icy20 Δεκέμβριος 20, 2020 #6861 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2020 2 hours ago, GoMaR said: Εσυ μηπως θες 3080? Βασικα ναι το ξανασκεφτηκα φερε την 3080 καλυτερα να δωσω πισω την δανεικη... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 21, 2020 #6862 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2020 1 hour ago, icy20 said: Βασικα ναι το ξανασκεφτηκα φερε την 3080 καλυτερα να δωσω πισω την δανεικη... @GoMaR έχεις ακούσει ποτέ πώς οδηγούν στην Αλάσκα τον χειμώνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 21, 2020 #6863 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2020 6 hours ago, salde said: @GoMaR έχεις ακούσει ποτέ πώς οδηγούν στην Αλάσκα τον χειμώνα; Πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 21, 2020 #6864 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2020 Παααααααααααααρα πολυ... λάσκα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 21, 2020 #6865 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2020 σε μεγάλη απόσταση έχουν πάντα standby κάποιον, ενημερωμένο για την ακριβή διαδρομή με συμφωνημένες ώρες τηλεφωνήματος κι αν δεν τηλεφωνήσει ο οδηγός την ώρα που πρέπει ενημερώνουν συνεργεία διάσωσης να βγουν να τον ψάχνουν. Seek hoping they 'll find him alive. Μόνο έτσι ραντεβού με τον άισυ, κινδυνεύει όποιος με gpu τον πλησιάσει μέχρι να παραλάβει την δική του. Μην κάνεις καμιά τρέλα Τζέισον. Μακρυά από τον άισυ και που γράφουμε εδώ κινδυνεύουμε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 21, 2020 #6866 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2020 πριν 14 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: παιδια μεχρι να μπει bios απλα ζεσταθηκε και το εκλεισα αφου ειδα οτι αναψε.. Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο. Σιγα. Πολύ σκληρός μεθανιώτης.. Είχες κάνει uv και γι' αυτό δεν έβαλες ψύκτρα πάνω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση paxman Δεκέμβριος 21, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6867 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2020 Το πρώτο από τα τέσσερα κομμάτια για αναβάθμιση του Freenas setup μου. Ήθελα ψύκτρα με βίδες και όχι pushpin μιας και η μητρική έχει ήδη backplate με σπειρώματα. Έβρισκα και πιο πιο φθηνές από τα 18,90€ αυτής, αλλά τα 3 heatpipe και το 120mm fan για 45W επεξεργαστή εγγυώνται αθόρυβη λειτουργία για ένα μηχάνημα που δουλεύει 24/7. Δράττομαι της ευκαιρίας να "παρουσιάσω" και τα υπόλοιπα κομμάτια που είναι καθ'οδόν από ebay . Supermicro X10SLM-F Xeon E3-1265Lv3, Haswell, 4C/8T, 45W, 2.5Ghz base/3.7Ghz boost 4x8GB DDR3 1600 ECC RAM Τώρα παίζει με ΑΜ1 Athlon 5350 & 16GB DDR3 non ECC RAM, αλλά πραγματικά οι δυνατότητες του είναι τεράστιες και είπα να σοβαρέψω την κατάσταση του hardware για να αρχίσω να παίζω με VM, Plex server, jails κλπ. Σύνολο όλα μαζί ~300€. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Δεκέμβριος 22, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6868 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 Αγορών συνέχεια: Kemove 61 shadow, από amazon.de, στα 89 ευρώ+μεταφορικά. 60% πληκτρολόγιο. Gateron brown οι διακόπτες, αθόρυβοι και mushy κατά την πληκτρολόγηση, όχι σε ενοχλητικό σημείο όμως. Το πληκτρολόγιο είναι πολύ μικρό, αφού είναι 20-25% μικρότερο σε σύγκριση με το tkl logitech που είχα ως τώρα. Δεν μπήκα στον κόπο να κατεβάσω το software της kemove, το οποίο είναι άθλιο, καθώς έχω επιλέξει το επιθυμητό rgb mode (με fn+\) και δεν ασχολήθηκα άλλο. Με το fn+backspace "κλείνει" το rgb. Είναι hot swap, δηλαδή μπορείς να αλλάξεις τους διακόπτες (έχει μέσα switch puller), αλλά και τα Keycaps (έχει και keycap puller). Έχει, επίσης, dust cover (μεγάλο +), ώστε να μην σκονίζεται το πληκτρολόγιο. Εξαιρετικές οι πρώτες εντυπώσεις, προς το παρόν τουλάχιστον. Δεν θα μείνω, βέβαια, εδώ: παρέλαβα κάποια πραγματάκια για extreme mods στο πληκτρολόγιο (φωτογραφίες αργότερα), καθώς θ' αλλάξω διακόπτες (tealios v2), θα λιπάνω stabilizers (αν και είναι pre-lubed) και διακόπτες, θα βάλω έξτρα foam μέσα, για περαιτέρω μείωση θορύβου κτλ κτλ. Είναι μεγάλο το project, οπότε θα πάρω τον χρόνο μου. Προς το παρόν, ιδού οι φωτογραφίες: 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση giorgos2187 Δεκέμβριος 22, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6869 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 @DEADLAZARUS Τι μανια ειναι αυτη με τα μικρα ανμτικειμενα ρε συ; Ξερεις οτι μπορεις να πεταξεις τα παντα στα σκουπιδια και ετσι να μην πιανουν καθολου χωρο ε;;; 2 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 22, 2020 #6870 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 Αν το πληκτρολογιο δεν ειναι 1.5 μετρο εγω δεν μπορω. Θα παω να παρω 2χ32αρες και ενα full tower κουτι για να την σπασω στον λαζαρους. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση gdp77 Δεκέμβριος 22, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6871 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 Ετοιμάζομαι για άλλα κόλπα!!! @sornok 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 22, 2020 #6872 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 Ποστσ ήρθε τόσο γρήγορα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 22, 2020 #6873 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 (edited) 5 minutes ago, Rusty_Cookie said: Ποστσ ήρθε τόσο γρήγορα? Είναι αρκετά e-shop που δεν συνεργάζονται με τις κλασικές γνωστές κούριερ, αλλά με κάποιες μικρότερες που προφανώς ξεκίνησαν τη λειτουργία τους λόγω κορονοϊού και συνεργάζονται αποκλειστικά με e-shops. Επομένως είναι πιο ευέλικτες και γρήγορες. Η οθόνη ήταν ετοιμοπαράδοτη και έτυχε το συγκεκριμένο κατάστημα -χωρίς να το γνωρίζω- να συνεργάζεται με μια τέτοια εταιρεία courier. Γράφανε μάλιστα στην παραγγελία "εγγύηση παράδοσης την επόμενη μέρα", ενώ είχε και "αυθημερόν παράδοση" με μια μικρή παραπάνω χρέωση, που δεν το επέλεξα όμως. Μου έκανε και εμένα εντύπωση και ρώτησα τον οδηγό αν είναι εταιρεία κούριερ ή του καταστήματος και μου είπε ότι είναι εταιρία κούριερ που συνεργάζεται με 6 e-shops. Καλή φάση... Αν ήταν με τους γνωστούς "μεγάλους" ποιος ξέρει πότε θα παραλάμβανα... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 22, 2020 από gdp77 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 22, 2020 #6874 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 1 hour ago, gdp77 said: Είναι αρκετά e-shop που δεν συνεργάζονται με τις κλασικές γνωστές κούριερ, αλλά με κάποιες μικρότερες που προφανώς ξεκίνησαν τη λειτουργία τους λόγω κορονοϊού και συνεργάζονται αποκλειστικά με e-shops. Επομένως είναι πιο ευέλικτες και γρήγορες. Η οθόνη ήταν ετοιμοπαράδοτη και έτυχε το συγκεκριμένο κατάστημα -χωρίς να το γνωρίζω- να συνεργάζεται με μια τέτοια εταιρεία courier. Γράφανε μάλιστα στην παραγγελία "εγγύηση παράδοσης την επόμενη μέρα", ενώ είχε και "αυθημερόν παράδοση" με μια μικρή παραπάνω χρέωση, που δεν το επέλεξα όμως. Μου έκανε και εμένα εντύπωση και ρώτησα τον οδηγό αν είναι εταιρεία κούριερ ή του καταστήματος και μου είπε ότι είναι εταιρία κούριερ που συνεργάζεται με 6 e-shops. Καλή φάση... Αν ήταν με τους γνωστούς "μεγάλους" ποιος ξέρει πότε θα παραλάμβανα... Οι νέοι χαλάνε την πιάτσα μου φαίνεται.... 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση daospi Δεκέμβριος 22, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6875 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 Waterblock + Reservoir + fans. Θα κάθονται να μαζεύουν σκόνη μέχρι να έρθει Cpu + Mobo... 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Δεκέμβριος 22, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6876 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 Καλησπέρα. Πήρα κι εγώ το κατιτίς. Ο εκτυπωτής το Νοέμβριο (τα έφτυσε ο 11ετίας Epson SX210 και ο HP ήταν σε προσφορά), το πληκτρολόγιο τώρα. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Δεκέμβριος 22, 2020 #6877 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 1 hour ago, tommybertsen said: Καλησπέρα. Πήρα κι εγώ το κατιτίς. Ο εκτυπωτής το Νοέμβριο (τα έφτυσε ο 11ετίας Epson SX210 και ο HP ήταν σε προσφορά), το πληκτρολόγιο τώρα. Ink tank ή απλός γιατί δεν καταλαβαίνω από τη φωτό; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 22, 2020 #6878 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος paxman έγραψε: Ink tank ή απλός γιατί δεν καταλαβαίνω από τη φωτό; Inkjet/officejet , δεν ξέρω αν βγαίνει ink tank το μοντέλο αυτό. Δεν ξέρω και τα οφέλη ποια είναι, περιστασιακή εκτύπωση κάνουμε, πολύ καλός για αυτό που θέλαμε ο παραπάνω (90€, -15€ ένα "voucher" που έτρεχε από την HP, ουσιαστικά βγήκε 75€) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Δεκέμβριος 22, 2020 #6879 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 50 minutes ago, tommybertsen said: Inkjet/officejet , δεν ξέρω αν βγαίνει ink tank το μοντέλο αυτό. Δεν ξέρω και τα οφέλη ποια είναι, περιστασιακή εκτύπωση κάνουμε, πολύ καλός για αυτό που θέλαμε ο παραπάνω (90€, -15€ ένα "voucher" που έτρεχε από την HP, ουσιαστικά βγήκε 75€) Μια χαρά, καλοδούλευτος. Ανησύχησα λίγο γιατί έναν ink tank HP που είχε πάρει ο κουμπάρος μου επιστράφηκε σε μια βδομάδα γιατί τύπωνε τα χρώματα ότι να'ναι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ARMAGEDDON Δεκέμβριος 22, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #6880 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2020 (edited) μιας και δεν υπάρχει κάρτα για κάρτα RDNA 2 είπα να κάνω την υπερβολή πήρα για το σαλόνι τούτο εδώ το μιτσό με ryzen και rdna2 Spoiler με 250ευρώ δεν βρίσκεις μηχάνημα που να ανάβει 309-59(το χειριστήριο)= 250ε Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 22, 2020 από ARMAGEDDON 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts