BloodMage Ιούλιος 29 #9361 Κοινοποίηση Ιούλιος 29 12 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Δεν υποστηριζει Γιαυτο δεν ακους διαφορα Βαλε Tidal το 1month free και παιξε τα ιδια τραγουδια σε flac και θα δεις διαφορα. Αν το εχεις μονο για παιχνιδια τοτε μην ασχοληθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 29 #9362 Κοινοποίηση Ιούλιος 29 Με αυτό δοκίμασα και δεν είδα διαφορά από το spotify Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 29 #9363 Κοινοποίηση Ιούλιος 29 11 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Με αυτό δοκίμασα και δεν είδα διαφορά από το spotify AAAAA τωρα ενιωσα περιεργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση AKISSS Ιούλιος 30 Δημοφιλής Δημοσίευση #9364 Κοινοποίηση Ιούλιος 30 Μετάβαση από G7 27'' Παραγγελία Κυριακή απόγευμα.. Στην πορτα μου Δευτέρα πρωί. Spoiler 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 30 #9365 Κοινοποίηση Ιούλιος 30 51 λεπτά πριν, το μέλος AKISSS έγραψε: Μετάβαση από G7 27'' Παραγγελία Κυριακή απόγευμα.. Στην πορτα μου Δευτέρα πρωί. Hide contents Στην έφεραν γρήγορα μην και αλλάξεις γνώμη 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 30 #9366 Κοινοποίηση Ιούλιος 30 4 ώρες πριν, το μέλος AKISSS έγραψε: Μετάβαση από G7 27'' Παραγγελία Κυριακή απόγευμα.. Στην πορτα μου Δευτέρα πρωί. Hide contents Welcome to the club. Δες θα σε βολεψει το curve? Εγω γιαυτο δεν την πηρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Ιούλιος 30 #9367 Κοινοποίηση Ιούλιος 30 5 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Welcome to the club. Δες θα σε βολεψει το curve? Εγω γιαυτο δεν την πηρα. Δεν εχω θέμα.. Φαντάσου κοιτούσα ακόμη κ ultrawide 34αρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση hurin Αύγουστος 1 Δημοφιλής Δημοσίευση #9368 Κοινοποίηση Αύγουστος 1 Αφού τα Creative Gigaworks T3 μας άφησαν χρόνους... 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 1 Author #9369 Κοινοποίηση Αύγουστος 1 7 ώρες πριν, το μέλος hurin έγραψε: Αφού τα Creative Gigaworks T3 μας άφησαν χρόνους... Εντυπώσεις; Τι τα οδηγεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 1 #9370 Κοινοποίηση Αύγουστος 1 Spoiler Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος που ανατέλλει... τα οδηγεί! Δεν άντεξα.. @p55 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 1 #9371 Κοινοποίηση Αύγουστος 1 1 hour ago, Seek & Find said: Hide contents Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος που ανατέλλει... τα οδηγεί! Δεν άντεξα.. @p55 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Αύγουστος 2 #9372 Κοινοποίηση Αύγουστος 2 (edited) 13 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Εντυπώσεις; Τι τα οδηγεί; Η SB Z. Στα θετικά ο καλός ήχος χωρίς πολύ μπάσο, ποιοτική κατασκευή, bluetooth, χειριστήριο, bass-treble knobs. Στα αρνητικά ότι δεν έχει οπτική είσοδο, δεν μπορείς να συνδέσεις subwoofer, άσχημα περίεργη μυρωδιά τις πρώτες ώρες λειτουργείας, μεγάλο μέγεθος, λιτό χειριστήριο, δεν έχει έξοδο για ακουστικά, υψηλή τιμή (150€). Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2 από hurin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 2 #9373 Κοινοποίηση Αύγουστος 2 4 λεπτά πριν, το μέλος hurin έγραψε: Η SB Z. Στα θετικά ο καλός ήχος χωρίς πολύ μπάσο, ποιοτική κατασκευή, bluetooth, χειριστήριο. Στα αρνητικά ότι δεν έχει οπτική είσοδο, δεν μπορείς να συνδέσεις subwoofer, άσχημα περίεργη μυρωδιά τις πρώτες ώρες λειτουργείας, μεγάλο μέγεθος, λιτό χειριστήριο, δεν έχει έξοδο για ακουστικά, υψηλή τιμή (150€). Πιστευω θα εμενες πιο ευχαριστημενος με κατι Presonus Eris 3.5/4,5 η κανενα Mackie CR4-X/3-Χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση BloodMage Αύγουστος 5 Δημοφιλής Δημοσίευση #9374 Κοινοποίηση Αύγουστος 5 Η πρωτη μας στικ. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Αύγουστος 6 #9375 Κοινοποίηση Αύγουστος 6 Πρόσφατα πήρα μια xiami g10 καθώς το budget δε με έβγαζε για dyson Έχω να πω οτι η σκούπα στικ με μπαταρία είναι καταπληκτική αγορά Είναι αυτό που ήθελαν να είναι τα σκουπάκια χειρός Καλά σκουπίσματα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 6 #9376 Κοινοποίηση Αύγουστος 6 8 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: Πρόσφατα πήρα μια xiami g10 καθώς το budget δε με έβγαζε για dyson Έχω να πω οτι η σκούπα στικ με μπαταρία είναι καταπληκτική αγορά Είναι αυτό που ήθελαν να είναι τα σκουπάκια χειρός Καλά σκουπίσματα Πραγματικα! Κανουν το σκουπισμα παιχνιδακι. Τσαμπα παλευαμε τοσα χρονια με τις κλασικες ηλ. σκουπες, να την κουβαλας σε ολο το σπιτι να κοπαναει δεξια αριστερα αντε αλλαξε πριζα γιατι δεν φτανει το καλωδιο....αντε γεια! επομενη αγορα μια ρομποτικη και νομιζω κλεισαμε το την καθαριότητα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Αύγουστος 6 #9377 Κοινοποίηση Αύγουστος 6 αν πας για ρομποτική, απαραίτητο το να αδειάζει μόνη της τον κάδο. Μόνο αυτή τη συμβουλή έχω να σου δώσω. Για τα άλλα δεν ξέρω 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Αύγουστος 6 #9378 Κοινοποίηση Αύγουστος 6 3 ώρες πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: αν πας για ρομποτική, απαραίτητο το να αδειάζει μόνη της τον κάδο. Μόνο αυτή τη συμβουλή έχω να σου δώσω. Για τα άλλα δεν ξέρω Ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κάποιος για το σπίτι του. Ειδικά αν μπαίνει τώρα σε σπίτι κάποιος (οπότε μπορεί καναπέ / κρεβάτι να τα κάνει με πόδι ύψους 11-12cm) και να πάρει αντίστοιχες καρέκλες κλπ. Η απόδοση είναι τέλεια, γιατί σε κάθε πέρασμα κάθε φορά θα κάνει Deep clean παντού. Φυσικά ο κάδος αδειάσματος κάνει όλη την εμπειρία ακόμα καλύτερη γιατί την "ξεχνάς" για αρκετό καιρό. (οκ αν υπάρχει τρίχα πολύ θέλει καθάρισμα κάθε τόσο στην βούρτσα). Αλλά και πάλι χρειάζεται κάτι σε stick ή κλασική σκούπα γιατί πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να καθαρίσει η ρομποτική. Εγώ που έχω κάποια αναπνευστικά προβλήματα με βοήθησε πολύ, η σκόνη μειώθηκε εκθετικά στο σπίτι και μείωσε τα "τυχαία" συμπτώματα που είχα. Δυστυχώς στο καινούριο σπίτι που πήγαμε όμως επειδή είμαστε σε πολύ κεντρικό δρόμο έχουμε πολύ σκόνη από καυσαέρια οπότε αναγκαστικά αγοράστηκε καθαριστής αέρα (Xiaomi Air Purifier 4 Pro) οπότε έλυσε το νέο πρόβλημα συνδιαστηκά πλέον. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Αύγουστος 6 #9379 Κοινοποίηση Αύγουστος 6 2 ώρες πριν, το μέλος BasiliCeLew έγραψε: Xiaomi Air Purifier 4 Pro κάποια στιγμή θα σε χρειαστώ, αλλά από Σεπτέμβρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 6 #9380 Κοινοποίηση Αύγουστος 6 53 minutes ago, navaho7 said: κάποια στιγμή θα σε χρειαστώ, αλλά από Σεπτέμβρη Και γω. Καντε μένσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts