Jump to content

Τι μηχάνημα χρησιμοποιείτε για downloading 24/7 ?

speedman_26

Recommended Posts

Στην ερώτηση του θέματος:

Το 2007-2008 περίπου αναρωτιόμουν τι να κάνω το παλιό πλέον PC του γραφείου, αφού είχα προβεί σε αναβάθμιση. Λέω δεν το παίρνω σπίτι για βοητικό PC - κατεβαστήρι άμα χρειαστεί και βλέπουμε;

Πρόκειται για Intel Celeron 2,6 GHz γενιάς Northwood 478 socket, του 2003 αν θυμάμαι καλά, μονοπύρηνο φυσικά, σε μητρική Fujitsu Siemens 845G chipset, 1 GB ram και δύο IDE σκληρούς, έναν 40άρη για το λειτουργικό και έναν 80άρη για τα δεδομένα.

Ε λοιπόν το σκυλί αντέχει ακόμα και δουλεύει ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΑ! Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δουλεύει ακόμα. Έχω αλλάξει τρεις φορές τροφοδοτικό, λόγω του ότι κάηκαν από τα ρεύματα της ΔΕΗ (τη μια φορά απο κεραυνό που έπεσε στο σπίτι και έκαψε το σύμπαν), έχω αλλάξει στο γραφείο τον διάδοχό του το 2013 επειδή τα έφτυσε, και αυτό εκεί! Οι δίσκοι στο HD Sentinel φαίνονται σε PERFECT κατάσταση, ενώ δουλεύει πολλές φορές για εβδομάδες ολόκληρες και το καλοκαίρι η θερμοκρασία των δίσκων ξεπερνά μονίμως τους 50 βαθμούς, αφού το άθλιο κουτί στο οποίο το έχω (ένα της Altec είναι, το "εργοστασιακό", όπως δηλαδή είχα αγοράσει το PC - τότε το 2003 δεν ασχολούμουν ενεργά με το PC) δεν έχει ούτε ΕΝΑΝ ανεμιστήρα!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ! :jester::jester::jester:

Εδώ και χρόνια του φοράω 7άρια, για την ευκολία επικοινωνίας με τα λοιπά PC, στα οποία (7άρια) έχω απενεργοποιήσει σχεδόν τα πάντα. Ό,τι κατεβάζω, το μεταφέρω μετά στον server της υπογραφής μου, που και αυτός φτιάχτηκε από υπολείμματα παλιών PC.

Φτου να μην το ματιάξω το κατεβαστηράκι μου! :hehe: :hehe: :hehe:

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

αυτο:

http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/ypologiste-tin-katanalwsi-reymatos-twn-pc-sas-52859-4.html#post1063330049

ξερω..overkill.. αλλα η καταναλωση του δεν παιζεται (ακομη και με τους 3 δισκους πλεον) και με την αποδοση που εχω. Δοκιμασα και ατομ, αλλα βγαινει πολυ ακριβος αν συνυπολογισεις τις συνεδριες σε ψυχιατρο που απαιτει η καθημερινη του χρηση.. :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.