Jump to content

Recommended Posts

Ναι , αλλά οι εγγραφές απελπιστικά αργές. Βέβαια τίμιο για τα χρήματά του. Όχι για τις μεγαλύτερες χωρητικότητες tho. Εκτός και αν χρειάζεται ο χώρος desperetely :p 

Μέχρι 23 είδα σε εμένα. 1.5GB αρχείο. Πάνω κάτω εκεί κυμαίνεται. Μην βάλετε τίποτα μικρά αρχεία να περάσετε :p 

Για να γίνει bootable πάντως δεν πήρε πολλή ώρα, σε σχέση με τα σάπια usb 2.0 που έχω στην κατοχή μου :p 

Προσωπικά για να δω για χρήση με εφαρμογές/λειτουργικό τι παίζει, κοιτάω στο Crystaldiskmark τα 4K. Εκεί αν το Kingston έχει επιδόσεις floppy disk 30KB/sec, προφανώς δεν κάνει ούτε για mini λινουξάκι. :hehe:

Ακριβώς αυτές είναι οι επιδόσεις του εκεί... Για writes πάντα, γιατί για reads κάπως καλύτερα τα πράγματα.

Για αυτό είπα να αποφύγετε τα μικρά αρχεία :p 

(edited)

Είχα πάει κάποτε να περάσω Windows XP σε μια microSD της Kingston με 30KB/sec εγγραφές στα 4K. Πήρε 6 ώρες. Αλλά μην το πείτε πουθενά ότι πήγα και έκανα κάτι τέτοιο :hehe:

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Haha 2

6 ώρες ε; στο 20λεπτο θα είχα βγάλει την κάρτα και θα την είχα σπάσει στα δύο και ταυτόχρονα θα κοπανούσα τον υπολογιστή με κατάνα...

• Haha 4
  On 9/5/2018 at 9:02 ΜΜ, το μέλος jax7480 έγραψε:

6 ώρες ε; στο 20λεπτο θα είχα βγάλει την κάρτα και θα την είχα σπάσει στα δύο και ταυτόχρονα θα κοπανούσα τον υπολογιστή με κατάνα...

Expand  

Αχ τι γλυκος... :hehe:

• Like 1
  • Haha 2

Συνεπως πλεον .... πιο λογικο ...και ισως πιο οικονομικο ειναι να εχεις εναν SSD μαζι ...

Είπα στη μάνα μου τι μου ήρθε στο ταχυδρομείο και νομίζει πως έχω μπλέξει σε θρησκευτική σεκτα. 

Uno, L293D, RPICam, ESP826612e και μερικά ψιψινια. 

IMG_20180511_102518.jpg

• Like 8
  On 11/5/2018 at 9:01 ΠΜ, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

Είπα στη μάνα μου τι μου ήρθε στο ταχυδρομείο και νομίζει πως έχω μπλέξει σε θρησκευτική σεκτα. 

IMG_20180511_102518.jpg

Expand  

To μπλε κουτάκι δίπλα στο USB είναι περιβαλλοντικός αισθητήρας? Εάν ναι, ποιός και θα το βάλεις πάνω σε Pi ή σε Arduino?

DHT11 (υγρασία/θερμοκρασία) είναι, θα τον βάλω στο ESP8266.

________

Άσχετο αλλά πως και δεν έχουμε RoboLab και IoTLab θεματα?

• Like 2
  On 11/5/2018 at 9:01 ΠΜ, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

IMG_20180511_102518.jpg

Expand  

maxresdefault.jpg

• Haha 2
  • Confused 1