Freedom Νοέμβριος 30, 2022 #8441 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Καλοδούλευτη Με τον 7600 η 3060Ti θα είναι πολύ οριακά (η να πω ο 7600 με την 3060Ti ) αλλά αυτό μένει να το δεις (αν ήταν 7600Κ, να του ανέβαζες λίγο ρολόγια να τον βοηθήσεις!) Αρκεί να μην σε κόβει πολύ, έτσι κι αλλιώς είναι σούπερ upgrade. Περαστικά κιόλας! BTW Σας βλέπω εσάς που ποστάρετε κάρτες γραφικώνε, να ξέρετε Να είσαι καλά αδερφέ, ήρθε φίλος την επόμενη ημέρα απο του διαόλου την μάνα και υπο την επιβλεψή μου την έβαλε (εργοδηγός εγινα λεμε, λολ, πρώτη του φορά ήταν)... Μπουκάλι τρώει αναλόγως το παιχνίδι και αναλόγως και την πιστα μην σου πω αλλά δεν έχω ασχοληθεί με πολλά παιχνίδια ακόμα (φακ, λογω χεριου δεν μπορω να παιξω F1). Το Metro Exodus το τελειωσα, στο Extreme και Shaders x2.0 υπήρχαν στιγμές που το BN ήταν μηδεν και στιγμές που ήταν εμφανέστατο, π.χ. CPU τελικιασμενη και GPU 75% (εχω απειρα screens με ενδειξεις, δεν θελω να λερώσω αυτό το θρεντ). Παρόλα αυτά και πάλι τουλάχιστον τριπλάσια απόδοση είχε απο την γιαγιάκα 1060 3Gb. Ξεκίνησα Cyberpunk (μαξιμουμ ρυθμισεις παντα χωρίς RT) και το bottleneck από καθόλου (σπανιότατα), ή ΟΚ (σαν του Metro), έως και τεράστιο αναλόγως την πίστα, μέρος, κοκ (μιλάμε μέχρι και 50κάτι η GPU ενώ η CPU είναι στα 90ies). In any case playable ειναι , ειμαι και καλοβολος. Παλι καλά που δεν μου αρεσει και ιδιαιτερα το συγκεκριμενο παιχνιδι, παιζει και να μην ασχοληθω και πολύ ακόμα λολ. Σαν καρτουλα, αθόρυβη ΔΕΝ είναι (το ήξερα), OC δεν τραβαει πολύ (δεν ειναι καλή υλοποιηση παρόλο που πάει μέχρι 220W, το drop είναι τεράστιο) +100 core, +1000 vram, gain αντε +5% (αναμενόμενο το scaling να είναι ΓΤΠ, το ξέρουμε και απο παλιά), δοκιμασμένο 6.5 ώρες Metro Exodus και κανά 3ωρο Cyberpunk (οπου λογω υπερβολικου BN δεν αποτελεί καν αποδειξή για σταθερότητα, λολ). Κάτσε να φυγει κανένας ιατρός απο την μέση και σιγά σιγά θα αναβαθμισω cpu και mobo (μνημες DDR4 απο το υπάρχον σύστημα, αντε να ρίξω και εναν Nvme) και θα δουμε...να ξεκουλαθει και λιγο το χέρι (εχουμε δρόμο και απο εκεί) γιατι αυτο καλό είναι να γίνει κατευθείαν από εμένα ή από κάποιον που το "έχει". ΥΓ: πλακα πλακα, είναι ΟΚ με τους κανόνες του φορουμ να βαλω καμια αγγελία να έρθει καποιος απο εδώ να μοντάρει επι πληρωμή (οταν βρω κανένα φραγκο)? Ε, μπατσόνι @astrolabos ? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 30, 2022 από Freedom 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 30, 2022 #8442 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος Freedom έγραψε: υπο την επιβλεψή μου ω το καημένο τι θα τράβηξε 1 ώρα πριν, το μέλος Freedom έγραψε: είναι ΟΚ με τους κανόνες του φορουμ να βαλω καμια αγγελία να έρθει καποιος απο εδώ να μοντάρει επι πληρωμή (οταν βρω κανένα φραγκο)? Κανένα πρόβλημα 1 ώρα πριν, το μέλος Freedom έγραψε: Ε, μπατσόνι @astrolabos ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Trooper Δεκέμβριος 1, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8443 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2022 42 LG C2. Είδαμε το φως το αληθινό! Αλληλούια! Πέρα από την πλάκα, το μόνιτορ (αν και ειναι TV) είναι απίθανο. Κοίταζα για κάτι διαφορετικό από την G9 γιατί το τόσο ultra wide είναι ωραίο, αλλά σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζεται, μένεις με μια 27αρα και στην ηλικία μου, που πρέπει να βάλω γυαλιά για να βλέπω κοντά, είχα κουραστεί με το βάλε βγάλε, η απόσταση δε με βόλευε χωρίς γυαλιά, με γυαλιά έπρεπε να κάτσω σε μια στάνταρ απόσταση... εεεε έλεος. Τώρα με τη 42αρα ούτε γυαλιά ούτε τίποτα!!! Όλα σούπερ ευκρινέστατα, τα χρώματα είναι απίθανα, contrast .... τι να πρωτοπώ. Ενεργοποίησα το HDR και έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα. Έπαιζα cod τόσες μέρες και ήταν τόσο ωραίο και έβλεπα πολύ καλύτερα. Δε μου έλειψε το G9 στο gaming. To 42 είναι αρκετά μεγάλο, και «γεμίζει» το μάτι χωρίς να σε κουράζει. Κάθομαι περίπου 90cm μακριά από την οθόνη. Την σύγκρινα με την ASUS ROG Swift OLED PG42UQ, που φοράνε το ίδιο πάνελ. Η asus έχει ένα μικρό oc στα 138hz, αντί για 120 που έχει η C2 και έχει ματ οθόνη, αντί για glossy. Το glossy μου αρέσει πιο πολύ, δίνει καλύτερη αντίθεση και κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά. Στα + ότι η C2 είναι και TV οπότε έχει και όλα τα καλούδια μιας TV (Netflix, youtube κλπ) Για δουλειά θα προτιμούσα την ίσως G9, είναι πιο βολικό το wide, αλλά δεν έχω θέμα και με το 4Κ και το μέγεθος, έχω μεγαλώσει τα γράμματα αρκετά και τα βλέπω όλα άνετα χωρίς γυαλιά. Βλέπω τη G9 να παίρνει πόδι.. εδώ και 2 βδομάδες δε την έχω ανάψει την καημένη… 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 15, 2022 #8444 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2022 Αναβάθμιση για τον ender 5 plus 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Δεκέμβριος 23, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8445 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2022 Μια ταπεινή ανανέωση. 14 Plus. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Δεκέμβριος 23, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8446 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2022 3 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Μια ταπεινή ανανέωση. 14 Plus. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 23, 2022 #8447 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2022 36 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Spoiler 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 23, 2022 #8448 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2022 (edited) πάτε και δίνετε λεφτά για τα μήλα και μετά σας φταίνε οι κάρτες φτου σας Spoiler καλημε ρα Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 23, 2022 από idonthave 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση astrolabos Δεκέμβριος 23, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8449 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2022 1 λεπτό πριν, το μέλος idonthave έγραψε: πάτε και δίνετε λεφτά για τα μήλα και μετά σας φταίνε οι κάρτες φτου σας Hide contents 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 24, 2022 #8450 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2022 16 ώρες πριν, το μέλος idonthave έγραψε: πάτε και δίνετε λεφτά για τα μήλα και μετά σας φταίνε οι κάρτες φτου σας Hide contents καλημε ρα Όχι θα τα πετάμε για android phones.... :P 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση rory Δεκέμβριος 24, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8451 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2022 (edited) Ένα ταπεινό ups 900w μιας και θα αρχίσουν διακοπές. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 24, 2022 από rory 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Δεκέμβριος 24, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8452 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2022 2 ώρες πριν, το μέλος wesker έγραψε: Όχι θα τα πετάμε για android phones.... και για το ρομποτάκι το ίδιο ισχύει μέχρι 100€ για smartphone είναι καλά 19 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Spoiler Spoiler καλημέρες ----------------------------------------------------------------------------- την καρτούλα τη έχω από το καλοκαίρι 11 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Δεκέμβριος 24, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8453 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2022 4 ώρες πριν, το μέλος idonthave έγραψε: και για το ρομποτάκι το ίδιο ισχύει μέχρι 100€ για smartphone είναι καλά 1000€ is the new 100€. Move on with your life. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 24, 2022 #8454 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2022 54 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: 1000€ is the new 100€. Move on with your life. Δώσε και μένα μπάρμπα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση rory Δεκέμβριος 29, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8455 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2022 Τελευταίες αγορές για το 22. Ένα hdmi 2m της FIBBR,ενα δισκο 10tb WD Nas red pro και η LZ2000B oled στις 55". 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Δεκέμβριος 31, 2022 #8456 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2022 Η προηγούμενη βάση πήγε στον πατέρα, οπότε βρήκα αφορμή για αναβάθμιση. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Δεκέμβριος 31, 2022 #8457 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2022 2 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Η προηγούμενη βάση πήγε στον πατέρα, οπότε βρήκα αφορμή για αναβάθμιση. Ωραία φαίνεται, ελπίζω να δουλεύει όπως πρέπει απο πλευράς ταχύτητας φόρτισης αν και σε μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η υπερθέρμανση οταν ειχα δοκιμάσει αντίστοιχη βάση σε βεντούζα όμως γιατί δεν θυσιάζω τους αεραγωγούς μου για τίποτα και κανέναν Ειδικά καλοκαίρι δεν υπήρχε περίπτωση να φορτίσει πάνω απο 15-20' με ήλιο να χτυπάει το τηλέφωνο...ψηνόταν το σύμπαν και απλά σταματούσε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Ιανουάριος 2, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8458 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2023 Μερικά δωράκια. Προχώρησα σε αναβάθμιση μετά από 5 σχεδόν έτη. Όσο για gpu, μενω ως έχω και βλέπουμε Όταν γίνει το transplant θα ενημερώσω για εντυπώσεις (ένα test boot έκανα χύμα και postαρε, άρα έχει latest bios) 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Ιανουάριος 2, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #8459 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2023 Κι εγώ μου πήρα δωράκι Το σκεφτόμουν καιρό και το αποφάσισα πριν τα Χριστούγεννα. Ήρθε σήμερα μαζί με τα πράγματα του κυρίου από πάνω 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 3, 2023 #8460 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2023 12 ώρες πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: Κι εγώ μου πήρα δωράκι Το σκεφτόμουν καιρό και το αποφάσισα πριν τα Χριστούγεννα. Ήρθε σήμερα μαζί με τα πράγματα του κυρίου από πάνω Εδώ το διαβάσατε πρώτοι: τα hardware parts ήταν για την Αγάπη, τα κουζινικά για τον Χρυσόστομο.. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts