LazyGreek Μάϊος 6, 2015 #1601 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 αρτι αφιχθεν !!!! δε τα φορεσα ακομα !! P5060061.JPG Θέλω Μοντέλο! Link / Site / Price etc.. Second H? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 6, 2015 #1602 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Θέλω Μοντέλο! Link / Site / Price etc.. Second H? σε εστειλα λινκ αδελφε για να μη χαλαμε το νημα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja10R Μάϊος 6, 2015 #1603 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Αλλο το AS SSD, αλλο το CrystalDiskMark. Δε μετρανε το ιδιο. Επισης τα 2.7GB που εβγαλε ειναι σε seq με qd32. Στα κανονικα seq εχει 2GB/s Ναι, δεν μετράνε το ίδιο. Απλά στο video ο JJ επιμένει ότι χρειάζεται ειδική έκδοση των benchmarks λόγω NVME, και σύμφωνα με αυτόν, το CDM έχει ειδική έκδοση για τον 750 (δεν το έψαξα). Το AS SSD έχει βγάλει κάτι σχετικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάϊος 6, 2015 #1604 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Εντάξει δεν άντεξα... Θα παίξει πάντως πολύ ξύλο με τον Samsung SM951... Ωραια, τα επιασες. Πως θα τα δεις αυτα τα νουμερα σε χρηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Μάϊος 6, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1605 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 (edited) Μάλλον χάνεις το point, αλλά δεν πειράζει. Δεν με ενδιαφέρει ούτε να ποιάσω τα νούμερα, ούτε να τα δω στην πράξη. Με ενδιαφέρει, να μαζέψω τα drive που πιστεύω αυτή τη στιγμή είναι κορυφή, να τα μετρήσω και να τα δείξω (σε εσένα, τον δίπλα, τον παραδίπλα και σε όποιον ενδιαφέρεται) Από όλα τα drives, θα κρατήσω ένα για το HTPC μου. Το αν κάνει διαφορά αισθητή η όχι, στα benchmarks ή στην καθημερινότητα, δεν θα το κρίνω εγώ και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 6, 2015 από jax7480 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Μάϊος 6, 2015 #1606 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 περα από το sequensial read δεν αξίζει τα λεφτά του . με raid 0 δύο ή και τρεις ακόμα 850 pro είσαι πολύ καλύτερα . και με λιγότερα λεφτά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Μάϊος 6, 2015 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #1607 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Μάλλον δεν ξέρετε τι εστι Ζάχος και ποια η σχέση του με τους SSD. Ζαχο forgive them. Ου γαρ οιδασι τι ποιουσι 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 6, 2015 #1608 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Μάλλον χάνεις το point, αλλά δεν πειράζει. Δεν με ενδιαφέρει ούτε να ποιάσω τα νούμερα, ούτε να τα δω στην πράξη. Με ενδιαφέρει, να μαζέψω τα drive που πιστεύω αυτή τη στιγμή είναι κορυφή, να τα μετρήσω και να τα δείξω (σε εσένα, τον δίπλα, τον παραδίπλα και σε όποιον ενδιαφέρεται) Από όλα τα drives, θα κρατήσω ένα για το HTPC μου. Το αν κάνει διαφορά αισθητή η όχι, στα benchmarks ή στην καθημερινότητα, δεν θα το κρίνω εγώ και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. No SSDs anymore... Σε είχαμε πιστέψει από την αρχή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάϊος 6, 2015 #1609 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Δωσε νουμερα στο λαο !!! Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάϊος 6, 2015 #1610 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 και αν χαλάσει ο ένας από τους δυο στο raid τρέχα βρες τα αρχεία σου . ένας ssd και καλός . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Μάϊος 6, 2015 #1611 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 το ραιντ μηδέν είναι για επιδόσεις δεν είναι για να σώζεις αρχεία και δεδομένα . για το λειτουργικό και για τα παιχνίδια . πιστεύω αξίζει καλύτερα από αυτόν τον πανάκριβο δίσκο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 6, 2015 Author #1612 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Stick to the topic plz 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 7, 2015 #1613 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 (edited) Εντάξει δεν άντεξα... Θα παίξει πάντως πολύ ξύλο με τον Samsung SM951... Εκτός του ότι είναι απίστευτα τα νούμερα, είναι απίστευτος και σαν εμφάνιση έτσι? Αλλά είναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ. Προς το παρόν θα αρκεστώ στον SM951 που έχω παραγγείλει Έγινε επεξεργασία Μάϊος 7, 2015 από pasjohn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Μάϊος 7, 2015 #1614 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Σημερα παρελαβα 1-2 τραγουδια που εβαλα να ακουσω απο Google Play(streaming) Default ειχαν αρκετο μπασο για τα γουστα μου, αλλαξα eq και καπως εστρωσαν.Θελω να δοκιμασω με καποια flac να δω τυχον διαφορες στη ποιοτητα.Εφαρμοζουν καλα στα αυτια, το καλωδιο στο βυσμα ομως δεν το βλεπω σοι.Ισως δοκιμασω να το Sleevαρω με καποιο τροπο μπας και το γλυτωσω. Γενικα ανω του μετριου αλλα οχι κατι τρελο,ουτως η αλλως δεν νομιζω με τα λεφτα τους να επαιρνες κατι καλυτερο 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 7, 2015 #1615 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Μεγιές 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XronisR Μάϊος 7, 2015 #1616 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Σημερα παρελαβα IMG_20150507_171038.jpg IMG_20150507_171149.jpg IMG_20150507_171222.jpg 1-2 τραγουδια που εβαλα να ακουσω απο Google Play(streaming) Default ειχαν αρκετο μπασο για τα γουστα μου, αλλαξα eq και καπως εστρωσαν.Θελω να δοκιμασω με καποια flac να δω τυχον διαφορες στη ποιοτητα.Εφαρμοζουν καλα στα αυτια, το καλωδιο στο βυσμα ομως δεν το βλεπω σοι.Ισως δοκιμασω να το Sleevαρω με καποιο τροπο μπας και το γλυτωσω. Γενικα ανω του μετριου αλλα οχι κατι τρελο,ουτως η αλλως δεν νομιζω με τα λεφτα τους να επαιρνες κατι καλυτερο Εχω παραλαβει και τα v2,ξερεις πως μπορουμε να δουμε αν ειναι γνησια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 7, 2015 Author #1617 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Μυρίζουν σοκολάτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 7, 2015 Author #1618 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Ήρθαν τα ξαδερφάκια επιτέλουςςςςςςςς 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Μάϊος 7, 2015 #1619 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Ωραια τα jbl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 7, 2015 Author #1620 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Τα TTPod ήρθαν Τα JBL κερδίζουν σε μπάσο πάντως.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts