Spirosssss Απρίλιος 3, 2015 Author #1501 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Αυτό το stand το λιμπιζόμουν και γω, αλλά δεν έχω πολύ χώρο στο γραφείο Πώς σου φαίνεται από ποιότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 4, 2015 #1502 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 Αυτό το stand το λιμπιζόμουν και γω, αλλά δεν έχω πολύ χώρο στο γραφείο Πώς σου φαίνεται από ποιότητα; Ωραίο είναι, αν και από αλουμίνιο, είναι βαρύ. Το μόνο που λείπει / θέλει είναι ένα o-ring στο σημείο που μαζεύει το καλώδιο για να το σταματάει γιατί αλλιώς φεύγει/γλιστράει αρκετά εύκολα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 4, 2015 #1503 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 Πηρα και εγω το 16αρι powerbank της mi. Η αναγκη για 2 φακους ταυτοχρονα ηταν μεγαλη. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Απρίλιος 5, 2015 #1504 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Το miband τα σπάει για το κόστος του (19usd). Προφανώς και δε συγκρίνεται με τα άλλα fitness bands που έχουν όμως αρκετές φορές πάνω κόστος. Το mikey δεν το έβγαλα φωτό, είναι περισσότερο παπάτζα και το πήρα για δοκιμή αφού έκανε μόνο 5€. Το άλλο πακέτο είναι απλά handsfree λευκά για τη γυναίκα. ΥΓ: Έχω ψηθεί άσχημα για power bank!!! Να δώ πόσες φορές θα παραγγείλω από vickmall !!! Μόλις έρχεται η μία παραγγελία κάνω καπάκι άλλη! Φίλος που πήρε, υποστηρίζει ότι φορτίζοντας το κινητό με αυτό αντί για το φορτιστή, βλέπει (μικρή) διαφορά στην μπαταρία του κινητού προς το καλυτερο βέβαια. Υποστηρίζει ότι επειδή η πρίζα έχει εναλλασόμενο και ο φορτιστής κάνει εκτός των άλλων και μετατροπή σε συνεχές, δεν έχει τόσο σταθερή παροχή όσο το powerbank όπου τα παραπάνω έχουν γίνει κατα τη διάρκεια φόρτισης του powerbank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 5, 2015 #1505 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Το miband τα σπάει για το κόστος του (19usd). Προφανώς και δε συγκρίνεται με τα άλλα fitness bands που έχουν όμως αρκετές φορές πάνω κόστος. Τα σπαει αλλα δε συνεργαζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgetsos Απρίλιος 5, 2015 #1506 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Υποστηρίζει ότι επειδή η πρίζα έχει εναλλασόμενο και ο φορτιστής κάνει εκτός των άλλων και μετατροπή σε συνεχές, δεν έχει τόσο σταθερή παροχή όσο το powerbank όπου τα παραπάνω έχουν γίνει κατα τη διάρκεια φόρτισης του powerbank.Κάτι τέτοιο δεν ισχύει φίλε, είμαι 99% σίγουρος. Όπως και να το φορτίσεις το ίδιο θα διαρκεί. Το μόνο που αλλάζει είναι η αντοχή της μπαταρίας στο χρόνο, αλλά σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο τα Α του φορτιστή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Απρίλιος 5, 2015 #1507 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Τα σπαει αλλα δε συνεργαζεται Υποτίθεται με android 4.4 και bluetooth 4.0 είναι compatible και με άλλες συσκευές εκτός xiaomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 5, 2015 #1508 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Μπορεις να βεβαιωθεις και να μου πεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gidi Απρίλιος 5, 2015 #1509 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 με cubot s200 παίζει μια χαρά, άρα ΟΚ θα είσαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgetsos Απρίλιος 5, 2015 #1510 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Μπορεις να βεβαιωθεις και να μου πεις?Επιβεβαιώνω εγώ, το έχει φίλος με LG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 5, 2015 #1511 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Εφυγε παραγγελια απο deal extreme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 5, 2015 #1512 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Δεν ξέρω ποσο σας κόστισε αλλά για πολύ καιρό επαιζε στα 15$... Αν κάποιον τον ενδιαφέρει να γλιτώσει τπτ ας τ ψάξει καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 5, 2015 #1513 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Ετσι που τα καταφεραμε με τετοια ισοτιμια... βραστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 5, 2015 #1514 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Ετσι που τα καταφεραμε με τετοια ισοτιμια... βραστα Όσο χειροτερεύει η ισοτιμία τοσο κυνηγάμε τα flash deals Προσωπικά μονο έτσι αγοράζω πλεον αν δεν βιαζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Απρίλιος 5, 2015 #1515 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 http://www.mi.com/sg/miband/ επιλέγεις από πάνω specsστο compatibility γράφει τα εξής: Requires Bluetooth 4.0.Compatible with Mi 3, Redmi Note 4G, or any device with Android 4.4 and above.Compatible with iPhone models 4s and above that run on iOS 7.0 and above.Note: Mi Band's phone unlocking feature requires smartphones with MIUI or Android 5.0 and above.τέλος το offtopic. αν θες περισσότερα πμ ή άνοιξε θέμα γιατί θα μας βαρέσουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 7, 2015 #1516 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 Ψώνια για το λαπιτοπ! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ronin13 Απρίλιος 10, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1517 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 Έτοιμος για αναβάθμιση! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Απρίλιος 10, 2015 #1518 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 @ronin13 Όταν το ολοκληρώσεις ανέβασε και αποτελέσματα στο αντίστοιχο thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Απρίλιος 10, 2015 #1519 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 (edited) Hμουν ανάμεσα σε οθόνη και playstation τελικά το τσίμπησα , μια χαρά τουμπανάκη μόνιτορ είχα οπότε KaBOoOoOm επόμενη αγορά έπιπλο για την τηλεόραση έλεος με τα σκαμπό Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 10, 2015 από AstraLgr 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 12, 2015 #1520 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2015 Hμουν ανάμεσα σε οθόνη και playstation τελικά το τσίμπησα , μια χαρά τουμπανάκη μόνιτορ είχα οπότε KaBOoOoOm επόμενη αγορά έπιπλο για την τηλεόραση έλεος με τα σκαμπό Εγω όταν πήρα την TV αγόρασα με 40€ και ενα επιπλάκι απο τα Practicer τουμπανο. Δεν ειναι κάποιας μάρκας, εμενα με βολευει παντως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts