Γιωργος_Μ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2013 Καλησπερα πάιδες , εχω σταθερο απο οτε και internet απο hol , επειδη εχω μεινει 10 μερες χωρις internet (ακομα δεν εχω) και ξανασυνεβει πριν ενα μηνα παλι για καμια βδομαδα θελω καποιος να μου απαντησει στην εξης ερωτηση :Με δεδομενο οτι τηλεφωνο δεν θελω να αλλαξω απο τον οτε (επειδη ειναι επαγγελματικο) , υπαρχει καποιος παροχος που αν βαλω internet και προκυψει βλαβη , να ερχονται αυτοι να φτιαξουν την βλαβη χωρις να πρεπει να ειδοποιησουνε τον οτε πρωτα ? (και να περιμενω μερες)Το ενδεχομενο να γυρισω σε οτε ειναι σχεδον απιθανο γιατι παλιοτερα που ειχα, μου ριξανε την ταχυτητα στα 2Mbit με την δικαιολογια οτι εχουνε αυξηθει οι πελατες στην περιοχη (ενω εχω Isdn γραμμη!)Παρακαλω οποιος απαντησει να εχει μια σιγουρια γιατι δεν ψηνομαι να αλλαζω internet provider καθε τρεις και λιγο ( νομιζω εχει και ρητρα ελαχιστης παραμονης για να μην μπορει να αλλαζει κανεις παροχο καθε εβδομαδα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2013 Γενικά όταν είναι δύο πάνω στην ίδια γραμμή, ο ένας τα ρίχνει στον άλλον. Οπότε καλύτερα να πας σε έναν και να μείνεις σε αυτόν. Κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι ο Χ provider θα είναι ο καλύτερος (μη βιαστείτε πΟΤΕ fUnboys) και η επιλογή είναι κάτι που θα πρέπει να κάνεις μόνος. Ρώτα στη γειτονιά ποιόν έχουν κι αν είναι ευχαριστημένοι, όπως και με τι ταχύτητες παίζουν.Όσον αφορά τον αριθμό σου, υπάρχει φορητότητα και δεν τον χάνεις όπου κι αν πας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.