BloodMage Δεκέμβριος 23, 2023 #9041 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2023 20 ώρες πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ειδικά η ιντέλα σε συνδυασμό με την αγαπημένη σου Asus, είναι κάτι περισσότερο από σόμπα Ναι αλλά εγώ εκτιμάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 23, 2023 #9042 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2023 4 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Ναι αλλά εγώ εκτιμάω Θα το έκανα, αν το καλοκαίρι γινόταν ερκοντίσιο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Δεκέμβριος 25, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #9043 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2023 Με την τιβι που πήρα στην bf πήρα ένα 20ευρω κουπόνι δώρο. Πήρα κάτι δώρο στη μάνα μου, κέρδισα άλλο ένα. Ε πήρα αυτά . Αλλά Μ αυτά, κέρδισα άλλο ένα 20ευρω. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 25, 2023 #9044 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2023 43 λεπτά πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Με την τιβι που πήρα στην bf πήρα ένα 20ευρω κουπόνι δώρο. Πήρα κάτι δώρο στη μάνα μου, κέρδισα άλλο ένα. Ε πήρα αυτά . Αλλά Μ αυτά, κέρδισα άλλο ένα 20ευρω. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. 20ευροception 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Δεκέμβριος 25, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #9045 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2023 νε τι? η γυναικα μου πηρε μια κουπα για τα Χριστουγεννα. Κ γω πηρα ακομα μια μπαταρια για μενα. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 25, 2023 #9046 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2023 1 hour ago, GFFermari said: νε τι? η γυναικα μου πηρε μια κουπα για τα Χριστουγεννα. Κ γω πηρα ακομα μια μπαταρια για μενα. Τι έχεις και θες τοσες μπαταρίες; Βίντεο τραβάς; Tώρα πήρες και τη γνήσια αλλά θα σου πρότεινα και nitecore. Πολύ καλές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Δεκέμβριος 25, 2023 #9047 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2023 38 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Τι έχεις και θες τοσες μπαταρίες; Βίντεο τραβάς; Tώρα πήρες και τη γνήσια αλλά θα σου πρότεινα και nitecore. Πολύ καλές. Μια ακομη μπαταρια ηθελα γιατι η μια δεν αντεχει οταν τη ζοριζω. (πολλες φωτο για μοντελο με φωτογραμμετρια) Πηρα μια, τη duracell, ενω ειχα bidαρει στο ebay για την παραπανω. Το ξεχασα, δεν εκανα retract και τη κερδισα με 12£. Τι α κανς. Α τη γυρισεις πισω? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 25, 2023 #9048 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2023 22 minutes ago, GFFermari said: Μια ακομη μπαταρια ηθελα γιατι η μια δεν αντεχει οταν τη ζοριζω. (πολλες φωτο για μοντελο με φωτογραμμετρια) Πηρα μια, τη duracell, ενω ειχα bidαρει στο ebay για την παραπανω. Το ξεχασα, δεν εκανα retract και τη κερδισα με 12£. Τι α κανς. Α τη γυρισεις πισω? Για 12 λιρόνια είναι λουκούμι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση icy20 Δεκέμβριος 27, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #9049 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2023 Καιρο εχω να βαλω κατι... Ειπα να μην παω με την πεπατημένη αυτη τη φορα... 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 28, 2023 #9050 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2023 Πολυ καλο Μαριε, Μεχρι και εγω ψηνομαι για να μην εχω στησιματα κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 28, 2023 #9051 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2023 (edited) Κοιτα είναι λίγο αδικη η συγκριση γιατι στην προηγουμενη που ηταν επισης καλη ειχα κατι φανς υπερτουμπανα που εδωσα μαζι στον φίλο που την αγορασε. Ιδιες θερμοκρασίες εχουν σε cinebench παντως Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 28, 2023 από icy20 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GeorgeVasil Ιανουάριος 1 Δημοφιλής Δημοσίευση #9052 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1 (edited) Αφου η HP 27q OMEN της BF πεθανε στον μηνα, και μου γυρίσαν τα χρήματα.... αντικαταστάθηκε με κατι πιο σοβαρο αυτη την φορα. Dell G2724D. Ανταλλαγή δώρων με το αλλο μισο.. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1 από GeorgeVasil 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 1 #9053 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1 17 λεπτά πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: Μεγειες Είναι η αντίστοιχη αυτής της υπογραφής μου αλλά σε 27ρα; Έτσι μου φαίνεται. Είναι εξαιρετικό VFM η οθόνη αυτή! Πρόσφατα στην ίδια τιμή κυκλοφορούσε και η δική μου. Εμένα η ΗΡ E273Q που'χα απ'το 2018, ζει και βασιλεύει (ως 2η). Καλοδούλευτη! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 1 #9054 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1 1 λεπτό πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Μεγειες Είναι η αντίστοιχη αυτής της υπογραφής μου αλλά σε 27ρα; Έτσι μου φαίνεται. Είναι εξαιρετικό VFM η οθόνη αυτή! Πρόσφατα στην ίδια τιμή κυκλοφορούσε και η δική μου. Εμένα η ΗΡ E273Q που'χα απ'το 2018, ζει και βασιλεύει (ως 2η). Καλοδούλευτη! Σε ευχαριστω πολυ! την υπογραφη σου δεν την βλεπω. ειναι αντιστοιχη της S2721DGFA που επισης εχω, αλλα δεν κυκλοφορει πλεον (και ηταν και 100+ πιο ακριβη). Η HP πολυ καλη αλλα ακριβως στον μηνα εβγαλε γραμμες, οποτε πλεον μονο DELL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 1 #9055 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1 Just now, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: Σε ευχαριστω πολυ! την υπογραφη σου δεν την βλεπω. Dell G3223D Νομίζω πως είναι όλες παρεμφερείς οθόνες και έχουνε απλά μερικά καλούδια περισσότερα άλλες, άλλες λιγότερα. Το HDR της είναι λίγο ψευτο-HDR, αλλά κάνει διαφορά στα games. Από φωτεινότητα είναι ΥΠΕΡ αρκετές (τυφλώνομαι ) Just now, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: Η HP πολυ καλη αλλα ακριβως στον μηνα εβγαλε γραμμες, οποτε πλεον μονο DELL. Οι ΟΜΕΝ είναι πιο πολύ gaming oriented θαρρώ, αυτή που'χα τότε πάρει με τον @GoMaR ήταν πιο πολύ για productivity, και ήταν απρόσμενα καλή και για games. Απορώ ρε γμτ, τι qc πέρασε η οθόνη αυτή για να σου κάνει τέτοια ματσακωνιά! Τουλάχιστον την άλλαξες με κάτι ισάξιο/καλύτερο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιανουάριος 4 #9056 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4 Ηθελα ενα HDMI to USB για τη καμερα. Αλλα κατεληξα σ αυτο. 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση BloodMage Ιανουάριος 6 Δημοφιλής Δημοσίευση #9057 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6 2-3 πραγματακια ακομα και στηνουμε το Ο11 μινι 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση BloodMage Ιανουάριος 9 Δημοφιλής Δημοσίευση #9058 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Efialtis Ιανουάριος 12 Δημοφιλής Δημοσίευση #9059 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12 Η Νέα Χρονιά έφερε δωράκια και κάποιες μεταχειρισμένες ευκαιρίες οπότε μένουμε εδώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή επανέλθουν πιο φυσιολογικές τιμές στο μέλλον. Το παλιό σύστημα μαζί με κάτι κομμάτια από πατάρι (+ φθηνά από 2 χέρι ECC RAM & ΗΒΑ card που αναμένεται), θα πάει για Home-Media Server/NAS. Σκέφτομαι να μπλέξω proxmox ή unraid με passthrough τον HBA στο TrueNas Scale ώστε να μάθουμε και 5 πράγματα παραπάνω. Εδώ ο παλιός WD SN850 που ανάσανε στο PCIe 4.0. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Trooper Ιανουάριος 14 Δημοφιλής Δημοσίευση #9060 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14 Είπα να τα δοκιμάσω μιας και είχανε μια καλή έκπτωση λιγο πριν τις γιορτές. Γλυτώνεις πολύ καλωδιομάνι και πλέον ολοι οι ανεμιστήρες ειναι σε ένα σημείο! Παίρνει ρευμα απο 6πινο PCIE. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts