cyberdyne Απρίλιος 20, 2015 #1541 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 Ηρθε και ο αντικαταστάτης του παλιού psu μου. Ελπίζω να βγει καλό. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 20, 2015 #1542 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 Νέο κινητάκι Elephone P6000 αν σου βγεί άριστο, θα πάρω 2, ένα για μένα και ένα για φίλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Απρίλιος 20, 2015 #1543 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 (edited) Νέα παιχνίδια (τελείως entry level...) 20150415_202910.jpg Συγνώμη για το offtopic Αν και καθυστερημένα η πάστα που ήρες δεν χρειάζεται , περισσότερο ζημιά μπορεί να κάνει στο κολλητήρι παρά καλό . αντι για σφουγκαράκι χρησιμοποίησε σύρμα κουζίνας gia kau;arisma (κατα προτίμηση το χάλκινο και δεν θέλει να το βρέχεις ) και με την πρώτη ευκαιρία πάρε μια βάση σαν την παρακάτω (με μπόλικη επιφάνεια ) .Η ουσία δεν είναι να έχουμε θήκη για το κολλητήρι μόνο αλλα να διοχετεύετε η θερμότητα σε μέταλλο και να μην υπερθερμαίνετε το κολλητήρι (και συγκεκριμένα η αντίσταση εσωτερικά ) μειώνοντας τον χρόνο ζωής του . Επίσης τα γυαλιά που αναφέρθηκαν είναι βασικό και στη περίπτωση που θερμάνεις πολύ το καλλάι πχ καείς και πεταχτεί ολίγον στο μάτι .(σπάνιο αλλα επικίνδυνο ) Πάντα με παράθυρο και μακρια απο τις αναθυμιάσεις (εγω εχω φτιάξει και τουνελάκι-φίλτρο αλλα δουλεύω πολύ συχνά ) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 20, 2015 από panosX 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση chosen21 Απρίλιος 21, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1544 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2015 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 21, 2015 #1545 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2015 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Απρίλιος 21, 2015 #1546 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2015 ωραίες εκδόσεις οι πανεπιστημιακές εκδόσεις κρήτης . έχω πάρει αρκετά βιβλία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Απρίλιος 21, 2015 #1547 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2015 (edited) Μιας και ειχε γινει ψιλοχαλια απο τα χιλιομετρα,ειπα να το αλλαξω σε καινουργιο και total-black. EDIT : Μετα απο κανενα 20λεπτο Τωρα νομιζω εγινε πολυ καλυτερο συν οτι εχω και τα ασπρα καπακια για πειραματισμους Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 21, 2015 από lgalkis 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 21, 2015 #1548 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2015 IMG_20150421_164928.jpg Μιας και ειχε γινει ψιλοχαλια απο τα χιλιομετρα,ειπα να το αλλαξω σε καινουργιο και all-black. Πού/πόσο? Είχα διασώσει ένα ταλαιπωρημένο και θα με ενδιέφερε να το σουλουπώσω λίγο χωρίς πολύ ψάξιμο και έξοδα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 21, 2015 #1549 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2015 (edited) αν σου βγεί άριστο, θα πάρω 2, ένα για μένα και ένα για φίλο Το κινητό είναι πολύ καλό.. Πολύ smooth χωρίς κανένα lag. Κανένα πρόβλημα σε ηχείο, ακουστικό, wi-fi. Δεν χρειάζεται καμία μόντα για να βελτιώσεις κάτι. Όλα δουλεύουν ρολόι. . Για 4G δεν γνωρίζω καθώς δεν υπάρχει πουθενά εδώ τριγύρω Πλαστικό όλο το body αλλά μου άρεσε τόσο πολύ για το στυλ και το σχεδιασμό του. Σε αυτό δεν φοβάσαι και μην του κάνεις σημάδια καθώς τα πλαϊνά και η πλάτη αν τους αλλάξεις τα φώτα απλά παίρνεις άλλο καπάκι. Το μόνο πταίσμα (ίσως κάποιον τον πειράζει) που εμένα δεν με νοιάζει γιατί ήδη από την 3 μέρα που το έχω το συνήθισα είναι η μπαταρία του. Ενώ έχει αρκετά μεγάλη αυτονομία γράφει λάθος ποσοστό η στάθμη της. Όταν φτάνεις στο 5% κρατάει περίπου 2 ώρες full χρήση. Λογικά θα το διορθώσουν. Edit: Μετά την 4 πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση (το άφηνα μέχρι να σβήσει) το πρόβλημα με την ένδειξη της μπαταρίας έφτιαξε. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 22, 2015 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Απρίλιος 21, 2015 #1550 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2015 Πού/πόσο? Είχα διασώσει ένα ταλαιπωρημένο και θα με ενδιέφερε να το σουλουπώσω λίγο χωρίς πολύ ψάξιμο και έξοδα Εγω πηρα αυτο εδω http://www.ebay.com/itm/251222491917?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 22, 2015 #1551 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 Αγοράστηκαν προχθές... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 22, 2015 #1552 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 Βγαίνουν και σε αντρικά ? Μεγιές 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση filthy_dwarf Απρίλιος 22, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1553 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 ο πάτος μιάζει με Haribo σκουλίκι 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση antonis Απρίλιος 22, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1554 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 περιμένω το τροφοδοτικό από το rma (είμαι με το παλιό τώρα ) και θα βγάλω καμιά καλή φωτογραφία . 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 23, 2015 #1555 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Συγνώμη για το offtopic Αν και καθυστερημένα η πάστα που ήρες δεν χρειάζεται , περισσότερο ζημιά μπορεί να κάνει στο κολλητήρι παρά καλό . αντι για σφουγκαράκι χρησιμοποίησε σύρμα κουζίνας gia kau;arisma (κατα προτίμηση το χάλκινο και δεν θέλει να το βρέχεις ) και με την πρώτη ευκαιρία πάρε μια βάση σαν την παρακάτω (με μπόλικη επιφάνεια ) .Η ουσία δεν είναι να έχουμε θήκη για το κολλητήρι μόνο αλλα να διοχετεύετε η θερμότητα σε μέταλλο και να μην υπερθερμαίνετε το κολλητήρι (και συγκεκριμένα η αντίσταση εσωτερικά ) μειώνοντας τον χρόνο ζωής του . Επίσης τα γυαλιά που αναφέρθηκαν είναι βασικό και στη περίπτωση που θερμάνεις πολύ το καλλάι πχ καείς και πεταχτεί ολίγον στο μάτι .(σπάνιο αλλα επικίνδυνο ) Πάντα με παράθυρο και μακρια απο τις αναθυμιάσεις (εγω εχω φτιάξει και τουνελάκι-φίλτρο αλλα δουλεύω πολύ συχνά ) Ποιο απο αυτα τα προτεινες? Φτηνα ειναι, οποτε οτι μου πεις/πειτε θα παρω! http://www.e-anagnostou.gr/index.php?sort=3a&filter_id=&cPath=801_778_97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstemp Απρίλιος 23, 2015 #1556 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Ποιο απο αυτα τα προτεινες? Φτηνα ειναι, οποτε οτι μου πεις/πειτε θα παρω! http://www.e-anagnostou.gr/index.php?sort=3a&filter_id=&cPath=801_778_97Το φθηνότερο κατά τη γνώμη μου. Αν περάσεις από εκεί, και τα έχει εκτεθειμένα, προσπάθησε να πάρεις το πιο βαρύ που δεν ξεπερνάει το τάλιρο. Κάτι σημαντικό: οι βάσεις δίνουν μία ψευδή αίσθηση "ασφάλειας". Ακόμα και στην βάση του, ακόμα και εκτός πρίζας, όσο είναι ακόμα ζεστό, ποτέ ανεπιτήρητο. Εγώ το επιτηρώ, επειδή έπαθα, και παρόλα αυτά ξανα-έπαθα, ενώ ήμουν από πάνω του. Need I say more? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Απρίλιος 23, 2015 #1557 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 (edited) νέος πόντικας, μνήμες και το dying light (τώρα που έχει πέσει στα 22€) + Gelid gc-extreme Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2015 από idonthave 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Απρίλιος 23, 2015 #1558 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Ποιο απο αυτα τα προτεινες? Φτηνα ειναι, οποτε οτι μου πεις/πειτε θα παρω! http://www.e-anagnostou.gr/index.php?sort=3a&filter_id=&cPath=801_778_97εχει 2 , το ενα που σε έβαλα και εγώ και ενα ακριβότερο εγω εχω 500χρόνια το πρώτο , εχει σπάσει το μισώ πλαστικό και το κακό είναι οτι δεν εχει βάρος στη βάση , εγώ τώρα που στην παρούσα φάση είναι μόνιμα πάνω σε γραφείο και το καλωδιο κρέμεται απο ιδιοκατασκευή δεν εχω θέμα .Οταν ομως το είχα χωρίς την ιδιοκατασκευή κινείτε η βάση απο το βάρος του καλωδίου και ήθελε προσοχήγιατί μπορεί να έπεφτε η βάση μερικές φορές ή να έφευγε απο εκει που την έβαλα .το ακριβό που βλέπω έχει το + του βάρους στη βάση και το οτι (λογικά) το σίδερο που έχει είναι λίγο ποιο χοντρό απο το άλλο΄το τι θα επιλέξεις κρίνετε στο αν θές βαρος στη βάση και πώς σκοπεύεις να το χρησιμοποιείσεις .Γιατί κάλιστα μπορείς να κολλήσεις κάποιο βάρος απο κάτω ή να το σφηνώσεις πάνω σε κάποιο ξύλο που θα είναι και ο πάγκος εργασίας σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 23, 2015 Author #1559 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Αγοράστηκαν προχθές... Σεμεδάκι και στο Όσλο; Πολύ παραδοσιακούς σας βρίσκω Μεγειά!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 24, 2015 #1560 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 (edited) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2015 από ronin13 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts