jax7480 Αύγουστος 1, 2017 #3861 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2017 (edited) 8700ΝΟΚ. Βαρέθηκα να σκουπίζω και το νέο σπίτι είναι πολύ μεγαλύτερο από το παλιό. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 1, 2017 από jax7480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 2, 2017 #3862 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2017 Μετά από καιρό (~10 χρόνια) αν και τα παλιά ηχεία δουλεύουν ακόμα (το ένα κανάλι πλέον ) και μετά από αλχημείες, έφτασε η ώρα για αναβαθμισούλα, αντικαταστάτης τους τα edifier s330D. θηκούλα για το κινητό και καλώδιο φόρτισης 2 σε 1, μπορείς να έχεις type-C ή micro B και να φορτίζεις την ανάλογη συσκευή χωρίς να μπλέκεις με παραπανίσια καλώδια/φορτιστές (βγάλε-βάλε) 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 2, 2017 #3863 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2017 (edited) Άλλα 8gb ραμ και ενας 250αρης ssd για το MBP because reasons Kαι ένα ντελοποντικο γιατι το πρόγραμμα έχει ΧΡ grind και το rival 300 δε πιάνει χωρίς mousepad στο τραπέζι της βεράντας. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2017 από Rusty_Cookie 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Αύγουστος 2, 2017 #3864 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος idonthave έγραψε: Μετά από καιρό (~10 χρόνια) αν και τα παλιά ηχεία δουλεύουν ακόμα (το ένα κανάλι πλέον ) και μετά από αλχημείες, έφτασε η ώρα για αναβαθμισούλα, αντικαταστάτης τους τα edifier s330D. Φοβερά ηχεία! Τα έχω κάτι χρόνια και δουλευουν άψογα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 4, 2017 #3865 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 O Roombi σε δράση: 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Αύγουστος 4, 2017 #3866 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 είναι θορυβώδεις το μπαγάσικο αλλά να υποθέσω από την στιγμή που μπορείς να προγραμματίσεις πότε να κάνει τις βόλτες του, το βάζεις ώρες που λείπεις και σκασίλα σου όσο θόρυβο και να κάνει... Το είχα βάλει και εγώ στο μάτι και το έτερο ήμισυ από την στιγμή που της το έδειξα το είχε ερωτευτεί και κάθε τρεις και λίγο το αναφέρει, αλλά πρόσφατα μετακόμισα σε πολυεπίπεδη μονοκατοικία και πλέων δεν το βρίσκω πολύ πρακτικό, εκτός είτε πάρω όσα μου χρειάζονται για κάθε επίπεδο ή έχω ένα και αλλάζω επίπεδο κάθε τόσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 4, 2017 #3867 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 @ckbond Μια διευκρίνηση. Ο αυξημένος θόρυβος είναι επειδή έχει καταλάβει πως είναι επάνω σε χαλί και μπαίνει σε turbo mode. Στο υπόλοιπο σπίτι που είναι ξύλο, ο θόρυβος πέφτει στο μισό και πιο κάτω. Μπορεί τη Roomba να την αγόρασα για μένα, επειδή δεν ήθελα να σκουπίζω άλλο, αλλά η γυναίκα μου είναι που την έχει λατρέψει. Το σπίτι είναι κάθε μέρα σκουπισμένο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 4, 2017 #3868 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 10 minutes ago, ckbond said: είναι θορυβώδεις το μπαγάσικο αλλά να υποθέσω από την στιγμή που μπορείς να προγραμματίσεις πότε να κάνει τις βόλτες του, το βάζεις ώρες που λείπεις και σκασίλα σου όσο θόρυβο και να κάνει... Το είχα βάλει και εγώ στο μάτι και το έτερο ήμισυ από την στιγμή που της το έδειξα το είχε ερωτευτεί και κάθε τρεις και λίγο το αναφέρει, αλλά πρόσφατα μετακόμισα σε πολυεπίπεδη μονοκατοικία και πλέων δεν το βρίσκω πολύ πρακτικό, εκτός είτε πάρω όσα μου χρειάζονται για κάθε επίπεδο ή έχω ένα και αλλάζω επίπεδο κάθε τόσο... Μπορείς να κοιτάξεις και τα φτηνότερα Xiaomi, (το συγκριτικό βίντεο είναι τυχαία επιλεγμένο): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 4, 2017 Author #3869 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 Αν δεν πέσει σφουγγάρισμα, όλα τα άλλα είναι ημίμετρα :hehe:Ζάχο επ' ώμου η Vileda! Sent from my A0001 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Αύγουστος 4, 2017 #3870 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 12 minutes ago, Spirosssss said: Αν δεν πέσει σφουγγάρισμα, όλα τα άλλα είναι ημίμετρα Γι'αυτό κ γω έχω στο μάτι την iRobot Scooba 450, και όχι κάποιο Roomba μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 4, 2017 #3871 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 40 minutes ago, Spirosssss said: Αν δεν πέσει σφουγγάρισμα, όλα τα άλλα είναι ημίμετρα Ζάχο επ' ώμου η Vileda! Sent from my A0001 using Tapatalk Κάποια στιγμή θα αγοραστεί και η Scooba. Θα βγαίνει η Roomba να σκουπίζει και μετά θα βγαίνει η Scooba για σφουγγάρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Αύγουστος 4, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3872 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 Η σκούπα, προσωπική άποψη, είναι κορυφή. Έχει τα πάντα και κάνει τα πάντα σαν σκούπα και ακόμα περισσότερα. Οκ, όντως είναι πολύ ακριβή αλλά είναι μεγάλη ευκολία. Χαρτης από το report όταν τελειώνει τη δουλεια: On another Note (Samsung) ήρθε ένας με ένα φορτηγό σήμερα και έφερε ένα τεράστιο πακέτο... Αντε τώρα να βιδώσεις το τέρας στον τοίχο. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση kpetros Αύγουστος 4, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3873 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος jax7480 έγραψε: Η σκούπα, προσωπική άποψη, είναι κορυφή. Έχει τα πάντα και κάνει τα πάντα σαν σκούπα και ακόμα περισσότερα. Οκ, όντως είναι πολύ ακριβή αλλά είναι μεγάλη ευκολία. Χαρτης από το report όταν τελειώνει τη δουλεια: Τωρα αυτο ειναι χαρτης για σπιτι , η dungeon με last boss ? 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 4, 2017 #3874 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 Just now, kpetros said: Τωρα αυτο ειναι χαρτης για σπιτι , η dungeon με last boss ? Άντε βρε, να χαθεις. Χάρτης από το σπίτι είναι αλλά δεν μπορεί να σκαρφαλώσει στα έπιπλα ακόμα. Επίσης δεν την βάζω στα μπάνια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 4, 2017 #3875 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: On another Note (Samsung) ήρθε ένας με ένα φορτηγό σήμερα και έφερε ένα τεράστιο πακέτο... Αντε τώρα να βιδώσεις το τέρας στον τοίχο. Να έρθω να βοηθήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 4, 2017 #3876 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 Και δεν πετιέσαι; έχουμε και έξτρα δωμάτιο πλέον, θα σε βάλω να κοιμηθείς με το Ρουμπι. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Αύγουστος 4, 2017 #3877 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2017 4 hours ago, ckbond said: .............. πρόσφατα μετακόμισα σε πολυεπίπεδη μονοκατοικία και πλέων δεν το βρίσκω πολύ πρακτικό, εκτός είτε πάρω όσα μου χρειάζονται για κάθε επίπεδο ή έχω ένα και αλλάζω επίπεδο κάθε τόσο... οποτε περιμενεις την εξελιξη > scooba drone !! θα καθαριζει και τα ραφια , φωτιστικα κλπ μηπως να το πατενταρω? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 5, 2017 Author #3878 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2017 οποτε περιμενεις την εξελιξη > scooba drone !! θα καθαριζει και τα ραφια , φωτιστικα κλπ μηπως να το πατενταρω? Hahahaha το φαντάστηκα και πέθανα swiffers να στριφογυριζουν μαζι με τους έλικες και έτοιμο. Μεγειές Ζάχο ωραία πράγματα! Γιατί τόσο διαφορά στην τιμή σε σχέση με άλλες ρομποσκουπες; ας πούμε η xiaomi ή η vileda (έχει νομίζω και αυτή) που υστερούν; Sent from my A0001 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 5, 2017 #3879 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2017 Αν δεις τα reviews θα καταλάβεις. Π.χ. σε τεστ που είδα εγώ με την Roomba 980, Dyson και Xiaomi, η μοναδική που μπορούσε να ανεβεί σε χοντρό χαλί και να το σκουπίσει ήταν η Roomba. Η Dyson δεν ανέβηκε ποτέ ακόμα και μετά από δυο reset και η Xiaomi απλά ανέβηκε χωρίς να σκουπίσει σχεδόν τίποτα. Δηλαδή παίρνεις ρομποτική σκούπα αλλά δεν σε νοιάζει τόσο το αν έχει Wifi ή πως θα περάσει όλο το δωμάτιο για να σκουπίσει αλλά το πόσο καλά θα σκουπίσει. Επίσης προσωπική άποψη μπορεί όντως η Roomba να είναι πιο ακριβή αλλά οι άνθρωποι έχουν και μια τεχνογνωσία πολλών ετών από πίσω. Δεν είναι πως έβγαλαν ρομποτική σκούπα χθες και ζητάνε παραπάνω λεφτά. Και κάτι τελευταίο. Τα σχεδόν 5 χρόνια που ζω στη Νορβηγία παρατηρούσα τις τιμές των προϊόντων σε σύγκριση με την Ελλάδα και πάντα τα προϊόντα τεχνολογίας ήταν ένα κλικ πιο ακριβά εδώ. Νομίζω το 2017 αυτό έχει αλλάξει σημαντικά. Η Roomba 980 στο skroutz έχει αρχική τιμή 1090€ περίπου όταν εδώ την αγόρασα (με την σημερινή ισοτιμία) 930€. Το ίδιο ισχύει και για την τηλεόραση. Στο skroutz η τιμή στην Ελλάδα είναι 3200€ ενώ εδώ την αγόρασα 2300€. Πολύ μεγάλες διάφορες νομίζω και σίγουρα δεν είναι λόγω του υψηλού ΦΠΑ μιας και εδώ είναι 25%. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 5, 2017 #3880 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2017 Αντίστοιχη και οικονομικη ειναι και η Neato με laser που χαρτογραφει το δωματιο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts