icy20 Οκτώβριος 11, 2021 #7761 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2021 7 minutes ago, Borg said: τα βήματα μεσαία είναι ρε συ οι περισσότεροι ήχοι που δίνουν την κατεύθυνση είναι περισσότερα στα μεσαία και ψηλά τα gsp 600 είναι closed headphones Για τα πριμα το ξερω ναι για τα μεσαια παλι οχι. Αρα εχω κανει μλκια που εχω δωσει V στο eq στην καρτα ηχου τοτε...Να βαλω φλατ να τελειωνουμε. Εγω παντως δεν ειχα ποτε ανοιχτα γιατι θελω μπασιδι να μου σκαει μεσα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 11, 2021 #7762 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2021 (edited) 9 minutes ago, icy20 said: Για τα πριμα το ξερω ναι για τα μεσαια παλι οχι. Αρα εχω κανει μλκια που εχω δωσει V στο eq στην καρτα ηχου τοτε...Να βαλω φλατ να τελειωνουμε. Εγω παντως δεν ειχα ποτε ανοιχτα γιατι θελω μπασιδι να μου σκαει μεσα μου μπερδεύεσαι με το warzone και το προφίλ που έχεις επιλέξει ωραιο το μπασιδι (λολ) σε παιχνίδια αλλά μέχρι ενα σημείο, γιατι στα ακουστικά headsets σκοτώνουν τον ηχο στα μεσαία με πολλή μπάσο και με συνδυασμο με το sound profile δεν θα τα ακους οταν θα υπάρχουν πολλοί ήχοι λογο οτι δεν μπορούν να κάνουν seperation σωστο πχ με τα sennhaiser hd660s(δεν είναι μπασατα) που ειναι τα κυρια μου, στο apex τις προάλλες άκουγα απίστευτα το που ηταν ο καθένας και αυτά ήταν μόνο σε μεσαίες συχνότητες παρε open ακουστικα και παρε earpads να δινουν ογκο που θες αν δεν εχουν by default Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2021 από Borg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 11, 2021 #7763 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2021 2 minutes ago, Borg said: μπερδεύεσαι με το warzone και το προφίλ που έχεις επιλέξει ωραιο το μπασιδι (λολ) σε παιχνίδια αλλά μέχρι ενα σημείο, γιατι στα ακουστικά headsets σκοτώνουν τον ηχο στα μεσαία με πολλή μπάσο και με συνδυασμο με το sound profile δεν θα τα ακους οταν θα υπάρχουν πολλοί ήχοι λογο οτι δεν μπορούν να κάνουν seperation σωστο πχ με τα sennhaiser hd660s(δεν είναι μπασατα) που ειναι τα κυρια μου στο apex τις προάλλες άκουγα απίστευτα το που ηταν ο καθένας και αυτά ήταν μόνο σε μεσαίες συχνότητες παρε open ακουστικα και παρε earpads να δινουν ογκο που θες αν δεν εχουν by default Καλα δεν θα πεταξω 400 ευρω ακουστικα που ΕΧΟΥΝ soundstage κιολας ψιλοαντιστοιχο των ανοιχτων μονο για να μου δινουν ογκο. Το ξερω οτι αν σκοτωσω τα μπασα θα ακουω καλυτερα αλλα μολις ακουσω πανω απο 1 λεπτο νομιζω οτι εχουν χαλασει τα ακουστικα και ξενερωνω απο τη ζωη μου και το γυρναω οπως πριν. Μαλλον απλα δεν γινεται αυτο που θελω. Να ακουω και να εχω και γεματο ηχο που να ευχαριστιεμαι και οχι να νομιζω οτι ακουω radio AM συχνοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 11, 2021 #7764 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2021 2 minutes ago, icy20 said: Καλα δεν θα πεταξω 400 ευρω ακουστικα που ΕΧΟΥΝ soundstage κιολας ψιλοαντιστοιχο των ανοιχτων μονο για να μου δινουν ογκο. Το ξερω οτι αν σκοτωσω τα μπασα θα ακουω καλυτερα αλλα μολις ακουσω πανω απο 1 λεπτο νομιζω οτι εχουν χαλασει τα ακουστικα και ξενερωνω απο τη ζωη μου και το γυρναω οπως πριν. Μαλλον απλα δεν γινεται αυτο που θελω. Να ακουω και να εχω και γεματο ηχο που να ευχαριστιεμαι και οχι να νομιζω οτι ακουω radio AM συχνοτητα. ρε αστραπογιαννε ποιος ειπε να δωσεις 400€ παρε τα astro a40 tr να γινεις μαγκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 11, 2021 #7765 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2021 12 minutes ago, Borg said: ρε αστραπογιαννε ποιος ειπε να δωσεις 400€ παρε τα astro a40 tr να γινεις μαγκας Μα αυτο σου λεω τα ακουστικα που εχω ειναι των 400 ευρω (ασχετο αν τα εχω παρει 250). Ολα αυτα με τα mixer κτλ πεταμενα λεφτα ειναι. Πληρωνεις το plug and play 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Freedom Οκτώβριος 11, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7766 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2021 Logitech MX Keys, κάτι που έπρεπε να έχω αγοράσει εδώ και πααααάρα πολύ καιρό...ένα και ένα για γκάβακες σαν και εμένα που πληκτρολογούν σε χώρους με χαμηλό φωτισμό. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση kpetros Οκτώβριος 11, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7767 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2021 (edited) Αβασταχτος ο πονος της αναμονης Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2021 από kpetros 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 12, 2021 #7768 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2021 16 hours ago, icy20 said: Καλα δεν θα πεταξω 400 ευρω ακουστικα που ΕΧΟΥΝ soundstage κιολας ψιλοαντιστοιχο των ανοιχτων μονο για να μου δινουν ογκο. Το ξερω οτι αν σκοτωσω τα μπασα θα ακουω καλυτερα αλλα μολις ακουσω πανω απο 1 λεπτο νομιζω οτι εχουν χαλασει τα ακουστικα και ξενερωνω απο τη ζωη μου και το γυρναω οπως πριν. Μαλλον απλα δεν γινεται αυτο που θελω. Να ακουω και να εχω και γεματο ηχο που να ευχαριστιεμαι και οχι να νομιζω οτι ακουω radio AM συχνοτητα. Τώρα κατάλαβα γιατί γκρινιάζεις συνέχεια για τα βήματα στο BF Βάλε τα ακουστικά σε flat profile και σύνδεσε και ένα sub για να το νιώθεις στο μέσα σου το χαμό που λες 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 12, 2021 #7769 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2021 3 hours ago, Samael said: Τώρα κατάλαβα γιατί γκρινιάζεις συνέχεια για τα βήματα στο BF Βάλε τα ακουστικά σε flat profile και σύνδεσε και ένα sub για να το νιώθεις στο μέσα σου το χαμό που λες Ναι παιζω με boosted μπασα και πριμα και χαμηλωμενα mid... Αυτο λες να ειναι ε? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση kpetros Οκτώβριος 13, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7770 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2021 Τα εχω απο χθες τα υπολοιπα αλλα σημερα το εστησα !!!! Ολα τα εξαρτηματα με φανηκαν πολυ πιο ποιοτικα σε σχεση με τον προηγουμενο και συγκρεκριμενα μου εκανε εντυπωση το βαρος των μνημων .... Η μαμα ψυχτρα δεν χωραγε για μερικα χιλιοστα..... ευτυχως μου εκοψε να βγαλω το περιβλημα Ταχυτητα του Μ.2 ειναι αισθητη σε σχεση με τον απλο οποτε αξιζε που τους ξηλωσα εντελως μεσα απο το κουτι . 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Οκτώβριος 15, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7771 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 Glorious keyboard cleaning kit. Είμεθα καθαρά παιδιά. Κι ένα καινούργιο mousepad. Να σπάσω λίγο το total black look του πισιού. 90x40cm, stitched edges, μαλακή και άνετη επιφάνεια. Για 20 ευρώ, μια χαρά είναι. Πιο πολύ για το Japanese theme το πήρα. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 15, 2021 #7772 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 πριν 12 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Glorious keyboard cleaning kit Δε σου έκανε ενα τυπικό πινέλο ε; 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 15, 2021 #7773 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 Και τα μαγαζιά πληροφορικής κλέφτες θα γίνουν; 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 15, 2021 #7774 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Δε σου έκανε ενα τυπικό πινέλο ε; Ρε φίλε, έχει και πανάκι και πουφ αέρα μέσα, δεν είναι απλά τα πράγματα. Το blower κάνει δουλειά μόνο εάν καθαρίζεις τακτικά το πληκτρολόγιο. Αν αφήσεις τη βρώμα να θεριέψει, δύσκολα τα πράγματα. Πάντως, μιλάμε για ληστεία μετά φόνου. Το kit θα έπρεπε να κοστίζει 8-9 ευρώ max. Το πήρα 17, γιατί έτσι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Οκτώβριος 15, 2021 #7775 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 1. Αδυνατω να πιστεψω πως αγορασες πουφ, πινελακι, πανακι με 17€. Αν κ τετοιες ανωμαλιες με ελκυουν εμενα. 2. Ωραιο το mouse pad αλλα οχι για mouse pad. Για τον τοιχο πισω-πανω απο την οθονη ναι. Πριν διαβασω οτι ειναι mousepad, νομισα πως ηταν πινακας ζωγραφισμενος απο εσενα....(απο μεσα μου βγηκε αυθορμητα το ρε-το-σκυλο-ωραιο-το-εκανε-με-δυο-μουτζουρες-και-δυο-χρωματα) 3. Το ζηλευω το μικρο σου το κουτι και ασε τους αλλους (τομμυ σε βλεπω) να λενε. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 15, 2021 #7776 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος GFFermari έγραψε: 3. Το ζηλευω το μικρο σου το κουτι και ασε τους αλλους (τομμυ σε βλεπω) να λενε. Mαχαιρίτσα βγές απ τον συμφορουμίτη. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 15, 2021 #7777 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ρε φίλε, έχει και πανάκι και πουφ αέρα μέσα, δεν είναι απλά τα πράγματα. Ρε Μαρικα αν νιώθεις ανετα εσύ εμένα μου περισσεύει, όπως και κάτι πινελάκια για σκιές ματιών 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Samael Οκτώβριος 15, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7778 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 Το 1ο μου "σοβαρό" custom keyboard! Ikki Aurora Charcoal, FR4 plate, Gateron Black Ink switches, GMK Lux keyset (ναι ξέρω, και μένα Κινέζικα μου ακουγόταν μέχρι πέρυσι αυτά ) Κάτω το απερχόμενο Kbdfans KBD67 Lite με μαΐμού ePBT WoB keyset, Novelkeys (JWK) Black Silk switches: 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 15, 2021 #7779 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 (edited) 17 minutes ago, Samael said: Ikki Aurora Charcoal, FR4 plate, Gateron Black Ink switches, GMK Lux keyset Κάτω το απερχόμενο Kbdfans KBD67 Lite με μαΐμού ePBT WoB keyset, Novelkeys (JWK) Black Silk switches: Πού έχεις μπλέξει, αγορί μου;! Ειδοποιώ τους γονείς σου, ΤΩΡΑ! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2021 από Shaman 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 15, 2021 #7780 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 (edited) πριν 24 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ρε Μαρικα αν νιώθεις ανετα εσύ εμένα μου περισσεύει, όπως και κάτι πινελάκια για σκιές ματιών Spoiler τα καθαρά για κυκλώματα, pcb κλπ και τα πιο βρώμικα για όλες τις χρήσεις και κάποια για ρεζέρβες σε περίπτωση που ψάχνω κάποιο πινέλο @DEADLAZARUS άσε τα πιτόγυρα, πίτσες, .... πάνω από το πληκτρολόγιο και θα είναι πένα Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2021 από idonthave 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts