billpeppas Απρίλιος 29, 2017 #3701 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2017 34 minutes ago, minast said: Το Fritz έχει και VoIP και DECT. Μπορεί να μη γεμίζουν το μάτι σε κάποιον που δεν τα έχει δουλέψει (ειδικά το κουτί), αλλά είναι πολύ αξιόπιστα μηχανάκια και πλήρη από πλευράς δυνατοτήτων. Μόνο που τουλάχιστον στον ΟΤΕ ( δεν έχω γνώση για τους άλλους providers εδώ ) δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το VoIP με άλλο modem γιατί δεν δίνουν το SIP password, οπότε άχρηστο το VoIP support. Σαν ασύρματο αμφιβάλλω τα μάλα στο να είναι καλύτερο του Asus σε εμβέλεια και ταχύτητες. Δεν είπα ότι δεν είναι σκυλιά, σκυλιά ήταν και τα Draytek. Αλλά σαν συσκευές τα fritz έχουν μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τις προτάσεις των Asus, Netgear κυρίως, και έπειτα TP-Link ( Cisco δεν χώνεται στην συζήτηση, άλλα βαλάντια ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 29, 2017 #3702 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2017 37 minutes ago, billpeppas said: Μόνο που τουλάχιστον στον ΟΤΕ ( δεν έχω γνώση για τους άλλους providers εδώ ) δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το VoIP με άλλο modem γιατί δεν δίνουν το SIP password, οπότε άχρηστο το VoIP support. This? Last year! Δίνουν και παίζει, αλλά για να μη μας διώξουν, σκούντα με σε άλλο θέμα εάν σε ενδιαφέρει. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 30, 2017 #3703 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2017 Από την προσφορά, και περιμένω ακόμα ένα για ένα Seagate 1.5tb που βρήκα θαμμένο σε ντουλάπι!Sent from my LEX720 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 30, 2017 #3704 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2017 On 4/28/2017 at 8:08 ΜΜ, το μέλος gorg έγραψε: Και δεν είναι καν για παιχνίδια ML? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Απρίλιος 30, 2017 #3705 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2017 36 minutes ago, deninho said: ML? yes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Μάϊος 3, 2017 #3706 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2017 Επιτέλους το απέκτησα!!! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GriGaS Μάϊος 4, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3707 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2017 Αν και δεν αποτελεί αγορά μου, μιας και ήρθε σαν review sample, εδώ και 10 περίπου μέρες το Shuttle DX30 υπηρετεί το σπίτι μας σαν dedicated kodi system. Tι εννοώ dedicated; Αντί για λειτουργικό σύστημα, του έχω εγκαταστήσει σε ένα στικάκι το Libreelec, το οποίο είναι μία διανομή linux που μπουτάρει κατευθείαν σε kodi. Με τη βοήθεια ενός flirc, ελέγχω το kodi με τηλεχειριστήριο, ενώ για τις δύσκολες στιγμές έχω κουμπωμένο και ένα Rii i8+. Δυστυχώς η τρέχουσα έκοδση του Libreelec δεν υποστηρίζει hw acceleration για αρχεία HEVC, πράγμα όμως που θα αλλάξει σύντομα (η έκδοση για win παίζει κυριολεκτικά τα πάντα). Τέλος, παρ'ότι το DX30 έχει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση, έχω επιλέξει να μη το έχω μόνιμα ανοιχτό, αλλά να το ανάβω με wake on lan από το κινητό, όταν βαριέμαι να κουνηθώ. Προς το παρόν είμαι 100% ευχαριστημένος, μιας και είναι εξαιρετικά αξιόπιστο, εύχρηστο και απροβλημάτιστο ενώ ως fanless είναι σα να μην υπάρχει. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση FrOsT Μάϊος 4, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3708 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2017 Ήρθε και η νέα κάρτα για την μετάβαση πλήρως σε mitx συστηματακι που θέλει λιιιιγο ακόμα για να ολοκληρωθεί.Sent from my LEX720 using Tapatalk 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Μάϊος 4, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3709 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2017 (edited) μετά από ("δύσκολη") σκέψη αποκτήθηκε το λουλουδάκι , επίσης ήσυχο fanακι που έχουν γίνει μερικά τεστ ως ανεμιστήρας κουτιού και έμειναν κάποιες δοκιμές ως cpu cooler Έγινε επεξεργασία Μάϊος 4, 2017 από idonthave 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάϊος 4, 2017 #3710 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2017 UnboxingSent from my MI 5s using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 5, 2017 Author #3711 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος AlexanderK έγραψε: Unboxing Sent from my MI 5s using Tapatalk Ένα τέτοιο περνάει 2 πλάκες μπετόν, για να δώσει σήμα στην αποθήκη κάτω στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας; 1ος όροφος με -1 δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάϊος 5, 2017 #3712 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2017 Ένα τέτοιο περνάει 2 πλάκες μπετόν, για να δώσει σήμα στην αποθήκη κάτω στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας; 1ος όροφος με -1 δηλαδή.Άγνωστο... Sent from my MI 5s using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 5, 2017 #3713 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Spirosssss έγραψε: Ένα τέτοιο περνάει 2 πλάκες μπετόν, για να δώσει σήμα στην αποθήκη κάτω στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας; 1ος όροφος με -1 δηλαδή. Αν περνάει πλάκες μπετόν, δεν θέλω να ξέρω τι κάνει στα κεφάλια των κατοίκων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάϊος 5, 2017 #3714 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2017 26 minutes ago, AlexanderK said: Άγνωστο... Νομίζω ήταν κατάφαση, όχι ερώτηση. 6 minutes ago, jpavly said: Αν περνάει πλάκες μπετόν, δεν θέλω να ξέρω τι κάνει στα κεφάλια των κατοίκων Ελπίζω ότι δεν κάνει beamforming στα κεφάλια των κατοίκων. Προφανώς καλύτερα λιγότερη παρά περισσότερη ακτινοβολία, αλλά αν είναι να επιλέξεις, τα μικροκύματα δεν είναι τόσο άσχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 5, 2017 Author #3715 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2017 Όχι ερώτηση ήταν παίδες γιατί θέλω να δώσω ίντερνετ αλλά καλώδιο και powerline δεν παίζει.. Sent from my A0001 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάϊος 5, 2017 #3716 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2017 Ε, τότε πάτε όλοι μαζί σε νέο θέμα και το συζητάμε διεξοδικά, ήδη το παρακάναμε εδώ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 5, 2017 Author #3717 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2017 Εννοείται, ήλπιζα οτι ο φίλος θα έστηνε κάτι αντίστοιχο και θα τελείωνε το θέμα με ένα ναι ή όχι Βασικά μπορούσε να παίξει κ pm Sorry. Sent from my A0001 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 5, 2017 #3718 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2017 Εξαρτάται το πάχος των τοίχων. Σε παλιά πολυκατοικία το έχω δεί να πιάνει 3 ορόφους επάνω. Αλλά δεν είναι και η πιο... καλοχτισμένη πολυκατοικία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Μάϊος 6, 2017 #3719 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 11 hours ago, billpeppas said: Εξαρτάται το πάχος των τοίχων. Σε παλιά πολυκατοικία το έχω δεί να πιάνει 3 ορόφους επάνω. Αλλά δεν είναι και η πιο... καλοχτισμένη πολυκατοικία. Μα αυτό δεν είναι απλά κακή κατασκευή, αυτό σημαίνει ότι αφήνει μια απαλή πορδή ο ένοικος του 5ου και το νιώθει σεισμό ο ένοικος του 2ου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάϊος 6, 2017 #3720 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 Ωραία όλα αυτά. Όμως 76 συνδρομητές του θέματος περιμένουν να δουν τι ψώνισες! Άιντε, τζους όλοι με τις μπετόπλακες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts