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 Sorry, αλλά έχεις καταφέρει να κάνεις με την κλασσική δισκέτα των 98 format σε NTFS???Μη με τρελένεις εντελώς... Όταν θέλουν να με πειράξουν οι φίλοι, μου λένε θα έρθεις για κανα format? .. Ηλία αν εχεις δισκο ΝΤFS παρε μια δισκετα εκκινησεις και προσπάθησε να σβησεις τα partions/ να κανεις νεα /να κανεις format. φιλικα Στέλιος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 12, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Πάσο...Ήμουν έξω και δοκίμαζα αυτό ακριβώς το πράγμα...Όντως γίνεται αν διαγράψεις ενετλώς τα partition και δημιουργήσεις καινούρια...Ok. Παλιότερα όταν ήθελα να φορτώσω 98 σε δίσκο πυο πρώτα είχε XP και ήταν NTFS, απλούστατα άλλαξα πρώτα το σύστημα αρχείων σε FAT32 και μετά έκανα boot από τη δισκέτα και format...Απλά θυμόμουν χαρακτηριστικά οτι αν πήγαινες να κάνεις την ίδια δουλειά, κατευθείαν δηλαδή format σε NTFS από τα DOS, χωρίς να αλλάξεις σε FAT ή FAT32, δεν έκανε τίποτα...Ok πάντως έχεις δίκιο...Γίνεται και έτσι όπως λες...@ Βασίλης: Τελικά τι έγινε; Τα κατάφερες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 12, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Τα καταφερα με δισκετα!κ μετα πηγα να ξαναβαλω με boot from cd κ αυτη την φορα δουλεψε χωρις να μου λεει π@π@ριες...!χε!χε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 12, 2004 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Για να καταλαβω και εγω εκανες φορματ απο τη δισκετα και μετα απλα περασες τα windows ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Σεπτέμβριος 13, 2004 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 :banging: :OT: :banging: Dear Βασίλη ,χωρίς παρεξήγηση, το σύστημα της υπογραφής σου δε το λυπάσαι? Ή μ α ρ τ ο ν δηλαδή. Κατά τ' άλλα και Athlon64 FX-53 και 1 GB OCZ και Ati X800XT ,κοντά 1000 ευρά έκαστο και για ένα κωλοφορμάτ γράφτηκαν 20 posts.........ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΞΙΑ ΤΑ PC ΡΕΕΕ αίντε οτι γυαλίζει και είναι ακριβό το παίρνουμε και το κάνουμε και sig ΕΛΕΟΣ Sorry για το κράξιμο ,το post σου ήταν για και μου αρέσει να λύνονται απορίες αλλά όταν βλέπω αυτό Μα αυτο δεν λειτουργει μεσα απο τα windows??? ) . για το format c: δλδ και μετά βλέπω FX-53 και τρελές μνήμες και Χ800 λάλησα ο καημένος.Και πάλι no offence πιο πολύ για να τα βλέπουν όσοι νομίζουν οτι το PC είναι μουρή τα γράφω. Αντε καλό install!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 13, 2004 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 18:44] μην τρελένεστε, υπάρχει και αυτό:http://www.ntfs.com/boot-disk.htm Δηλαδη απ'αυτο κανεις boot στα dos και σου αναγνωριζει τα ntfs???:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από Matia :banging: :OT: :banging: Dear Βασίλη ,χωρίς παρεξήγηση, το σύστημα της υπογραφής σου δε το λυπάσαι? Ή μ α ρ τ ο ν δηλαδή. Κατά τ' άλλα και Athlon64 FX-53 και 1 GB OCZ και Ati X800XT ,κοντά 1000 ευρά έκαστο και για ένα κωλοφορμάτ γράφτηκαν 20 posts.........ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΞΙΑ ΤΑ PC ΡΕΕΕ αίντε οτι γυαλίζει και είναι ακριβό το παίρνουμε και το κάνουμε και sig ΕΛΕΟΣ Sorry για το κράξιμο ,το post σου ήταν για και μου αρέσει να λύνονται απορίες αλλά όταν βλέπω αυτό ) . για το format c: δλδ και μετά βλέπω FX-53 και τρελές μνήμες και Χ800 λάλησα ο καημένος. Και πάλι no offence πιο πολύ για να τα βλέπουν όσοι νομίζουν οτι το PC είναι μουρή τα γράφω. Αντε καλό install!!!!! Καλα ρε φιλε ηρεμησε λιγο.......για το αν λειτουργει το προγραμμα αυτο(partision magic)μεσα απο τα windows ρωτησα,γιατι ειχα προβλημα μεsa απο τα windows κ ηθελα ενα αυτονομο προγραμμα.....κ τι σχεση εχει το συστημα που εχω φτιαξει με το αν ξερω πως λειτουργει ενα προγραμμα....εσυ δεν εχεις ποτε αποριες????Παντα τα ξερεις ολα κ δεν ρωτας κανεναν για τιποτα?????? κ το c:.....κτλ....λαθος μου ειναι το ξερω,πριν 3 χρονια εκανα φορματ απο τα dos....εχω ξεχασει κ εγω κατιτης ως ανθρωπος....... κ δεν πιστευω οτι καποιος εδω μεσα σκεφτεται οτι επειδη η εχει ενα συγκεκριμενο pc ειναι μουρη ,οποιος εχει κομπλεξ τα σκεφτεται κατι τετοια.....ολοι 'φιλοι' ειμαστε κ προσπαθουμε να βοηθαμε..... τωρα αν εσυ με εκραξες κ κοτσαρες κ ενα no offense στο τελος,γουστο σου κ καπελο σου..... Καλη σου μερα φιλε.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από pigassos19 Για να καταλαβω και εγω εκανες φορματ απο τη δισκετα και μετα απλα περασες τα windows ? Ναι,ακριβως!Αρχική απάντηση από blade_pan Δηλαδη απ'αυτο κανεις boot στα dos και σου αναγνωριζει τα ntfs???:...: Μαλιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.