snakemjk Μάρτιος 24, 2014 #62 Μάρτιος 24, 2014 Γιατί μετά στο seedbox θα τα αφήσετε τα data; Δεν θα τα κατεβάσετε ποτέ τοπικά; Όση ώρα δουλέψει ο σκληρός για να τα κατεβάσει από το seedbox, τόση ώρα θα δούλευε και για να το κατεβάσει εξαρχής. Το seedbox είναι αυτό που λέει το όνομα του, όχι κατεβαστήρι.
speedman_26 Μάρτιος 24, 2014 Author #63 Μάρτιος 24, 2014 Γιατί μετά στο seedbox θα τα αφήσετε τα data; Δεν θα τα κατεβάσετε ποτέ τοπικά; Όση ώρα δουλέψει ο σκληρός για να τα κατεβάσει από το seedbox, τόση ώρα θα δούλευε και για να το κατεβάσει εξαρχής. Το seedbox είναι αυτό που λέει το όνομα του, όχι κατεβαστήρι.Πρεπει να τα ανεβάζεις και ολας οπότε χρησιμοποιείς την γραμμή και ειδικά να ανεβάσεις αρχεία μεγάλα θέλει μέρες Sent from my iPad using Tapatalk HD
speedman_26 Μάρτιος 24, 2014 Author #64 Μάρτιος 24, 2014 ^ 4€ είναι το κόστος ανά μήνα ?Link υπάρχει ?Εδω https://seed.st/Sent from my iPad using Tapatalk HD
snakemjk Μάρτιος 24, 2014 #65 Μάρτιος 24, 2014 Πρεπει να τα ανεβάζεις και ολας οπότε χρησιμοποιείς την γραμμή και ειδικά να ανεβάσεις αρχεία μεγάλα θέλει μέρες Είχα την εντύπωση ότι μιλάγαμε για downloading 24/7, όχι πως να διατηρήσεις ratio σε private tracker.
felix Μάρτιος 24, 2014 #66 Μάρτιος 24, 2014 Οκ, τα είδα, το φθηνότερο πακέτο ( 6$=4.35€ το μήνα ) έχει μεν 2ΜΒ/s αλλά αυτό είναι όλο ?Δηλαδή, ότι πληρώνεις ~17.4€ το τετράμηνο ( το έκανα αναγωγή για να δούμε και το κόστος σχετικά με αυτό που είπε παραπάνω κάποιος ), για να σε βοηθήσουν στο seedαρισμα, να έχεις μεγάλο ratio σε μικρό χρονικό διάστημα ?ΕDIT : Όντως χρήσιμο και εύχρηστο για να κάνεις μεγάλο ratio σε λίγο χρόνο , αλλά καμία σχέση με τον τίτλο του θέματος, όπως σωστά είπε και ο [MENTION=17589]snakemjk[/MENTION] πιό πάνω
it.expert Μάρτιος 24, 2014 #67 Μάρτιος 24, 2014 ... για να σε βοηθήσουν στο seedαρισμα, να έχεις μεγάλο ratio σε μικρό χρονικό διάστημα ?Αν αυτό είναι το ζητούμενο δεν είναι άσχημα, αλλά νομίζω οι συγκρίσεις για κόστος σκληρών και ρεύματος είναι άστοχες.
karmen1983 Μάρτιος 24, 2014 #68 Μάρτιος 24, 2014 Αντε να απαντήσω στο ερώτημα του τίτλου Asustor nasaki και έχω ηρεμήσει. Του έχω φορτώσει τις σειρές που βλέπω, τις κατεβάζει μόνο του και απλά ενημερώνομαι στο κινητό όταν είναι έτοιμες να πάω να τις δω.
