NooDle Ιανουάριος 22, 2014 #121 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Τα νεα μου αποκτήματα καλα το ενα δεν εχει σχέση με τεχνολογια αλλα πολυ το χαρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 22, 2014 #122 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 seb, ξυλωσε το ACM χαλαει τον ηχο αμα συνδεσει εκει τα ακουστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 22, 2014 #123 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 seb, ξυλωσε το ACM χαλαει τον ηχο αμα συνδεσει εκει τα ακουστικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 22, 2014 #124 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Το μαραφετι που εχει το ρυθμιστικο για την ενταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 22, 2014 #125 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 (edited) Το μαραφετι που εχει το ρυθμιστικο για την εντασηΟυτε καν το εβγαλα απο το κουτι αυτο. Απευθειας στην κάρτα έχωσα την βυσματαρα τoν Sennheiser. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 22, 2014 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarirs Ιανουάριος 22, 2014 #126 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Τα νεα μου αποκτήματα καλα το ενα δεν εχει σχέση με τεχνολογια αλλα πολυ το χαρηκα [ATTACH]60258[/ATTACH] φιλε μου θελει ρυθμιση...το μειγμα μαλλον ειναι φτωχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 22, 2014 Author #127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Ουτε καν το εβγαλα απο το κουτι αυτο. Απευθειας στην κάρτα έχωσα την βυσματαρα τoν Sennheiser. Ασάλιωτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 22, 2014 #128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 (edited) φιλε μου θελει ρυθμιση...το μειγμα μαλλον ειναι φτωχο...Αυτο το παρατήρησες μετα την τουμπα? Γιατι ειναι λογικό μετα απο τουμπα να μπερδευει. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 22, 2014 από NooDle Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 22, 2014 #129 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Πολυ γκαζιαρικο το σκασμένο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarirs Ιανουάριος 22, 2014 #130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Αυτο το παρατήρησες μετα την τουμπα? Γιατι ειναι λογικό μετα απο τουμπα να μπερδευει.Ναι μετα.....ποσα ντεποζιτα εχει καψει ? καινουργιο το πηρες...διοτι μπορει να ειναι αστρωτο το μοτερ ακομα...για αυτο σε ρωταω ποσα ντεποζιτα εχεις καψει αν ειναι καινουργιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Ιανουάριος 22, 2014 #131 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Τα νεα μου αποκτήματα καλα το ενα δεν εχει σχέση με τεχνολογια αλλα πολυ το χαρηκα [ATTACH]60258[/ATTACH] xaxaxa και εμενα ηταν αυτο https://www.youtube.com/watch?v=rJmuFETJ21E.Ωραιος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Ιανουάριος 22, 2014 #132 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 :OT: Ναι θελει λιγο κλεισιμο το η βιδουλα μιση στροφη και εισαι πενα,δεν εχει σημασια που εφαγε τουμπα αν θα δεις και το δικο μου δουλευει σχεδον σαν το δικο σου..Εμενα λογο της αποτομης αλλαγης του καιρου το επαθε αυτο τεσπα σημασια εχει οτι ειναι αρρωστια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 23, 2014 #133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Ναι μετα.....ποσα ντεποζιτα εχει καψει ? καινουργιο το πηρες...διοτι μπορει να ειναι αστρωτο το μοτερ ακομα...για αυτο σε ρωταω ποσα ντεποζιτα εχεις καψει αν ειναι καινουργιο...το 5ο rc μου ειναι εχει κάψει 10 ντεπόζιτα 2 στον αερα.Στο βίντεο ειναι στρωμενο το μοτερ δηλαδή..Περιμένω 3τάχυτο κιβωτιο τωρα :jump1:[MENTION=30796]Stavros Apo[/MENTION] τρελο κολλημα!!! Δεν ριχνει και σε μας εδω πανω κανα χιονι να το λιώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarirs Ιανουάριος 23, 2014 #134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 το 5ο rc μου ειναι εχει κάψει 10 ντεπόζιτα 2 στον αερα.Στο βίντεο ειναι στρωμενο το μοτερ δηλαδή.. Περιμένω 3τάχυτο κιβωτιο τωρα :jump1: @Stavros Apo τρελο κολλημα!!! Δεν ριχνει και σε μας εδω πανω κανα χιονι να το λιώσω Βρε θα με κολλησετε παλι...15 χρονια πολεμουσε η γυναικα να με ξεκολλησει..... ντεποζιτα να δειτε....Αληθεια,ποσο εχει παει το 5κιλο...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 23, 2014 #135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Βρε θα με κολλησετε παλι...15 χρονια πολεμουσε η γυναικα να με ξεκολλησει..... ντεποζιτα να δειτε....Αληθεια,ποσο εχει παει το 5κιλο...? Αναλόγως την μάρκα. πχ 3.5L o'donnell εχει 33Ε 25% 25% hotfire 2L 25Ε εχει διαφορα Εγω προτιμω το hotfire.. Ειναι hobby πιστευω που δυσκολα το παρατας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 23, 2014 Author #136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Πανάκριβο δυστυχώς. . Ο κολλητός ασχολείτω ημι-αγωνιστικά πίσω τις καλές μέρες. Λεφτά να δείτε. . Οταν μια καλή κατεύθυνση μονο έχει > 200 € ε καταλαβαίνετε.. έκτος βέβαια αν μου έδειχνε ολα τα top class και εχω λανθασμένη εντύπωση. Πάντως είναι κόλλημα μεγάλο όντως. Την τελευταία φορα Ελλάδα ξεκινησαμε για 2 ντεποζιτα και κάψαμε ενα 5λιτρο Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarirs Ιανουάριος 23, 2014 #137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Αναλόγως την μάρκα. πχ 3.5L o'donnell εχει 33Ε 25%25% hotfire 2L 25Ε εχει διαφορα Εγω προτιμω το hotfire.. Ειναι hobby πιστευω που δυσκολα το παρατας Το ξερω δυσκολα,αμα αν ερθει ενα μωρο στην οικογενεια...καποια πραγματα τα βαζεις στην ακρη... Γιατι ξεκιναει :fight: απο την γυναικα.... Αληθεια τι ofsett εχεις?Ποσες μοιρες μπροστα πισω...? Ειναι Αλουμινιου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 23, 2014 #138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Μοιρες κτπλ δεν εχω πειράξει τιποτα οπως το έβγαλα απο το κουτι αλλαξα μονο τις ρόδες γιατι δείχνει πιο τερας με αυτες Αλουμινιου σασι και ποδιά απο κατω ψαλιδια αμορτισες πλαστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 23, 2014 #139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Έφτιαξα επιτέλους το παιχνίδι των ακουστικών μου. Απίστευτος ήχος! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 23, 2014 #140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Καλοδούλευτο!Dac ή απλός ενισχυτής είναι;Δώσε link-λεπτομέρειες. Σίγουρα η θέση του ηχείου δεν είναι πάνω στο sub! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts