p55 Ιούλιος 28, 2023 #8841 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2023 51 λεπτά πριν, το μέλος god έγραψε: Τις ειχα βρει στο amazon.de σε καλη τιμη. Περίπου πόσο πήγε, αν επιτρέπεται ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Ιούλιος 28, 2023 #8842 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2023 (edited) 11 λεπτά πριν, το μέλος p55 έγραψε: Περίπου πόσο πήγε, αν επιτρέπεται ; 120 με τα μεταφορικα. Δεν ειναι οτι γλιτωνεις και τπτ ιδιαιτερο. Κανα 10αρικο κατω απο το skroutz. Απλα τα πιο σιγουρα μαγαζια ανεβαιναν σε τιμη και προτιμησα το αμαζον Τωρα που το βλεπω εχουν πεσει οι τιμες και στην ελλαδα. εχει 3600 στα 120 και στα 125 ετοιμοπαραδοτες.. Φυσικα απλες ραμ, οχι τπτ πολυ γρηγορο Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 28, 2023 από god 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Ιούλιος 29, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8843 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2023 To ΟF πάει καλά. Επενδύω σε 50άρη φακό STM για πιο κινηματογραφικό βίδεο. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιούλιος 29, 2023 #8844 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: To ΟF πάει καλά. Επειδή είναι καλοκαίρι και κάνει ζέστη. Το χειμώνα σόμπες αλογόνου ή αερόθερμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 29, 2023 #8845 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2023 9 minutes ago, p55 said: Το χειμώνα σόμπες αλογόνου ή αερόθερμα; Τζάκι και καρό σκεπασματάκι. Το καλύτερο content ever. Πως και πως περιμένω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Ιούλιος 31, 2023 #8846 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2023 On 29/7/2023 at 12:27 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: To ΟF πάει καλά. Επενδύω σε 50άρη φακό STM για πιο κινηματογραφικό βίδεο. Nikon δεν έχεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 31, 2023 #8847 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2023 2 minutes ago, navaho7 said: Nikon δεν έχεις; Όχι μόνο. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιούλιος 31, 2023 #8848 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2023 Και σε δαγκεροτυπία τραβάει από τότε που ήταν νέος. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 31, 2023 #8849 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2023 19 minutes ago, p55 said: Και σε δαγκεροτυπία τραβάει από τότε που ήταν νέος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιούλιος 31, 2023 #8850 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2023 Ξέρεις ότι σε ♥ γι αυτό και σε παιδεύω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Αύγουστος 10, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8851 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2023 Το corsair nightsword που είχα κερδίσει από το Λάμπη, άρχισε για κάποιο λόγο να μου φαίνεται αρκετά βαρύ. Και εξαρχής ήταν ογκώδες. Με βαρυα καρδιά το έβαλα στην άκρη και δανείστηκα το logitech g102 που είχα αγοράσει δώρο στη γυναίκα για το λάπτοπ. Πολύ ελαφρύ αλλά και αρκετά μικρό.. Τέλος πάντων, έψαχνα πολύ καιρό για το "ιδανικό" mouse. Έψαξα τόσο, που τελικά βαρέθηκα να ψάχνω και συνήθισα το μικρό μέγεθος του 102. Ε, σε μια βόλτα στα πέριξ του Πειραιά, μπήκα σ ένα κατάστημα, το βρήκα σε τιμή προσφοράς και το πήρα χωρίς πολλά πολλά. Ακυρώνοντας και τον εαυτό μου μάλιστα που είχα πει πως δεν ξαναψωνιζω ποτέ logitech. Πάντως το κατάστημα είχε ανοιχτό το νέο G502X... Το άγγιξα και το έπαιξα (το mouse) και ομολογώ πως έπαθα λίγο πλάκα με την κατασκευή και τα πλήκτρα του. Ευτυχώς με στραβοκοιταξε η γυναίκα όταν έμαθε την τιμή του και δεν την έκανα τη μαλακια. Πάλι καλά. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Αύγουστος 11, 2023 #8852 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 τύπωσε και κάτι τέτοιο και θα αλλάξει τελείως το βάρος του mouse: AAA to AA Battery Adapter using spare Computer Screws - Easy to Print by SeanSu - Thingiverse WWW.THINGIVERSE.COM Use your spare computer screws to act as an adapter for your AAA batteries. This design is great if you want to lighten your mouse or other electronics by up to 30 grams (since many devices use two... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 11, 2023 #8853 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 Τι πατενταρα είναι αυτή;;; Τρελή φάση! Νταξει, προς το παρόν κάθεται πολύ καλά στο χέρι μου και δε με ενοχλεί καθόλου το βάρος. Αλλά σίγουρα θα το έχω υπόψην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 11, 2023 #8854 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: τύπωσε και κάτι τέτοιο και θα αλλάξει τελείως το βάρος του mouse: AAA to AA Battery Adapter using spare Computer Screws - Easy to Print by SeanSu - Thingiverse WWW.THINGIVERSE.COM Use your spare computer screws to act as an adapter for your AAA batteries. This design is great if you want to lighten your mouse or other electronics by up to 30 grams (since many devices use two... 9 λεπτά πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Τι πατενταρα είναι αυτή;;; Τρελή φάση! Νταξει, προς το παρόν κάθεται πολύ καλά στο χέρι μου και δε με ενοχλεί καθόλου το βάρος. Αλλά σίγουρα θα το έχω υπόψην. Δεν χρειάζεται να τυπώσει κάτι τέτοιο με χαρτόνι,, ταινία και σπιράλ-ελατήριο (την άκρη) από κάποιο χαλασμένο τηλεκοντρόλ κάνει δουλειά 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Αύγουστος 11, 2023 #8855 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 12 ώρες πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Το corsair nightsword που είχα κερδίσει από το Λάμπη, άρχισε για κάποιο λόγο να μου φαίνεται αρκετά βαρύ. Και εξαρχής ήταν ογκώδες. Με βαρυα καρδιά το έβαλα στην άκρη και δανείστηκα το logitech g102 που είχα αγοράσει δώρο στη γυναίκα για το λάπτοπ. Πολύ ελαφρύ αλλά και αρκετά μικρό.. Τέλος πάντων, έψαχνα πολύ καιρό για το "ιδανικό" mouse. Έψαξα τόσο, που τελικά βαρέθηκα να ψάχνω και συνήθισα το μικρό μέγεθος του 102. Ε, σε μια βόλτα στα πέριξ του Πειραιά, μπήκα σ ένα κατάστημα, το βρήκα σε τιμή προσφοράς και το πήρα χωρίς πολλά πολλά. Ακυρώνοντας και τον εαυτό μου μάλιστα που είχα πει πως δεν ξαναψωνιζω ποτέ logitech. Πάντως το κατάστημα είχε ανοιχτό το νέο G502X... Το άγγιξα και το έπαιξα (το mouse) και ομολογώ πως έπαθα λίγο πλάκα με την κατασκευή και τα πλήκτρα του. Ευτυχώς με στραβοκοιταξε η γυναίκα όταν έμαθε την τιμή του και δεν την έκανα τη μαλακια. Πάλι καλά. Στο βάρος του ποντικιού που ένιωσες είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν τριμμένο το mousepad ή τα ποδαράκια του ποντικιού φθαρμένα πολύ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 11, 2023 #8856 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 20 λεπτά πριν, το μέλος iseeklife έγραψε: Στο βάρος του ποντικιού που ένιωσες είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν τριμμένο το mousepad ή τα ποδαράκια του ποντικιού φθαρμένα πολύ ; Ναι ναι. Η κύλιση του είναι μεχρι και σήμερα εξαιρετική. Και το mousepad σχετικά καινούριο, πάνω στο οποίο έχω δοκιμάσει και τα άλλα δύο που αναφέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 11, 2023 #8857 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 15 ώρες πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Το corsair nightsword που είχα κερδίσει από το Λάμπη, άρχισε για κάποιο λόγο να μου φαίνεται αρκετά βαρύ. Και εξαρχής ήταν ογκώδες. Με βαρυα καρδιά το έβαλα στην άκρη και δανείστηκα το logitech g102 που είχα αγοράσει δώρο στη γυναίκα για το λάπτοπ. Πολύ ελαφρύ αλλά και αρκετά μικρό.. Τέλος πάντων, έψαχνα πολύ καιρό για το "ιδανικό" mouse. Έψαξα τόσο, που τελικά βαρέθηκα να ψάχνω και συνήθισα το μικρό μέγεθος του 102. Ε, σε μια βόλτα στα πέριξ του Πειραιά, μπήκα σ ένα κατάστημα, το βρήκα σε τιμή προσφοράς και το πήρα χωρίς πολλά πολλά. Ακυρώνοντας και τον εαυτό μου μάλιστα που είχα πει πως δεν ξαναψωνιζω ποτέ logitech. Πάντως το κατάστημα είχε ανοιχτό το νέο G502X... Το άγγιξα και το έπαιξα (το mouse) και ομολογώ πως έπαθα λίγο πλάκα με την κατασκευή και τα πλήκτρα του. Ευτυχώς με στραβοκοιταξε η γυναίκα όταν έμαθε την τιμή του και δεν την έκανα τη μαλακια. Πάλι καλά. το εχω βαλει και εγω στο ματι για τη δουλεια αλλα αποτι φαινεται θα χρειαστει και η γυναικα καινουριο ποντικι γιατι το viper αρχισε να πεθαινει. σε τι τιμουλα το πετυχες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 11, 2023 #8858 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 32 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: σε τι τιμουλα το πετυχες? 39.99 σε μεγαλη αλυσιδα. Και ολες οι μεγαλες αλυσιδες σε αυτη την τιμη το εχουν τωρα ως προσφορα. Τα αξιζει μπορω να πω. Επαιξα κιολας και μπορω να πω οτι και πολυ βολικο ειναι, και ξεκουραστο, και πολυ καλη αποκριση εχει. Δεν καταλαβα τη μεταβαση απο ενσυρματο σε ενσυρματο, οποτε ολα οκ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 11, 2023 #8859 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 Το χω και γω το 305, πολύ καλό. 29.99 το ειχα πάρει iirc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 11, 2023 #8860 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2023 53 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Το χω και γω το 305, πολύ καλό. 29.99 το ειχα πάρει iirc. Ναι, νομίζω έχει παίξει σε τέτοια τιμή στο παρελθόν. Αλλά αν θυμάμαι καλά κάτι άλλαξαν κάποια στιγμή και ξαναανεβηκε. Την τεχνολογία lightspeed; Τον αισθητήρα hero; Ούτε θυμάμαι και ούτε και είμαι σιγουρος. Σήμερα έπαιξα αρκετουτσικο cod, το συνήθισα στο 100% εύκολα και γρήγορα, και μπορώ να πω ότι πάει σφαίρα. Ούτε που καταλαβαίνεις το ότι είναι ασύρματο. Εννοείται συνδέθηκε με dongle και όχι blutooth. Σε σχέση με το g102 της γυναίκας είναι αισθητά πιο βαρύ λόγω μπαταρίας, αλλά εξακολουθεί να μένει ελαφρύ σχετικά. Ειδικά σ' εμένα που πριν είχα το θωρηκτό corsair nightsword, φαίνεται πρόπυλο. Πάντως παίδες, αν είστε για αγορά mouse και μπορείτε κ θέλετε να τα δώσετε σε κάτι ακριβό, δείτε το G502X. Ακόμα δεν έχω συνέλθει από την πλάκα που έπαθα όταν το άγγιξα. Και είμαι και άνθρωπος που δύσκολα εντυπωσιάζεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts