Jump to content

Οι αγορές μας..!!

Spirosssss

Recommended Posts

Μετά από καιρό (~10 χρόνια) αν και τα παλιά ηχεία δουλεύουν ακόμα (το ένα κανάλι πλέον :p ) και μετά από αλχημείες, 

έφτασε η ώρα για  αναβαθμισούλα, αντικαταστάτης τους τα edifier s330D.

20170801_210326.thumb.jpg.ed8e709ab77b1758372a5004123f11b7.jpg

θηκούλα για το κινητό και καλώδιο φόρτισης 2 σε 1, μπορείς να έχεις type-C ή micro B  και να φορτίζεις την ανάλογη συσκευή

χωρίς να μπλέκεις με παραπανίσια καλώδια/φορτιστές (βγάλε-βάλε)

• Like 7

Άλλα 8gb ραμ και ενας 250αρης ssd για το MBP because reasons :p 

Kαι ένα ντελοποντικο γιατι το πρόγραμμα έχει ΧΡ grind και το rival 300 δε πιάνει χωρίς mousepad στο τραπέζι της βεράντας. :hehe: 

DSCF1676.jpg

Έγινε επεξεργασία από Rusty_Cookie
  • Like 5

πριν 3 ώρες, το μέλος idonthave έγραψε:

Μετά από καιρό (~10 χρόνια) αν και τα παλιά ηχεία δουλεύουν ακόμα (το ένα κανάλι πλέον :p ) και μετά από αλχημείες, 

έφτασε η ώρα για  αναβαθμισούλα, αντικαταστάτης τους τα edifier s330D.

Φοβερά ηχεία! Τα έχω κάτι χρόνια και δουλευουν άψογα.

• Like 1

είναι θορυβώδεις το μπαγάσικο αλλά να υποθέσω από την στιγμή που μπορείς να προγραμματίσεις πότε να κάνει τις βόλτες του, το βάζεις ώρες που λείπεις και σκασίλα σου όσο θόρυβο και να κάνει...

Το είχα βάλει και εγώ στο μάτι και το έτερο ήμισυ από την στιγμή που της το έδειξα το είχε ερωτευτεί και κάθε τρεις και λίγο το αναφέρει, αλλά πρόσφατα μετακόμισα σε πολυεπίπεδη μονοκατοικία και πλέων δεν το βρίσκω πολύ πρακτικό, εκτός είτε πάρω όσα μου χρειάζονται για κάθε επίπεδο ή έχω ένα και αλλάζω επίπεδο κάθε τόσο... 

@ckbond

Μια διευκρίνηση. Ο αυξημένος θόρυβος είναι επειδή έχει καταλάβει πως είναι επάνω σε χαλί και μπαίνει σε turbo mode. Στο υπόλοιπο σπίτι που είναι ξύλο, ο θόρυβος πέφτει στο μισό και πιο κάτω.

Μπορεί τη Roomba να την αγόρασα για μένα, επειδή δεν ήθελα να σκουπίζω άλλο, αλλά η γυναίκα μου είναι που την έχει λατρέψει. Το σπίτι είναι κάθε μέρα σκουπισμένο.

• Like 1

10 minutes ago, ckbond said:

είναι θορυβώδεις το μπαγάσικο αλλά να υποθέσω από την στιγμή που μπορείς να προγραμματίσεις πότε να κάνει τις βόλτες του, το βάζεις ώρες που λείπεις και σκασίλα σου όσο θόρυβο και να κάνει...

Το είχα βάλει και εγώ στο μάτι και το έτερο ήμισυ από την στιγμή που της το έδειξα το είχε ερωτευτεί και κάθε τρεις και λίγο το αναφέρει, αλλά πρόσφατα μετακόμισα σε πολυεπίπεδη μονοκατοικία και πλέων δεν το βρίσκω πολύ πρακτικό, εκτός είτε πάρω όσα μου χρειάζονται για κάθε επίπεδο ή έχω ένα και αλλάζω επίπεδο κάθε τόσο... 

Μπορείς να κοιτάξεις και τα φτηνότερα Xiaomi, (το συγκριτικό βίντεο είναι τυχαία επιλεγμένο):

40 minutes ago, Spirosssss said:

Αν δεν πέσει σφουγγάρισμα, όλα τα άλλα είναι ημίμετρα :hehe::hehe:

Ζάχο επ' ώμου η Vileda! :D

Sent from my A0001 using Tapatalk

Κάποια στιγμή θα αγοραστεί και η Scooba. Θα βγαίνει η Roomba να σκουπίζει και μετά θα βγαίνει η Scooba για σφουγγάρισμα.

Just now, kpetros said:

Τωρα αυτο ειναι χαρτης για σπιτι , η dungeon με last boss ? :hehe::hehe:

Άντε βρε, να χαθεις. Χάρτης από το σπίτι είναι αλλά δεν μπορεί να σκαρφαλώσει στα έπιπλα ακόμα. Επίσης δεν την βάζω στα μπάνια. 

• Haha 1

πριν 7 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε:

On another Note (Samsung) ήρθε ένας με ένα φορτηγό σήμερα και έφερε ένα τεράστιο πακέτο...

IMG_1645.thumb.JPG.5b064171eca24ca0b94be862b17e2f66.JPG

Αντε τώρα να βιδώσεις το τέρας στον τοίχο. 

Να έρθω να βοηθήσω; :p 

4 hours ago, ckbond said:

.............. πρόσφατα μετακόμισα σε πολυεπίπεδη μονοκατοικία και πλέων δεν το βρίσκω πολύ πρακτικό, εκτός είτε πάρω όσα μου χρειάζονται για κάθε επίπεδο ή έχω ένα και αλλάζω επίπεδο κάθε τόσο... 

οποτε περιμενεις την εξελιξη > scooba drone !!

θα καθαριζει και τα ραφια , φωτιστικα κλπ :hehe:

μηπως να το πατενταρω?

• Like 1
  • Haha 3

οποτε περιμενεις την εξελιξη > scooba drone !!
θα καθαριζει και τα ραφια , φωτιστικα κλπ :hehe:

μηπως να το πατενταρω?
Hahahaha το φαντάστηκα και πέθανα :hehe: swiffers να στριφογυριζουν μαζι με τους έλικες και έτοιμο.

Μεγειές Ζάχο ωραία πράγματα! Γιατί τόσο διαφορά στην τιμή σε σχέση με άλλες ρομποσκουπες; ας πούμε η xiaomi ή η vileda (έχει νομίζω και αυτή) που υστερούν;

Sent from my A0001 using Tapatalk

Αν δεις τα reviews θα καταλάβεις. Π.χ. σε τεστ που είδα εγώ με την Roomba 980, Dyson και Xiaomi, η μοναδική που μπορούσε να ανεβεί σε χοντρό χαλί και να το σκουπίσει ήταν η Roomba. Η Dyson δεν ανέβηκε ποτέ ακόμα και μετά από δυο reset και η Xiaomi απλά ανέβηκε χωρίς να σκουπίσει σχεδόν τίποτα. Δηλαδή παίρνεις ρομποτική σκούπα αλλά δεν σε  νοιάζει τόσο το αν έχει Wifi ή πως θα περάσει όλο το δωμάτιο  για να σκουπίσει αλλά το πόσο καλά θα σκουπίσει. 

Επίσης προσωπική άποψη μπορεί όντως η Roomba να είναι πιο ακριβή αλλά οι άνθρωποι έχουν και μια τεχνογνωσία πολλών ετών από πίσω. Δεν είναι πως έβγαλαν ρομποτική σκούπα χθες και ζητάνε παραπάνω λεφτά. 

Και κάτι τελευταίο. Τα σχεδόν 5 χρόνια που ζω στη Νορβηγία παρατηρούσα τις τιμές των προϊόντων σε σύγκριση με την Ελλάδα και πάντα τα προϊόντα τεχνολογίας ήταν ένα κλικ πιο ακριβά εδώ. Νομίζω το 2017 αυτό έχει αλλάξει σημαντικά. Η Roomba 980 στο skroutz έχει αρχική τιμή 1090€ περίπου όταν εδώ την αγόρασα (με την σημερινή ισοτιμία) 930€. Το ίδιο ισχύει και για την τηλεόραση. Στο skroutz η τιμή στην Ελλάδα είναι 3200€ ενώ εδώ την αγόρασα 2300€. Πολύ μεγάλες διάφορες νομίζω και σίγουρα δεν είναι λόγω του υψηλού ΦΠΑ μιας και εδώ είναι 25%. 

• Like 2