Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Μάϊος 9, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7401 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2021 Aftermarket top panel για το κουτάκι μου. Εδώ το παλιό: Και εδώ το κουτί με το νέο panel: Κουτί κάμπριο. Επίσης, νέο plate για τους πάνω ανεμιστήρες (φαίνονται στην παραπάνω φωτογραφία, ''κάθονται'' στο stock plate, που δεν φαίνεται). Έχω βάλει μόνο το πάνω panel. Το fan plate, μόλις βρω χρόνο και όρεξη. Από metacustoms.de, στα 83 ευρώ. Το site το έχει ένας πιτσιρικάς Γερμανός, φοιτητής, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Τα κομμάτια είναι ποιοτικά και δεν έχουν να ζηλέψουν το παραμικρό σε σχέση με τα stock μέρη. Στο site έχει και ειδικά σχεδιασμένο για τις 3080 spine, όπως και κάτω μέρος, με καλύτερη συμβατότητα για μεγαλύτερους ανεμιστήρες (μεγαλύτερο cutout και πιο ανοικτό, όπως το πάνω μέρος που βλέπετε παραπάνω, το οποίο είναι πιο ανοικτό σε σύγκριση με το stock top panel). Γιατί μπήκα στον κόπο; Λοιπόν, μόνο με το πάνω μέρος, έχω -3 βαθμούς σε cpu+gpu και ελαφρώς διαφορετικό noise profile (η κάρτα, τώρα με τις ζέστες, έκανε λίγο παραπάνω θόρυβο, όχι ενοχλητικό αλλά αισθητό. Τώρα, ο θόρυβος είναι πιο ''γλυκός''). Στο ίδιο παιχνίδι, υπό τις ίδιες συνθήκες, η gpu δεν ξεπερνά τους 61 βαθμούς (πριν, έβλεπα 64-65). Με την εγκατάσταση και του fan plate, θα δω περαιτέρω μείωση (υπολογίζω -3 βαθμούς ακόμη). Τα προϊόντα κάνουν αυτό που υπόσχονται, εν ολίγοις. Βέβαια, η εμφάνιση είναι ένα θέμα, καθώς το κουτάκι μου είναι φαλακρό. Εύκολη λύση: το καλοκαίρι θα βάζω το aftermarket top panel και τον χειμώνα το stock. Το fan plate θα μπει μια φορά και τέλος. Καθώς η louqe πετάει χαρταετό ως προς την υποστήριξη του ghost s1 (τώρα έχουν καινούργιο παιχνίδι, το raw s1, τα δε add on του ghost s1 ούτε τα κυκλοφόρησαν ποτέ ούτε έχουν στα σκαριά κάτι απτό, τώρα λένε ότι θα τα κοιτάξουν κατά προτεραιότητα), τέτοιες προσπάθειες είναι ευπρόσδεκτες για να κρατήσω το κουτάκι μου relevant. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Μάϊος 10, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7402 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2021 Viewsonic XG2405 . 24" fullhd, 144hz , ips panel. Στα παιχνίδια που δοκίμασα πολύ λίγο επαθα πολιτισμικό σοκ.... 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 10, 2021 #7403 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2021 1 hour ago, giorgos2187 said: Viewsonic XG2405 . 24" fullhd, 144hz , ips panel. Στα παιχνίδια που δοκίμασα πολύ λίγο επαθα πολιτισμικό σοκ.... Οταν σου ελεγα οτι σε 60αρα οθονη fps δεν παιζεις απλα βλεπεις ενα replay τι θα μπορουσες να παιζεις δεν με ακουγες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάϊος 10, 2021 #7404 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2021 πριν 16 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε: Οταν σου ελεγα οτι σε 60αρα οθονη fps δεν παιζεις απλα βλεπεις ενα replay τι θα μπορουσες να παιζεις δεν με ακουγες. Μωρε δικιο ειχες και το ηξερα.... Απλα να, η αρχικη μου θεληση ηταν να παω σε 1440p και προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου ωστε να κατσω στ αυγα μου. Ευτυχως ομως το πηρα αποφαση, και νομιζω οτι καλυτερα εκανα και εκατσα σε 1080p. Θα επρεπε να χωσω πολυ βαθυα το χερι στην τσεπη για 144fps σε 1440p, ενω για τα 1080p θα τα πιασω λογικα πιο ευκολα και οικονομικα.... Εν αναμονη στρωσιματος τιμων λοιπον για καρτα γραφικων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 10, 2021 #7405 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2021 +15kills παραπάνω ...ετσι να μετράς τις αναβαθμίσεις σου Μεγειές !!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάϊος 10, 2021 #7406 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2021 @sstav thaaaaaaaanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση daospi Μάϊος 12, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7407 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2021 Roborock S7, προπαραγγελία από geekbuying όταν την είχε βγάλει σε προσφορά (αυτά παθαίνουμε όταν δεν έχουμε gpu για να αγοράσουμε ). H πρώτη ρομποτική σκούπα που δοκιμάζω και μπορώ να πω, στη σύντομη δοκιμή που έκανα, ότι είναι εξαιρετική! Θέλω να δοκιμάσω στο μέλλον πως τα πάει και στο σφουγγάρισμα 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Μάϊος 12, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7408 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2021 Καλορίζικη! Θα την ευχαριστηθείς!! Στο σπίτι έχω πάνω απο χρόνο της roborock S5. Απόλυτα ευχαριστημένη. Σε χώρο που δεν χρησιμοποιούμε συχνά και είναι μόνο για φιλαράκια όταν έρχονται ήθελα κάτι πιο οικονομικό και πήρα την Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P https://www.skroutz.gr/s/22343831/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Mop-P-με-Wi-Fi-Black.html Την S5 την έχω ονομάσει δούλα. Την Mop P την έχω ονομάσει χαζούλα Αν και έχει δουλέψει μόλις μία μέρα δύο πράγματα έχω βρει κατώτερα της S5 1) Μπαταρία 2) Το σκανάρισμα του χώρου είναι πιο αργό από την S5. Στο πρώτο σκανάρισμα μάλιστα έφαγε ένα κόλλημα σε ένα σημείο για 5 λεπτά και έχασε τον χάρτη. Αφού όρισα δωμάτια όμως και έκανε το πρώτο scan, ολα πάνε καλά προς το παρόν. Θέλω να την δοκιμάσω και στο σφουγγάρισμα, όπου η S5 τα πάει πολύ καλά. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Μάϊος 14, 2021 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #7409 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2021 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση yanni Μάϊος 15, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7410 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2021 (edited) Δεν λέω, η ASRock A320M-HDR με καλύπτει μια χαρά, αλλά ένιωθα ότι με περιόριζε. Βλακείες θα πείτε και δίκιο θα έχετε, αλλά από την στιγμή που είδα την MSI X470 Gaming Plus Max στα 85€ τελική τιμή μέσω Skroutz, δύσκολα θα μπορούσα να αντισταθώ. Να πω ότι την εν λόγω MSI την είχα ήδη εγκατεστημένη στο ένα μου σύστημα, οπότε αυτή εδώ είναι η δεύτερη που αγοράζω και θα αντικαταστήσει την ASRock. Προφανώς δεν πάω και σε X570/S. Στην επόμενη αναβάθμιση, με DDR5 και PCIe 5 θα κοιτάξω για νέο chipset. Το X470 και ειδικότερα η εν λόγω μητρική με καλύπτει μια χαρά. Δεν θα μου λείψει το PCIe 4, από την στιγμή που αυτό χρησιμοποιείται ως δικαιολογία αύξησης των τιμών των SSDs. Να πω ότι ένας PCIe 4 SSD κόστιζε 10% παραπάνω από τον PCIe 3 δίνοντας παράλληλα σαφέστατα καλύτερες επιδόσεις, να πω εντάξει, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει αυτό, οπότε το PCIe 4 εμένα δεν μου λέει κάτι. Κάτι με το Chia, κάτι το ότι θέλω να επενδύσω περισσότερο σε NVme M.2 SSDs, αντί σε SATA, αποφάσισα και χτύπησα έναν Kioxia Exceria SSD 1TB M.2 NVMe. Στα 84,5€ είναι μόλις 5-6 ευρώ ακριβότερος σε σχέση με τον φτηνότερο SATA αντίστοιχης χωρητικότητας, οπότε ήταν εύκολη επιλογή. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 15, 2021 από yanni 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ronin13 Μάϊος 15, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7411 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2021 Δικτυακή αναβάθμιση. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ronin13 Μάϊος 16, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7412 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2021 Όταν τα αδέρφια σου συνωμοτούν με την κοπέλα σου και σου κάνουν δώρο γενεθλίων το ηχείο που είχες μπανίσει, το ΣΚ που αποφάσισες να κάνεις αναδιάταξη στο σαλόνι. 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 16, 2021 #7413 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2021 πριν 5 λεπτά, το μέλος ronin13 έγραψε: Όταν τα αδέρφια σου συνωμοτούν με την κοπέλα σου και σου κάνουν δώρο γενεθλίων το ηχείο που είχες μπανίσει, το ΣΚ που αποφάσισες να κάνεις αναδιάταξη στο σαλόνι. Τέτοιες συνομωσίες, καλοδεχούμενες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Μάϊος 18, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7414 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2021 Καρεκλα Anda dark knight που ταιριαξε γαντι στον νεο κατοχο. Πολυ καλη κατασκευη. Εκατσα πανω της κ χαθηκα βεβαια, ουτε καν ακουμπαγα κατω, αλλα ηταν ωραια η αισθηση. Η συναρμολογηση ηταν παιχνιδι. Μου πηρε κανα 15λεπτο. Anda Seat Gaming Chair Dark Knight - Premium Carbon Black AD12XLDARK-B-PVCB01 | Gaming Chairs | Msystems WWW.MSYSTEMS.GR Κατηγορία - Gaming Chairs - Προϊόν - Anda Seat Gaming Chair Dark Knight - Premium Carbon Black AD12XLDARK-B-PVCB01 |... Οι ροδες ειναι μεγαλες και εντυπωσιακες. Θα επανελθω μετα απο καιρο για το πως τα εχουν παει πανω στο παρκε Στο τέλος φωτο συγκριτικά με την vertagear sl2000 που εχω στο γραφειο μου πανω απο 2 χρονια. Αρκετα μεγαλυτερη σε μεγεθος η anda και λογικο μιας και ειναι η XL 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Μάϊος 19, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7415 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Η συναρμολογηση ηταν παιχνιδι. Μου πηρε κανα 15λεπτο. Καταρχάς, καλορίζικη. Πολύ ωραία φαίνεται. Αν το θυμηθείς, ενημέρωσέ μας για την αντοχή του μαξιλαριού μέσης και την αίσθηση που σου δίνει (σε βάθος χρόνου). Κατά δεύτερον, 15 λεπτά; Άσε μας, κουκλίτσα μου. Εμένα μου πήρε 1 ώρα+ η συναρμολόγηση, άκου 15 λεπτά. Μάθε μπαλίτσα από τον άμπαλο... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Μάϊος 19, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7416 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2021 Εχεις δικιο μπορει να ειπα και πολλα ρε 14 βιδες ειχε. Αμα θες 1+ ωρα για 14 βιδες να σε παρω για μεροκαματο 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση sstav Μάϊος 19, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7417 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2021 39 minutes ago, DEADLAZARUS said: Καταρχάς, καλορίζικη. Πολύ ωραία φαίνεται. Αν το θυμηθείς, ενημέρωσέ μας για την αντοχή του μαξιλαριού μέσης και την αίσθηση που σου δίνει (σε βάθος χρόνου). Κατά δεύτερον, 15 λεπτά; Άσε μας, κουκλίτσα μου. Εμένα μου πήρε 1 ώρα+ η συναρμολόγηση, άκου 15 λεπτά. Μάθε μπαλίτσα από τον άμπαλο... πες ότι βίδωνες με τον ελβετικό σουγιά ...κάνε κάτι ....χανόμαστε ως φύλο... 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tyxeros Μάϊος 19, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7418 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2021 (edited) 2 τεμαχια απο Αμαζον Έγινε επεξεργασία Μάϊος 19, 2021 από tyxeros 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GeorgeVasil Μάϊος 19, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7419 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2021 Μνήμες είχαμε, δίσκους έχουμε, τροφοδοτικό gold έχουμε, GTX 970 απο FB me 60€ προ bitcoin κρίσης και: Η μητρική θεόβαρη, πολύ καλό feeling και VRM στον θεό. Για οποίον ψάχνει κάτι ~225€ είναι ή αυτή ή ASUS Χ570 TUF Pro. (όχι Plus) CPU αναγκαστικά 3900Χ λόγο budget. Ο υπολογιστής ξεκάθαρο workstation για CAD, VMs, Rendering. Love the smell of the fresh HW in the morning που λέγανε και οι παλιοί του forum. Εν αναμονή του κουτιού (Lian Li Mesh II)...και βλέπουμε αργότερα για ψύξη + gen4 nvme. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση minast Μάϊος 19, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #7420 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2021 Η άβολη στιγμή όταν δεν καταλαβαίνεις εάν λείπει ένα μηδενικό από την τιμή της GPU 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts