jax7480 Ιούλιος 22, 2015 #1821 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 (edited) ^^^Δεν χρειάζεται να κάνεις χειροκίνητα backup. Υπάρχουν free προγραμματάκια που σου κάνουν sync τα αρχεία σου μόνο από το ένα folder στο άλλο.Βάλε τους backup δίσκους σου σαν εξωτερικούς σε USB case και ρύθμισε ένα αυτόματο schedule να γίνεται το backup ανά τακτά διαστήματα.Ένα προγραμματάκι που είχα χρησιμοποιήσει και μου άρεσε ήταν το freefilesync.Φυσικά και τα Windows 7 έχουν αυτόματο backup. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 22, 2015 από jax7480 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 22, 2015 #1822 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Αγόρασα ένα Corsair CX430, καθώς το PC power and cooling turbo cool 1200W ήταν Overkill για ένα ταπεινό HTPC Βλέπετε καμια διαφορά; το 1200άρι θα το κρατήσω στην άκρη μήπως κάνω αργότερα κάνα μεγάλο workstation με 4x Furry εγώ πριν είχα i7 Xeon με 4x 2TB (2x Raid1 arrays), άρα 4TB σύνολο στα δεδομένα. Οπότε ότι και να συμβεί είχα ρεζέρβες. Τώρα θα αλλάξω το datacenter με έναν Core2Duo E8400 σε μια ECS G45T-M2 και έναν 4TB seagate. Τους παλιούς δίσκους θα τους έχω αντίγραφα του 4άρη, και του 2ου 4άρη που θα πάρω αργότερα. Το μόνο μείον είναι ότι πρέπει χειροκίνητα να κάνω backup ενώ πριν είχα το raid αλλά δεν με πειράζει, 1 φορά το μήνα θα το κάνω. Καλορίζικα! Δύο μικρές παρατηρήσεις: datacenter =/= storage RAID is not backup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούλιος 22, 2015 #1823 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Καλορίζικα! Δύο μικρές παρατηρήσεις: datacenter =/= storage RAID is not backup Το ξέρω, αν και σωστό θα ήταν να το λέω NAS/server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση UltraB Ιούλιος 23, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1824 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Μόλις παρέλαβα! 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 23, 2015 #1825 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Πολύ ωραίο Αντώνη !! μεγιές, τώρα δεν υπάρχει επιστροφή σε οτιδήποτε πέρα από μηχανικό , welcome to the club. Από που και πόσο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 23, 2015 #1826 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Πολύ ωραίο Αντώνη !! μεγιές, τώρα δεν υπάρχει επιστροφή σε οτιδήποτε πέρα από μηχανικό , welcome to the club. Από που και πόσο; Ισχύει, όσο αρχίζω και το συνηθίζω, τόσο περισσότερο το αγαπώ! 100€ και πιθανότατα από reviewer μιας και είναι US και το είχε πριν κυκλοφορήσει. H EU έκδοση δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Παρεμπιπτόντως νόμιζα πως ήταν χαλασμένο! Πατούσα κάποιο πλήκτρο, άφηνα το δάκτυλο μου πάνω, πατιόταν άπειρο-ελάχιστα και το έκανε register! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Ιούλιος 25, 2015 #1827 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2015 Κάτι για τις διακοπές..!!! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούλιος 26, 2015 Author #1828 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2015 Ας ποσταρω και γω κάτι γιατί έπεσε πολύ νέκρα στις προσωπικές αγορές 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Ιούλιος 28, 2015 #1829 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2015 Μετα απο σκεψη,κατεληξα στην παρακατω και μπορω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιούλιος 28, 2015 #1830 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2015 Ας ποσταρω και γω κάτι γιατί έπεσε πολύ νέκρα στις προσωπικές αγορές Ιδέα μου είναι ή γράφει "Tansmission" η συσκευασία ? Μεταφέρει "μαύρισμα" δηλαδή ? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούλιος 28, 2015 Author #1831 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2015 Είναι η καλοκαιρινή συσκευασία [emoji14] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούλιος 28, 2015 #1832 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2015 Έχει παραγίνει το κακό με τις απομιμήσεις κινέζικων εταιριών από μικρότερους. Πήρα μία tempered glass Nillkin (για iphone) και ήταν μαϊμουδιά!Αλήθεια πως και δεν έχει γίνει θέμα ακόμα το onepus 2??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούλιος 28, 2015 Author #1833 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2015 Λες και το καλωδιόνι να είναι φόλα; Η συσκευασία κυριλέ φαινόταν (εκτός των τυπογραφικών ) Αλλά γενικά ναι, πέφτει πολύ μπανάνα και στα αξεσουάρ. Για το ΟΡ2, κάτσε να το πιάσουμε στα χέρια μας και λογικά θα ανοίξει θέμα. Μεγάλη βλακεία τους που δεν έβαλαν quickcharge. Ό,τι να ΄ναι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 2, 2015 #1834 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2015 Τελος το raid 0 για τους vertex 4.. (Σφαίρα ο sandisk) Οσο για την camera ΑΨΟΓΗ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 2, 2015 Author #1835 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2015 Ποια κάμερα; Τι, πώς, πού, πόσο;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 2, 2015 #1836 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2015 (edited) Ποια κάμερα; Τι, πώς, πού, πόσο;;;;xiaomi yi απο ενα τυπα στο ιντερνετ (Ελλαδα) την βρήκα στα 90Ε (Λίγο τσιμπημενη αλλα αφου δεν μπορούμε να αγοράσουμε απο έξω) μετα πήρα και δεύτερη μπαταρία και φορτιστή να φορτίζει παραλληλα και τις 2 μπαταριες και ενα ανταπτορακι απο κάτω για να προσαρμόζεται σε go pro αξεσουαρ.ολα μαζί 110Ε.Τωρα περιμενω να μου φέρει και την αδιάβροχη θήκη.Τρομερη εφαρμογη της xiaomi στο android. Επίσης μου εκανε firmware update μέσω του app! Ενω στο youtube δείχνει πως να το κανεις το update μέσω της κάρτας Sd Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2015 από NooDle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 2, 2015 Author #1837 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2015 Απο ποιότητα λήψης δλδ ευχαριστημένος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Αύγουστος 2, 2015 #1838 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2015 Απο ποιότητα λήψης δλδ ευχαριστημένος; Δεν την έχει κανεις εδω? Να ανεβασω video αν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 2, 2015 Author #1839 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2015 Κανα δυο πρέπει να υπάρχουν ακόμα, αλλά δείγμα δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Αύγουστος 2, 2015 #1840 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2015 μαμω τα capital control!!!! Την yi θα την έπαιρνα μολις πληρωνώμουν, αλλά δεν πρόλαβα.... Αφού θες την αδιάβροχη θήκη, κοίτα και μια μάσκα ου είχε βγάλει η xiaomi (νομίζω) που προσαρμοζόταν κατευθείαν πάνω την η yi. εδω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts