Wizard! Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2013 Επειδή μετακομίζω και η HOL δεν έχει διαθεσιμότητα εκεί που πάω, έκανα αίτηση στη Wind.Το router που δίνει, είναι το ZTE ZXV10 H108L.Εγώ αυτή τη στιγμή στην κατοχή μου, έχω το NetGear DGND330v2 το οποίο δεν παρουσιάζει προβλήματα, δεν έχω disconnects, και γενικά δουλεύει άψογα.Επειδή όμως είναι παλαιότερο, το έχω 5 χρόνια, υπάρχει κάποιος λόγος να βάλω της Wind; Θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω; Καλύτερη τεχνολογία; Το έχει κάποιος να μας πει μια άποψη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 Μπορείς να τα δοκιμάσεις και τα 2 και να αποφασίσεις ποιο σε βολεύει καλύτερα - παίζει καλύτερα στο δίκτυο της wind. Το netgear το ξέρεις ήδη, οπότε παίξε με το zte και βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 Ναι, απλά επειδή έχω ένα κάρο rules για πόρτες, vpn, κλπ και βαριέμαι να τα περνάω όλα...Επίσης, δεν είναι μόνο το "παίζει καλά". Το ZTE έχει κανένα firewall της προκοπής; Το Wi-Fi του παίζει σωστά; Πχ το netgear έχει θέμα με την εμβέλεια, αν και μέσα στο σπίτι πιάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 14, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 Γενικά τα ZTE σαν modem δεν τα λες και απροβλημάτιστα. Ειδικά αυτά που δίνουν οι ISPs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 14, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 Αν παίζει καλύτερα το modem της wind τα κάνεις bridge, και χρησιμοποιείς ως modem αυτό της wind και ως router το Netgear. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Μάρτιος 17, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 σε διπλανό forum το zte το έχουν στον κουβά με την μία. Πήγα στην Wind από forthnet με τον ίδιο εξοπλισμό (modem 585 v7 - router tp-link 1043 με ddwrt) και δεν έκανα ούτε ένα κλικ για να παίξουν στην wind. Δοκίμασα το zte και είναι απλά ένα dump-router. γιατί να το αλλάξει αν το netgear είναι βράχος? Αν θες κάνα ss από το router μου λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάρτιος 18, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 Μιας και ειναι συναφες το θεμα, για να μην ανοιγω νεο να κανω και γω την ερωτηση μου για αποψεις..Εχω μια γραμμη ISDN και το router PHILIPS CGA5722S/TE ISDN (σχετικα παλιο, του 2007??)Ποιο ειναι το καλυτερο ρουτερ να εβαζα για να εχω την μεγιστη ταχυτητα στη γραμμη? Ξερω οτι οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες, αλλα π.χ. σε αλλες γραμμες εχω παρατηρησει διαφορες της ταξης του 15%-20% μεταξυ ενος sagem και ενος speedtouch 585v7Απο οσο γνωριζω δηλαδη τα speedtouch πιανουν αρκετα καλες ταχυτητες. Αυτη τη στιγμη το ρουτερ κλειδωνει γυρω στα 14500 με 15000Υπαρχει κατι εξτρα καλυτερο απο speedtouch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάρτιος 19, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Μιας και ειναι συναφες το θεμα, για να μην ανοιγω νεο να κανω και γω την ερωτηση μου για αποψεις..Εχω μια γραμμη ISDN και το router PHILIPS CGA5722S/TE ISDN (σχετικα παλιο, του 2007??)Ποιο ειναι το καλυτερο ρουτερ να εβαζα για να εχω την μεγιστη ταχυτητα στη γραμμη? Ξερω οτι οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες, αλλα π.χ. σε αλλες γραμμες εχω παρατηρησει διαφορες της ταξης του 15%-20% μεταξυ ενος sagem και ενος speedtouch 585v7Απο οσο γνωριζω δηλαδη τα speedtouch πιανουν αρκετα καλες ταχυτητες. Αυτη τη στιγμη το ρουτερ κλειδωνει γυρω στα 14500 με 15000Υπαρχει κατι εξτρα καλυτερο απο speedtouch?Νetgear, TP-Link τα θεωρώ καλύτερα απο το speedtouch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάρτιος 19, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Ποια μοντελα θα προτεινες?? Με ενδιαφερει κυριως ΜΟΝΟ σε τι ταχυτητα κλειδωνει το ADSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Μάρτιος 19, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 έχεις isdn και θες προσοχή στην επιλογή modem-router.thomson & netgear δίνουν μεγαλύτερες τιμές σε συγχρονισμό συνήθως, χωρίς προβλήματα dc. Τουλάχιστον για pstn.Για isdn σε μικρή επιχείριση έπαιζε απροβλημάτιστα 24x7 ένα sagem 2444 αν το λέω καλά (4-5 mobile + 3-4 macbook). Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάρτιος 19, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Το εχω δοκιμασει αυτο το Sagem 2444 σε ISDN, μου χε εμφανισει προβληματακια πολλες φορες (3 ειχα αλλαξει) Το Speedtouch 585 επιανε χαλαρα μεγαλυτερες ταχυτητες, δεν ειναι για εταιρεια για σπιτι το θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάρτιος 19, 2013 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Απο Νetgear το DGN2200 και απο TP-Link το 8961ND, αν και ο τρόπος που σκέφτεσαι για εμενα ειναι λάθος. Δεν εχει νόημα για εμενα να κλειδώσεις απο τα 10ΜΒps στα 12 με ένα άλλο router αλλα να σε ταράξει στα disconnects. Καλύτερα 1-2 MBps λιγότερα και μεγαλύτερο uptime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάρτιος 20, 2013 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Θελω best uptime + speed με μεγαλυτερη προτεραιοτητα στο speed αλλα θα τα κοιταξω αυτα που ειπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάρτιος 20, 2013 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Δεν ειναι θέμα uptime σε μέρες, είναι θέμα να μπορει να διαχειριστεί σωστά μια προβληματική γραμμή. Και το Netgear τα καταφέρνει περίφημα σε αυτόν τον τομέα και ας κλειδώνει χαμηλότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.