Δημοφιλής Δημοσίευση hurin Ιούνιος 1, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8161 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2022 Μιλώντας για καταστροφές, S22 Ultra 12/256. Ποιος, εγώ που 11 χρόνια τώρα έπαιρνα κινητά του 200ευρου 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 1, 2022 Author #8162 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2022 Νομίζω τα αξίζει πάντως (όχι τα λεφτά καθαυτά αλλά την υπέρβαση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούνιος 1, 2022 #8163 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2022 21 λεπτά πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Νομίζω τα αξίζει πάντως (όχι τα λεφτά καθαυτά αλλά την υπέρβαση) Ακόμα δεν έχω χωνέψει πόσο βαθιά έβαλα το χέρι στην τσέπη (1298 το κινητό, 135 η ασφάλεια, 36 οι θήκες, 18 το screen protector). Έψαχνα για μήνες τον προκάτοχό του S21 Ultra να πέσει η τιμή του, αλλά 1 χαμηλότερη ήταν 1099€ για εκθεσιακό στον Κωτσόβολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 1, 2022 #8164 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2022 Δεν ήξερα το καινούριο flashmob με τους 58003D οπότε αρκέστηκα σε αυτά: 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Ιούνιος 1, 2022 #8165 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2022 Δεν ξερω τι κανετε σεις, αλλα εγω πηρα ενα υγρακι για το vape. Ειναι το πιο δημοφιλες στις φρουτενιες γευσεις στο σκρουτζ και οπως μου ειπε το παληκαρι απο το οποιο ψωνιζω, ειναι πολυ δυνατος κωδικος. Αρεσει σε παρα πολυ κοσμο. Θα συμφωνησω.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 2, 2022 #8166 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2022 17 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Δεν ήξερα το καινούριο flashmob με τους 58003D οπότε αρκέστηκα σε αυτά: Μπισκότε μου, Razer; Razer; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 2, 2022 #8167 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2022 2 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Μπισκότε μου, Razer; Razer; Ε δε ξέρω ποιες είναι οι τρέντυ μάρκες. Αυτά άνετα είναι, δεν έχουν την shite δερματίνη, αξιοπρεπή εμφάνιση έχουν, αξιοπρεπή ήχο έχουν (με λίγο tweaking), leak δεν έχουν, βγαίνει το μικρόφωνο, κόβουν αρκετά τον ήχο από τα ερκοντίσια και τα διάφορα βουητά. Τι άλλο να θες από daily driver wired overear headset; Embrace the dark side ρε θείο. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 2, 2022 #8168 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Ε δε ξέρω ποιες είναι οι τρέντυ μάρκες. Αυτά άνετα είναι, δεν έχουν την shite δερματίνη, αξιοπρεπή εμφάνιση έχουν, αξιοπρεπή ήχο έχουν (με λίγο tweaking), leak δεν έχουν, βγαίνει το μικρόφωνο, κόβουν αρκετά τον ήχο από τα ερκοντίσια και τα διάφορα βουητά. Τι άλλο να θες από daily driver wired overear headset; Embrace the dark side ρε θείο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Ιούνιος 8, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8169 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2022 Δε μπορουσα να αποφασισω ποιον επεξεργαστη να παρω. 5950Χ ή 3D. Παρηγγειλα τον 5950Χ. Λιγα λεπτα μετα τον ακυρωσα κ το ριξα στον 3D. Γιαυτο θελει ενα μικρο ban στους gdp77, paxman, cookie etc.... 12 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 8, 2022 #8170 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2022 Εχουν παρει κοσμο στο λαιμο τους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Ιούνιος 8, 2022 #8171 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2022 2 ώρες πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: Δε μπορουσα να αποφασισω ποιον επεξεργαστη να παρω. 5950Χ ή 3D. Παρηγγειλα τον 5950Χ. Λιγα λεπτα μετα τον ακυρωσα κ το ριξα στον 3D. Γιαυτο θελει ενα μικρο ban στους gdp77, paxman, cookie etc.... Clubάκι στήνουμε άνετα πάντως. Μεγειές!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 8, 2022 #8172 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2022 Αυτός τώρα μόνο στο gaming είναι πιο γρήγορος ή και στα φίλτρα του Photoshop; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 8, 2022 #8173 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2022 26 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Αυτός τώρα μόνο στο gaming είναι πιο γρήγορος ή και στα φίλτρα του Photoshop; Από τον δικό σου πιο γρήφορος είναι και ο i3 6100 πάντως 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 8, 2022 #8174 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2022 10 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Από τον δικό σου πιο γρήφορος είναι και ο i3 6100 πάντως Μιλάς με γρίφους γέροντα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση BasiliCeLew Ιούνιος 9, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8175 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2022 Αγοράστηκε ο πρώτος inkjet tank εκτυπωτής γιατί ξοδεύαμε αρκετά λεφτά στις έγχρωμες εκτυπώσεις.HP Smart Tank 720 All-in-One Μιλάμε για ένα βασικό μοντέλο οπότε τα χρώματα είναι απλά decent. (λιγότερο vivid από την πραγματικότητα) Αλλά το κόστος είναι 20 φορές μικρότερο (υπολογισμένων και των αναλωσίμων) σε σχέση με φωτοτυπάδικο (όπου η εκτύπωση είναι σχεδόν ίδια ποιοτικά) αλλά η διαφορά με ψηφιακή εκτύπωση τόσο στην ανάλυση όσο και στα χρώματα είναι τεράστια. Τα εργοστασιακά μελανάκια έκαναν 2300 εκτυπώσεις πριν τελειώσει το κυανό σε εκτυπώσεις με 90+% επικάλυψη εκτύπωσης. Το τεράστιο θετικό είναι ότι εμπεριέχει 3 XL μαύρα μελανάκια οπότε μιλάμε για πάνω από 12-15,000 κλασικές εκτυπώσεις out of the box σε ασπρόμαυρο Τώρα αμφίβολη είναι η διάρκεια ζωής του μιας και (αυτό ισχύει μόνο για 3 μήνες το καλοκαίρι) έχουμε 5000-6000 εκτυπώσεις το μήνα αλλά αν βγάλει τουλαχιστον την σεζόν θα έχει κάνει απόσβεση σίγουρα την αγορά του. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούνιος 9, 2022 #8176 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2022 11 ώρες πριν, το μέλος BasiliCeLew έγραψε: Αλλά το κόστος είναι 20 φορές μικρότερο (υπολογισμένων και των αναλωσίμων) σε σχέση με φωτοτυπάδικο (όπου η εκτύπωση είναι σχεδόν ίδια ποιοτικά) αλλά η διαφορά με ψηφιακή εκτύπωση τόσο στην ανάλυση όσο και στα χρώματα είναι τεράστια. Το διαβασα 20 φορες, ακρη δεν εβγαλα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούνιος 9, 2022 #8177 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2022 (edited) 11 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: Το διαβασα 20 φορες, ακρη δεν εβγαλα - Έχει σχεδόν ίδια ποιότητα (σε ανάλυση και χρώμα) από το κλασσικό φωτοτυπάδικο / βιβλιοπωλείο της γειτονιάς (τουλάχιστον της δικής μου γειτονιάς ) - Επειδή δώσαμε τις ίδιες εκτυπώσεις για μαζική εκτύπωση και σε τυπογραφείο (την αναφέρουν ως ψηφιακή εκτύπωση τώρα τι να πω ) συγκριτικά όσο αφορά την ανάλυση της εκτύπωσης και τη απόχρωση των χρωμάτων η διαφορά είναι μεγάλη (η εκτύπωση του hp 720 είναι χειρότερη κατά πολύ). Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 9, 2022 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούνιος 9, 2022 #8178 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2022 8 λεπτά πριν, το μέλος BasiliCeLew έγραψε: (η εκτύπωση του hp 720 είναι χειρότερη κατά πολύ) το μονο σιγουρο, σαν το laser δεν υπαρχει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 9, 2022 #8179 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2022 14 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: το μονο σιγουρο, σαν το laser δεν υπαρχει Ούτε και σαν τη Χαλκιδική 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ronin13 Ιούνιος 15, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #8180 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2022 Το υπέργηρο pc που είχα σαν media server γονάτιζε στα 4Κ. Συνεπώς απαιτούνταν αναβάθμιση. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts