Predator_Crack Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2013 Καλησπέρα. Τσεκάρω διάφορα site αυτές τις μέρες για αγορά ενός adapter/συσκευής πάνω στην οποία θα συνδέονται sata δίσκοι όλων των μεγεθών καθώς και IDE μέσω USB. Θα ήθελα μιά συσκευή για όλα.Το ζήτημα είναι να μήν ξεπεράσω τα 20-25 ευρώ και επίσης μετά από ψάξιμο παρατήρησα ότι όλα στην ουσία είναι κινέζικες πατέντες. Κοίταξα ebay για παράδειγμα και πέρνεις συστηματάκι με τα λεφτά από 2 μπουγάτσες και ένα χυμό. Απλώς θέλω και να κρατήσει χρόνο και...Η χρήση του προορίζεται στην σύνδεση σκόρπιων δίσκων για επαναφορά αρχείων και πρόχειρες αποθηκεύσεις.Π.Χ αυτό εδώΘελω απαντήσεις για ανταπτοράκια που έχετε δοκιμάσει και δέν έβγαλαν καπνούς στους πρώτους μήνες χρήσης.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 Επειδή δοκίμασαν διάφορα κ εγώ. Το καλυτερο μέχρι στιγμής αν κ είμαι κατα της μάρκας ηταν ενα turbox που χρεισιμοποιω εδώ κ κάνα 3μηνο. Τα αλλά με άφησαν στο 6μηνο ειτε δεν έδιναν σωστα ρεύμα σε ολους τους δίσκους. Έχω ενα που δίνει ρεύμα σε sata αλλα όχι σε ide.*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Μάρτιος 17, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 Επειδή δοκίμασαν διάφορα κ εγώ. Το καλυτερο μέχρι στιγμής αν κ είμαι κατα της μάρκας ηταν ενα turbox που χρεισιμοποιω εδώ κ κάνα 3μηνο. Τα αλλά με άφησαν στο 6μηνο ειτε δεν έδιναν σωστα ρεύμα σε ολους τους δίσκους. Έχω ενα που δίνει ρεύμα σε sata αλλα όχι σε ide.*GNex*Thx for replying mate but could you give me a model number ? (από αυτό το turboxάτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 Turbo-X 2.5" / 3.5" Sata & IDE HDD to USB2.0 Adapter - Θήκες σκληρών δίσκων - plaisio.grΟρίστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.