Guest Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2013 Επειδή το iPad 1 συνεχίζει να έχει προβλήματα, τέθηκε το ζήτημα αγοράς καινούριου tablet. Προορίζεται για τον γονιό μου οπότε θέλουμε κάτι εύχρηστο, φιλικό, για fb/youtube/skype/browsing χρήση σταθερό, ενσωματωμένη κάμερα και θύρα usb θα προτιμηθούν μάλλον, πάνω από όλα όμως ασφαλές στην πλοήγηση (αν/όσο γίνεται γιατί ο χρήστης θα είναι κυρίως ο γονιός μου) και να υπάρχει μια ικανοποιητική αυτονομία μπαταρίας.Το ipad 1 είναι καλό στα μισά που περιέγραψα αλλά από την μία crashαρουν οι browsers (άτιμο javascript), την άλλη να περάσεις φωτογραφίες από usb stick ή ψηφιακή είναι ολόκληρη διαδικασία που απαιτεί τη δική μου φυσική παρουσία και το pc.Το θέμα είναι ότι πέρα από ios δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο λειτουργικό σε tablet οπότε δεν έχω ιδέα για την ευκολία τους. Αυτές τις μέρες λογικά θα περάσουμε από κάποιο υποκατάστημα να δοκιμάσουμε κάποιο άλλο λειτουργικό. Το ζήτημα είναι να μην περάσουμε σε κάτι με usb port/webcam αλλά να αργεί/κολλάει 10 φορές παραπάνω με 500 alerts για ιους.Τι επιλογές μπορούμε να κοιτάξουμε?Το budget το αφήνω ελαφρώς σε ανοικτό περιθώριο. Φαντάζομαι στα 200-300 κάτι μπορεί να βρεθεί.ΥΓ. Απαντήσεις με links από παρόμοια threads θα εκτιμηθούν. Θα προσπαθήσω να κοιτάξω κι άλλα στο διαδύκτιο μόλις βρω χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάρτιος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2013 Το πόσο ασφαλές είναι στη πλοήγηση η ταμπλέτα εξαρτάται κυρίως από τη χρήση. Πλέον βρίσκεις πάντως σε λογικές τιμές το nexus 7 στο ελλαδιστάν, οπότε για "φτηνή" ταμπλέτα είναι μια χαρά. Νταξ, η κάμερα δεν είναι και τπτ το ιδιαίτερο, αλλά κάνει τη δουλειά της μια χαρά στο σκάιπ. Όμως, λόγω περιορισμένου χώρου (δεν έχει sd card) μπορεί να μην είναι και ότι καλύτερο για να έχεις όλες τις φωτό σου εκεί. Από την άλλη όμως, η ταμπλέτα φυσάει.Πάντως, κοίτα μήπως βρεις κάμια λύση για usb hub/wifi (υπάρχουν και φτηνοί routers με usb πάνω ~50€). Άμα χρησιμοποιείς τακτικά το usb flash, γιατί να μπλέκεις με καλώδια. Άσε που θα μπορείς να κρατήσεις και τη σερβιέτα Ι, εφ'όσον και άμα μπορείς να φτιάξεις τα crashes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 16, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2013 Μάλλον από εβδομάδα θα πάμε να κοιτάξουμε το nexus 7.50€ για usb hub/wifi μάλλον όχι αλλά αυτό φαίνεται καλή εναλλακτική (αντί για καινούριο tablet).Τα crashes δυστυχώς δεν φτιάχνονται. Όλα γίνονται με βάση τη σελίδα/εφαρμογές του facebook (ούτε με άλλους browsers). Στα τελευταία ipad από όσο ξέρω δεν υπάρχει το πρόβλημα αλλά 500€ μόνο για surfing δεν αξίζουν αυτόν τον καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.