speedman_26 Μάρτιος 24, 2014 Author #69 Μάρτιος 24, 2014 Αντε να απαντήσω στο ερώτημα του τίτλου Asustor nasaki και έχω ηρεμήσει. Του έχω φορτώσει τις σειρές που βλέπω, τις κατεβάζει μόνο του και απλά ενημερώνομαι στο κινητό όταν είναι έτοιμες να πάω να τις δω. Για πια συσκευη λες και πως το βλέπεις ;
karmen1983 Μάρτιος 24, 2014 #70 Μάρτιος 24, 2014 Asustor AS-302T είναι το NASΤι εννοείς πως το βλέπω;
speedman_26 Μάρτιος 24, 2014 Author #71 Μάρτιος 24, 2014 Asustor AS-302T είναι το NASΤι εννοείς πως το βλέπω;Α εχεις nas εγω θα πάρω προς καλοκαίρι ενας της synology. Λέω πως εχεις κανει να σε ειδοποιεί στο κινητό οτι το αρχείο κατέβηκε ;
karmen1983 Μάρτιος 24, 2014 #72 Μάρτιος 24, 2014 Υπάρχουν 2 επιλογές στο δικό μου.Είτε μέσω του πίνακα ελέγχου του και τις αντίστοιχες επιλογές στις ειδοποιήσειςΕίτε μέσω εφαρμογής της εταιρίας απο το play store που την εγκαθιστάς στο κινητό σου και έχεις έλεγχο του NAS. + Μόλις γίνει restart, διακοπή σύνδεσης πχ επειδή έχεις στο σπίτι διακοπή ρεύματος ή οποιαδήποτε άλλη μεταβολή σε ειδοποιεί και πάλι
schumifer Μάρτιος 24, 2014 #75 Μάρτιος 24, 2014 Acer aspire 13501gb ram (from 256 MB)20 GB hddexternal wd 500 gb 2.5cpu underclocked-undervolted (system startup >3 min !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
slalom Μάρτιος 25, 2014 #76 Μάρτιος 25, 2014 Για torrent 24/7 WD MyBook Live με transmissionΜηδενικό κόστος και προσβάσιμο από παντούΜπορεις να του ορισεις ποιες ωρες να κατεβαζει την ημερα?
panosX Μάρτιος 25, 2014 #77 Μάρτιος 25, 2014 και μια ολίγον χαζή ερώτηση αλλα απο περιέργεια υπάρχει κάποιο μηχανάκι (προφανώς με κάποιο λογισμικό) που να του λέμε οτι την τάδε μέρα και ώρα (που ξέρουμε οτι έχει ανεβεί πχ ενα επεισόδιο ) κάνε αναζήτηση και κατέβασε πχ αυτό το αρχείο απο δυνατότητες δεν εχω ασχοληθεί και πολύ οσότου για αυτό ρωτάω Επίσης αν και οφ τοπικ σχετικώς έχει κανένας χρησιμοποιήσει NAS παράλληλα και για καταγραφή πχ απο ip camera ?
vagsk Μάρτιος 25, 2014 #78 Μάρτιος 25, 2014 Έχει δυνατότητα να στείλεις στο dropbox το torrent που θες και να το κατεβάζει αυτόματα το NAS. Οπότε με κάποιο άλλο λογισμικό μπορείς να κάνεις την αναζήτηση του επεισοδίου και την αποστολή του torrent μέσα στο dropbox account σου.
snakemjk Μάρτιος 25, 2014 #79 Μάρτιος 25, 2014 και μια ολίγον χαζή ερώτηση αλλα απο περιέργεια υπάρχει κάποιο μηχανάκι (προφανώς με κάποιο λογισμικό) που να του λέμε οτι την τάδε μέρα και ώρα (που ξέρουμε οτι έχει ανεβεί πχ ενα επεισόδιο ) κάνε αναζήτηση και κατέβασε πχ αυτό το αρχείο απο δυνατότητες δεν εχω ασχοληθεί και πολύ οσότου για αυτό ρωτάω Επίσης αν και οφ τοπικ σχετικώς έχει κανένας χρησιμοποιήσει NAS παράλληλα και για καταγραφή πχ απο ip camera ? Αυτό με τα επεισόδια το κάνουν ήδη τα περισσότερα torrent clients μέσω των RSS feeds. Στο MyBookLive γίνεται αν του βάλεις μόνος σου Transmission + CouchPotato/Sickbeard. Σε άλλα NAS ίσως να τα έχει ήδη έτοιμα αυτά τα applications. Μπορεις να του ορισεις ποιες ωρες να κατεβαζει την ημερα? Δες την attached εικόνα για τις ρυθμίσεις που σε αφήνει... Λογικά αν θέσεις τα όρια πολύ χαμηλά ή μηδέν τις μέρες/ώρες που δεν θες να κατεβάζει κάτι, θα είναι οκ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.