Jump to content

Οι αγορές μας..!!

Spirosssss

Recommended Posts

Άρα είναι 4P1S και όλο το κόλπο γίνεται από τα 4.2Ω-3.6V στα 5V

4 στοιχεία για εμάς έχουν ~20€, αυτοί να έχουν καλή τιμή λόγω ποσοτήτων οπότε βγαίνει.

Με LG στοιχεία ( LGABB41865 2600mAh)....

Και λεπτομερές review εδώ :

http://www.expreview.com/31538-2.html

Έγινε επεξεργασία από felix

Δεν ξέρω πώς βάζουμε εικόνες απο τον υπολογιστή.

Μόνο link μου βγάζει.

Τεσπα. πήρα την gigabyte 770 και την Dell UltraSharp U2414H.

Δώστε οδηγίες να ανεβάσω φωτογραφίες. χεχε.

Πας σε ένα site που αποθηκεύει φωτογραφίες και την ανεβάζεις εκεί. Από κάτω θα σου έχει διάφορες επιλογές κ θα πρέπει να επιλέξεις το direct link. Αυτό θα το επικολλήσεις εδώ στην απάντηση, στο πλαίσιο που θα βγει πατώντας πάνω στο κουμπί με την φωτογραφία.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Πας σε ένα site που αποθηκεύει φωτογραφίες και την ανεβάζεις εκεί. Από κάτω θα σου έχει διάφορες επιλογές κ θα πρέπει να επιλέξεις το direct link. Αυτό θα το επικολλήσεις εδώ στην απάντηση, στο πλαίσιο που θα βγει πατώντας πάνω στο κουμπί με την φωτογραφία.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Εδώ μερικές φωτό λοιπόν απο τα νέα μου καλούδια την ωρα του unboxing. :p

DSCN13571_zpse4931657.jpgDSCN13611_zpsa1f9cbf5.jpgDSCN13641_zps11893a80.jpgDSCN13661_zps3426f2f6.jpg

Έγινε επεξεργασία από paspartou

Τώρα βγαίνουν 33€ και τα δύο μαζί. Σε τι τιμή τα πήρες εσύ (ξεχωριστά);

Και έτσι βέβαια συμφέρουν.

Τα ακουστικά είναι σίγουρα αυθεντικά;

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Τώρα βγαίνουν 33€ και τα δύο μαζί. Σε τι τιμή τα πήρες εσύ (ξεχωριστά);

Και έτσι βέβαια συμφέρουν.

Τα ακουστικά είναι σίγουρα αυθεντικά;

Τα piston τα είχα πάρει πριν αρχίσει η προσφορά, και το 2ο ζευγάρι που πήρα ήταν τα if limited που δ να έφερε πότε το meri και τώρα έχουν εξαντληθεί.

Τσίμπησα και από την προσφορά αλλά όχι για μένα, πάντως από τις φωτογραφίες κι εντυπώσεις που έχω δει είναι γνήσια. (αυτά που ήρθαν σε μένα δεν τα είδα ποτέ!).

Περιμένω και μια μπαταρία, μάλλον μέσα στην βδομάδα...

Πάντως από merimobiles δεν έχω δει παράπονα για fake γενικά, σε αντίθεση με alienexpres και ebay που δεν έχω δει ακόμα κάποιον να παραλαμβάνει γνήσια συσκευή ή piston.

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Ναι μόλις το διάβασα. Meri και xiaomi world.

Λέω να τα χτυπήσω και τα δύο. Διαβάζω στο άλλο θέμα με την ομαδική παραγγελία ότι κάνουν περίπου ένα μήνα να έρθουν.

παιδιά το μερι είναι επίσημος ρισελερ. Δεν νομίζω ότι είναι απομίμηση.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βασικά δεν υπάρχει επίσημος reseller της xiaomi, πουλάν οι ίδιοι τα προϊόντα τους αποκλειστικά και επεκτείνεται ραγδαία. Όλοι οι άλλοι έχουν αγοράσει από αυτούς, λιανική ουσιαστικά, και τα πουλάν στις χώρες που δεν πουλά η xiaomi με καπέλο-κέρδος.

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Αγοράστηκε από Γερμανία 630Ε (προσφορά) + 7Ευρώ Paypal + 12E μεταφορικά. Σε 7 μερες εδώ.

Είναι αυτό : Lenovo IdeaPad Y510P 59400122 (Art.-Nr. 90532017) - Notebooks / Laptops - computeruniverse

Αγοράστηκε μαζί, με μια 4GB να ανέβει στα 8GB (32Ε) Crucial Ballistix 4GB DDR3 SO-Dimm 1600MHz (Art.-Nr. 90529908) - Arbeitsspeicher - computeruniverse

και ακόμα αυτά εγιναν παραγγελία εχτές :

• Caddy για να μπεί ο μηχανικός 1ΤΒ (dvd δεν θέλω προς το παρόν) ~12Ε
  • Πληκτρολόγιο φωτιζόμενο US (γιατί είχε γερμανικό και δεν μ'αρεσε) ~30Ε
  • κάρτα wifi killer nic dual band (2.4 + 5 GHz) 35E γιατί με την 2230Ν (μόνο 2.4Ghz) που είχε έβλεπα μέχρι 10MB/s ενώ στο άλλο λαπτοπ που έχω βλέπω μέχρι 15MB/s στα 5Ghz

attachment.php?attachmentid=62467&stc=1&d=1402226749

Περιμένω και SSD ΜΧ100 512GB (~160E) Crucial MX100 512GB, 2.5", SATA 6Gb/s (CT512MX100SSD1) Preisvergleich | Geizhals EU

Επίσης από βδομάδα αγοράζω και επέκταση εγγύησης απο τα 2 στα 3 χρόνια και αναβάθμιση από collect & return σε At Home (149USD ~ 110E) International με option για 1 ακόμα χρόνο στα 50USD (αφού λήξουν τα 3 χρόνια).

post-4796-1416078490,3993_thumb.jpg

Συνολο 910E (h/w) + 110 + 40 εγγύηση 4 χρόνια on site !

post-4796-1416078490,3993_thumb.jpg

Μπαταρια για την μπετονιερα της γνωστης μας Hauwei.

Περαν του kinkie χρωματος εχει ενα μικρο display που τροφοδοτειται

μονο του και οχι απο την μπαταρια και σε λεει την κατασταση της,ποσες μερες

ειναι σε λειτουργια,μπαζερ που χτυπαει οταν φτανει σε φαση ξεφορτισης.

post-3128-1416078490,756_thumb.jpg