Jump to content

Τι μηχάνημα χρησιμοποιείτε για downloading 24/7 ?

speedman_26

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω περιέργεια να δώ με ποιους τρόπους το κάνετε Αλλα και ποιος ειναι ο πιο οικονομικός. Εγω με ενα λάπτοπ το κανω δεν βρήκα ποιο οικονομικό αλλα είχε ενα αρνητικό χάλασε πιο γρήγορα η μπαταρία του. Εσείς ;

Sent from my iPad using Tapatalk HD

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Μεχρι στιγμης με το main pc κατεβαζω αλλα με ριγμενα ρολογια και αναμμενα c states(για να σωσω οτι μπορω).

Αργοτερα σκεφτομαι για κανα rasberry pi/mini android pc.

το λαπτοπ ειναι οντως οικονομικοτατο, αλλα εχει περιορισμο σε χωρο - δισκους.

πρεπει

A. ειτε να εχεις εξωτερικους δισκους, οπου εκει υπαρχει περιορισμος απο τις θυρες,

B. ειτε κανενα NAS, σωστε να φορτωνεις εκει ο,τι κατεβαζεις!

εγω εχω το HTPC (αν μπορω να το αποκαλεσω ετσι...!!) της υπογραφης μου, εδω και κανα 3αρι χρονια. αλλα τωρα σκεφτομαι να παω σε FM2 πλατφορμα, ωστε αφενος να εχω μεγαλυτερη οικονομια σε ρευμα, αλλα αφετερου να εχει και καποια δυναμικοτητα..!!

cabdik έγραψε:
το λαπτοπ ειναι οντως οικονομικοτατο, αλλα εχει περιορισμο σε χωρο - δισκους.

πρεπει

A. ειτε να εχεις εξωτερικους δισκους, οπου εκει υπαρχει περιορισμος απο τις θυρες,

B. ειτε κανενα NAS, σωστε να φορτωνεις εκει ο,τι κατεβαζεις!

εγω εχω το HTPC (αν μπορω να το αποκαλεσω ετσι...!!) της υπογραφης μου, εδω και κανα 3αρι χρονια. αλλα τωρα σκεφτομαι να παω σε FM2 πλατφορμα, ωστε αφενος να εχω μεγαλυτερη οικονομια σε ρευμα, αλλα αφετερου να εχει και καποια δυναμικοτητα..!!

Fm2 ?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

AMD Brazos + 4gb ddr3 + 40gb ssd (win7) + 2*2 TB Storage και όλα αυτά μέσα σε ενα LanBox της Thermaltake, με ένα corsair 430w

Λειτουργεί σαν HTPC - κατεβαστήρι και το έχω 1.5-2 χρόνια περίπου

Όταν το έστησα ήταν η οικονομικότερη επιλογή σε αγορά υλικών αλλά και κατανάλωσης

Αν έστηνα κάτι σήμερα, μπορεί να πήγαινα σε κάτι άλλο, αλλά με m-atx και όχι mini-ITX για περιορισμό κόστους, μιας και το κουτί μου παίρνει και m-atx mobos

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

αν μιλάμε για μικρα αρχεία 15gb max (λόγο μικρής κάρτας) με το παλιό μου κινητό!!! και το αδειαζω γυρνώντας σπίτι. pc ανοίγει για παιχνίδια και το παλιό laptop της γυναίκας σαπίζει σε ένα ράφι.

αν βαριέμαι να πάω μέχρι το γραφείο η θέλω κάτι μεγαλύτερο χρησιμοποιώ το main κινητό με την 64άρα κάρτα.

Εγώ παιδιά πάντως είμαι πιο ανάποδος από όλους σας. Χρησιμοποιώ έναν imac τετραετίας της γυναίκας μου στον οποίο έχω κάνει partition με bootcamp τα windows 7. Από άποψη ρεύματος είναι οικονομικός, δεν έχει μπαταρίες, χώρο δεν πιάνει πολύ και θέλω να πιστεύω ότι η ποιότητα των υλικών της apple (αυτό το συζητάμε βέβαια αφού τα εξαρτήματα δεν είναι της apple) θα του επιτρέπει να δουλεύει χωρίς να κλείνει για κάποια χρόνια ακόμα.

Δυστυχώς υπάρχει το θέμα με την έλλειψη χώρου στον σκληρό, έχω μόνο 200 gb για κατέβασμα οπότε ανά διαστήματα τα φορτώνω σε εξωτερικούς σκληρούς.

24/7 downloading δεν κανω αλλα οταν κατεβαζω το κανω απο ενα netbook lenovo s10-2 και τωρα τελευταια και απο το κινητο..

Ωραια ιδεα αυτη με το κινητο.. Βρηκα χρηση για το l5 αντι να το πεταξω:p

Sent from my Optimus L5 using Tapatalk.

Εγώ κάνω 24/7 λόγω οτι κατεβαζω απο private tracker και πρέπει να seedαρο. Το κάνω απο ενα toshiba a300 αν και εχει windows 7 εχω περάσει Ubuntu γιατι βλέπω οτι εχω καλύτερη απόδοση στα τορρεντ ειδικα στο ανέβασμα

Κατεβαστήρι / HTPC / Apache κλπ :

Core i3 sandy here με αρκετά TB χώρου, καλό τροφοδοτικό, δίσκοι μπαινουν σε ύπνο στο 20λεπτο και 24/7 leech/seed

lefteriz έγραψε:
Κατεβαστήρι / HTPC / Apache κλπ :

Core i3 sandy here με αρκετά TB χώρου, καλό τροφοδοτικό, δίσκοι μπαινουν σε ύπνο στο 20λεπτο και 24/7 leech/seed

Αφου μπαίνουν σε ύπνο πως κανεις seed ;

fatalara έγραψε:
Κινητό!? Για πείτε:hmm:...

Εγω προσωπικα εχω το utorrent στο galaxy s ii και κατεβαζω απο κει και αποθηκευονται στην 16αρα καρτουλα και μετα τα περναω στο pc.. φυσικα δεν γινεται παντα αυτο αλλα μονο οταν βαριεμαι να ανοιξω το netbook..:p

speedman_26 έγραψε:
Αφου μπαίνουν σε ύπνο πως κανεις seed ;

Μόνο ο βασικός δίσκος (αυτός που έχει windows και κανει και το seed ) μένει ξάγρυπνος . ;)

για 24/7 καταστασεις εχω 2 συστηματακια :hi:!!

1ο) amd x2 3600+(1.9) mobo asus m2n / 2 γιγα μνημη / τροφοδοτικο 400αρη /+1 δισκο 320αρη wd με win 7 !!

2ο) ιντελ atom 330 (1.6) /2 γιγα μνημη /+1 δισκο 250αρη wd με win 7 mini itx κουτακι με 70 watt τροφοδοτικο !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.