woe2011 Μάϊος 20, 2015 #1661 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 αν βαλεις την εφαρμογη για το miband εχει επιλογη για να το ενεργοποιησεις...Προσωπικα δε το χρησιμοποιω οποτε στο κατα ποσο δουλευει δεν ξερω!Το μονο που εχω να σου πω, ειναι αν θες να σε ειδοποιει το miband στα notifications,τοτε ψαξε την modded εφαρμογη για το miband και οχι αυτη του playstore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Μάϊος 20, 2015 #1662 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 αν βαλεις την εφαρμογη για το miband εχει επιλογη για να το ενεργοποιησεις...Προσωπικα δε το χρησιμοποιω οποτε στο κατα ποσο δουλευει δεν ξερω!Το μονο που εχω να σου πω, ειναι αν θες να σε ειδοποιει το miband στα notifications,τοτε ψαξε την modded εφαρμογη για το miband και οχι αυτη του playstoreΗ εφαρμογή από το playstore δηλαδή δεν ειδοποιεί για notification? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woe2011 Μάϊος 20, 2015 #1663 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 Η εφαρμογή από το playstore δηλαδή δεν ειδοποιεί για notification? οχι, μονο στις κλησεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Μάϊος 20, 2015 #1664 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 οχι, μονο στις κλησεις...Θα το ψάξω αύριο ενδελεχως. Πάντως μέχρι τώρα έχω καταλάβει ότι σου δείχνει πόσες ώρες κοιμάσαι, βήματα και θερμίδες που έχεις καταναλώσει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 20, 2015 #1665 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 (edited) sorry για το offtopicέχει πάρει κανείς μάτι το mi band σε "προσφορά"@astrolabos να πάρω 2? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2015 από p_under Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάϊος 20, 2015 #1666 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 Νέος ναργιλές αλλά ήρθε με πρόβλημα http://i.imgur.com/nY9rG5L.jpg http://i.imgur.com/9b3xWyF.jpg Ωραίος.. Από που; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάϊος 21, 2015 #1667 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 http://www.faridahookahs.com/κατευθείαν απο Αίγυπτο. στέλνεις email για τιμές αλλά υπολόγισε +50 δολλάρια τα μεταφορικά εμένα αυτός βγήκε 95+50 145δολλάρια υπάρχουν και ποιο φτηνοί βέβαια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση gorg Μάϊος 21, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1668 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 (edited) Η άτιμη η ανάγκη με έκανε να αγοράσω κάποια πράγματα που σε άλλες εποχές δεν θα καταδεχόμουν καν να κοιτάξω Όχι άσχημα για πρόφταση. Antec P280. Νοσταλγώντας τα παλιά (P180) ... Που χρόνος (και τόπος) για υδρόψυξη... Καβάτζα η μία. Άραγε θα είναι αθόρυβη όταν παίζω MAME ; Προς το παρόν ας βάλουμε την παλιά κάρτα. Μπορούσα και καλύτερα αλλά βαρέθηκα. Τι να τα κάνεις τα pixels όταν το monitor δεν είναι matte ; Για τη δουλειά ή το δρόμο. Ηχητικά δεν συγκρίνονται με αυτά που έχω αλλά για πρόχειρα στη δουλειά καλά είναι. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 21, 2015 από gorg 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Μάϊος 21, 2015 #1669 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 (edited) sorry για το offtopic έχει πάρει κανείς μάτι το mi band σε "προσφορά" @astrolabos να πάρω 2? [emoji14] ΕδωΚαλη τιμη σε σύγκριση με της εταιριας, αλλα εγω πριν κανενα μηνα το ειχα παρει 12€. οχι, μονο στις κλησεις...Στις κλησεις ναι οντως και το τσεκαρα.Αλλα στην εφαρμογη λεει και notification αλλα σε μυνηματα ,e-mail δεν εκανε τιποτα. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 21, 2015 από chris2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Μάϊος 21, 2015 #1670 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Η άτιμη η ανάγκη με έκανε να αγοράσω κάποια πράγματα που σε άλλες εποχές δεν θα καταδεχόμουν καν να κοιτάξω όπως την 980 για παράδειγμα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Μάϊος 21, 2015 #1671 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 όπως την 980 για παράδειγμα ??? Ε ναι, που λεφτά για K80 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonias a.e Μάϊος 21, 2015 #1672 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Τα προσφατα αποκτηθεντα μοτο 360 κ νοτε 4c... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Μάϊος 21, 2015 #1673 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Η άτιμη η ανάγκη με έκανε να αγοράσω κάποια πράγματα που σε άλλες εποχές δεν θα καταδεχόμουν καν να κοιτάξω Αν τα βαρεθείς πάντως εγώ κάνω την καρδιά μου πέτρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 21, 2015 Author #1674 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Τα προσφατα αποκτηθεντα μοτο 360 κ νοτε 4c... Περιμένουμε εντυπώσεις από το 360 και αν γίνεται κ μια φωτό φορεμένο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Μάϊος 21, 2015 #1675 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Εδω Καλη τιμη σε σύγκριση με της εταιριας, αλλα εγω πριν κανενα μηνα το ειχα παρει 12€. Στις κλησεις ναι οντως και το τσεκαρα.Αλλα στην εφαρμογη λεει και notification αλλα σε μυνηματα ,e-mail δεν εκανε τιποτα. Αυτά που δε δουλεύουν (ξεκλειδωμα και notifications) θέλουν επιλογή απο τις ρυθμίσεις του κινητού. Λογικά σε μη xiaomi phones δεν υπάρχουν οι επιλογές. Εγώ έχω το mi-3 και δουλεύουν όλα πένα. Για μπαταρία υπολογίστε άνετα 2 μηνες. Εγώ πάω για τρίτο μήνα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάϊος 21, 2015 #1676 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Θελω και εγω να το παρω αυτο το μαραφετι Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Μάϊος 21, 2015 #1677 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Αυτά που δε δουλεύουν (ξεκλειδωμα και notifications) θέλουν επιλογή απο τις ρυθμίσεις του κινητού. Λογικά σε μη xiaomi phones δεν υπάρχουν οι επιλογές. Εγώ έχω το mi-3 και δουλεύουν όλα πένα. Για μπαταρία υπολογίστε άνετα 2 μηνες. Εγώ πάω για τρίτο μήνα.Εγω στο oneplus one με lollipop έβαλα το smart lock μέσα από ρυθμίσεις. Και όντως δουλεύει μόλις κλείνω το Bluetooth ή τα απομακρυνω μου βγάζει μοτίβο. Από notification τίποτα. Τώρα έβαλα μια έκδοση που βρήκα στο ίντερνετ και τώρα μου έβγαλε και GPS track (ακόμα ποιο ωραίο και χρήσιμο), το smart δουλεύει αλλά στο notification απλός μου βγάζει να επιλέξω εφαρμογές. Σε εκείνο το σημείο λαγκαρι αρκετά και καμιά φορά κρασαρει. Αλλά έβαλα το Facebook messenger αλλά δεν δούλεψε το band. Δεν ήρθε καμία ειδοποίηση για μήνυμα που έστελνα από άλλο κινητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woe2011 Μάϊος 21, 2015 #1678 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 (edited) Εδω Καλη τιμη σε σύγκριση με της εταιριας, αλλα εγω πριν κανενα μηνα το ειχα παρει 12€. Στις κλησεις ναι οντως και το τσεκαρα.Αλλα στην εφαρμογη λεει και notification αλλα σε μυνηματα ,e-mail δεν εκανε τιποτα. Εγω στο oneplus one με lollipop έβαλα το smart lock μέσα από ρυθμίσεις. Και όντως δουλεύει μόλις κλείνω το Bluetooth ή τα απομακρυνω μου βγάζει μοτίβο. Από notification τίποτα. Τώρα έβαλα μια έκδοση που βρήκα στο ίντερνετ και τώρα μου έβγαλε και GPS track (ακόμα ποιο ωραίο και χρήσιμο), το smart δουλεύει αλλά στο notification απλός μου βγάζει να επιλέξω εφαρμογές. Σε εκείνο το σημείο λαγκαρι αρκετά και καμιά φορά κρασαρει. Αλλά έβαλα το Facebook messenger αλλά δεν δούλεψε το band. Δεν ήρθε καμία ειδοποίηση για μήνυμα που έστελνα από άλλο κινητό. Εμενα στο one plus μου δουλευει μια χαρα και στα notifications αλλα με την modded εφαρμογη που βρηκα μαζι με το notifications fix για την εφαρμογη! ιδου και το screenshot : πας στο notifications settings και ρυθμιζεις για ποια εφαρμογη θελεις να σε ειδοποιησει με τι χρωμα στο miband, ποσες φορες να δονησει και ποιες να ειναι οι quiet hours! Pretty cool! Ποια εφαρμογη έβαλες για GPS track? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 21, 2015 από vagwoe Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Μάϊος 21, 2015 #1679 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Εμενα στο one plus μου δουλευει μια χαρα και στα notifications αλλα με την modded εφαρμογη που βρηκα μαζι με το notifications fix για την εφαρμογη! ιδου και το screenshot : 2015-05-21 22.36.16.png πας στο notifications settings και ρυθμιζεις για ποια εφαρμογη θελεις να σε ειδοποιησει με τι χρωμα στο miband, ποσες φορες να δονησει και ποιες να ειναι οι quiet hours! Pretty cool! Ποια εφαρμογη έβαλες για GPS track? Εμένα τα notification δεν δουλεύουν. Θα το ψάξω αύριο για αυτά. Επίσης το smartlock άμα το πατήσει από τη εφαρμογή εμένα με πετάει στη ασφάλεια αντί στη οθόνη κλειδώματος όπου από εκεί έβαλα το Mi και φαίνεται κιόλας. Αλλά από την εφαρμογή φαίνεται λες και δε το έχει καταλάβει. Βρήκα μια εφαρμογή και έχει και το GPS. Τσέκαρε τις φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση NooDle Μάϊος 22, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1680 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 finally.. Mechanical keyboard 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts