icy20 Φεβρουάριος 6, 2017 #3541 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 1 hour ago, Nemesis89 said: @icy20 έβγαλες το αυτοκολιτάκι της Samsung Πριν την τοποθέτηση ή το πέρασες από πάνω? Καλη ερωτηση. υποθετω οτι αν βγαλεις το αυτοκολλητο τοτε χανεις την εγγυηση. Ισως γιαυτο εχω δει διαφορα reviews στο internet που λενε οτι εχουν χειροτερες θερμοκρασιες με τις ψυκτρες παρα χωρις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 6, 2017 #3542 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 (edited) πριν 6 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε: Καλη ερωτηση. υποθετω οτι αν βγαλεις το αυτοκολλητο τοτε χανεις την εγγυηση. Ισως γιαυτο εχω δει διαφορα reviews στο internet που λενε οτι εχουν χειροτερες θερμοκρασιες με τις ψυκτρες παρα χωρις... Η ψυχτρα σε M.2 slot κατ εμε ειναι το ελαχιστο γελοια . Με το να βαλεις πανω απο το chipακι απλα ενα μεταλλικο κομματι δεν καταφερνεις τιποτα , γιατι πολυ απλα η επιφανεια που εχει να εκτονωθει η θερμοτητα δεν αλλαζει και πολυ , οποτε πιο πιθανο ειναι να το μπουκωσεις XD . Πιο καλη δουλεια πιστευω θα κανουν απλα heatsinkακια αν δεν εχεις σκοπο να ποιασεις τις PCI Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2017 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMESGOHAN Φεβρουάριος 6, 2017 #3543 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 H αλλαγμενη οθονη υστερα απο μερικες ωρες χρησεις..... πως γινετε αυτο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 6, 2017 #3544 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Δεν παίρνεις κανένα άλλο μοντέλο λέω εγώ; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMESGOHAN Φεβρουάριος 6, 2017 #3545 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2017 Η να κανω αλλαγες μεχρι να μου πετυχει αυτο που πρεπει να παρω τι να πω........ Παντως γινετε μετα απο μερικες ωρες να βγαλει bleed????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 7, 2017 #3546 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Μια χαρα ειναι , υπερβαλλει αρκετα η απεικονιση στο κινητο . Το πρωτο σου πανελ ειχε οντως προβλημα με εκτεταμενο ips glow.. Σε φουλ φωτεινοτητα ετσι ειναι τα περισσοτερα ips. Παω στοιχημα οτι πειραξες presets και ανεβασες φωτεινοτητα , γι'αυτο το βλεπεις ετσι. Ποιος παιζει στο 100% καποιο ips panel? Οπως και να'χει , θα επρεπε να ειναι μειωμενο για ενα μονιτορ που κανει κοντα 1000€. Σε καθε περιπτωση , και 10 πανελ να αλλαξεις, δε ξερω αν θα πετυχεις καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Φεβρουάριος 7, 2017 #3547 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 έφτασε μόλις ..... MG279Q το απόγευμα φώτο που θα είμαι σπίτι 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση mimisb13 Φεβρουάριος 7, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #3548 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Όσους και να έχεις ποτέ δε θα είναι αρκετοί. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Φεβρουάριος 11, 2017 #3549 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2017 On 6/2/2017 at 1:28 PM, akilleas said: Όχι κάτι συγκεκριμένο. Απλή εμπειρία χρήσης κυρίως για Kodi και γενικά το Android μιας και θέλω να το βάλω σε Android TV. On 6/2/2017 at 0:20 PM, YDinopoulos said: "H9" Αντιγραφουλα του i8 / i8+ της Riitek. ΚΑι εγω θα ηθελα ενα μου πεις αν δουλευει κανονικα σε Android/kodi κλπ (εαν φυσικα εχεις το αναλογο hardware) Λοιπον το δοκιμασα στο Android box Beelink GT1 , συνδεθηκε και λειτουργησε χωρις καμια παραμετροποιηση. παιζει απροβληματιστα στο Kodi , ενω στο υπολοιπο περιβαλλον του android η χρηση του trackpad επιβάλλεται το οποιο δουλευει και αυτο αρκετα καλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 11, 2017 #3550 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2017 Τυχερος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Φεβρουάριος 11, 2017 #3551 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2017 Μιας και εχουμε αναφερθει απειρες φορες σε καθυστερησεις παραδοσης απο Κινα, για τα ακουστικα εγινε παραγγελια στις 16 Νοεμβριου, συμφωνα με το tracking number ηταν Ελλαδα απο την πρωτη Δεκεμβριου και τελικα παρελαβα πριν 4 μερες . Υ.Γ.: Συν μια παραγγελια απο reebok, γιατι τα προηγουμενα αθλητικα τα "εφτυσαν"... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 12, 2017 #3552 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 θα ήθελα πληροφορίες για τα ακουστικά: Ένα λινκ, για αρχή, και στη συνέχεια τις εντυπώσεις σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Φεβρουάριος 12, 2017 #3553 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος deninho έγραψε: θα ήθελα πληροφορίες για τα ακουστικά: Ένα λινκ, για αρχή, και στη συνέχεια τις εντυπώσεις σου Τα ακουστικα ειναι τα plextone X41M, αγορασμενα απο gearbest. Για τα λεφτα τους υπεραψογα μπορω να πω, με πολυ καθαρο ηχο, αλλα δεν εχω εμπερια απο αρκετα ακουστικα για να αναφερθω συγκριτικα. Εννοειται ευχαριστημενος απο την αγορα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 12, 2017 #3554 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 omg, προχτές έψαχνα το audiobudget.com (προφανώς δε θυμόμουν όνομα, απλά ότι κάπου κάπως κάποτε το είχα πετύχει). Οπότε διπλά ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Φεβρουάριος 15, 2017 #3555 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 On 11/2/2017 at 11:23 ΜΜ, το μέλος stefanakos8 έγραψε: Μιας και εχουμε αναφερθει απειρες φορες σε καθυστερησεις παραδοσης απο Κινα, για τα ακουστικα εγινε παραγγελια στις 16 Νοεμβριου, συμφωνα με το tracking number ηταν Ελλαδα απο την πρωτη Δεκεμβριου και τελικα παρελαβα πριν 4 μερες . Επειδη ειχε καθυστερησει (2 μηνες) το δεμα, ειχα ανοιξει case στο paypal στις 17 Ιανουαριου, μου τα ξαναστειλανε στις 22 Ιανουαριου και εφτασαν προχθες Ελλαδα και τα δευτερα. Πραγματικα μου φαινεται, οτι να 'ναι γινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 15, 2017 #3556 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 Και τώρα; (Άσχετο, είναι καλά-ακριβά αυτά;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Φεβρουάριος 15, 2017 #3557 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Και τώρα; (Άσχετο, είναι καλά-ακριβά αυτά;) Και τωρα ο αδερφος μου κατεληξε με καινουρια handsfree, μιας και το gearbest δεν μου ζητησε να τα επιστρεψω. Για τα λεφτα τους, οπως εγραψα και πριν, δεν νομιζω οτι μπορεις να παρεις τιποτα καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaras Φεβρουάριος 15, 2017 #3558 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 On 7/2/2017 at 0:52 PM, kom said: έφτασε μόλις ..... MG279Q το απόγευμα φώτο που θα είμαι σπίτι Τελικά πως σου βγήκε η οθόνη απο backlight bleed ??? Εγω μετά την τρίτη αγανάκτησα και πήρα την MG278Q και ησύχασα. Δεν άντεχα άλλο να βλέπω κίτρινο αντι για μαύρο. Μπορεί να είναι TN, αλλά τουλάχιστον είναι καλό TN και με λίγο calibration στρώνει αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Φεβρουάριος 15, 2017 #3559 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 καλησπέρα, ήθελα να περάσω λίγες μέρες δουλευοντας το και θα έγραφα έτσι και αλλιώς, δεν χρειάστηκε να τo στείλω πίσω,το bleed είναι ελάχιστο,το οποίο παρατηρώ πιο πολύ στο rts/rpg preset όχι όμως έντονο να πέφτει το μάτι πάνω και αυτό διότι το συγκεκριμένο preset έχει πολύ brightness,,,,πολύ γρήγορο πανελ χωρίς frame skipping,χωρίς καμμένο Pixel ,πολύ καλή χρωματική απόδοση και φυσικά ανάλυση,κατέβασα icc profile από tftcentral το οποίο δουλεύει στο racing mode με μια αλλαγή στο sRGB και είναι αρκετά καλό από cru έχω πειράξει freesync το οποίο ρύθμισα στα 56-144hz και με την rx480 έχει ταιριάξει ωραία φώτο είναι ανούσιο να βάλω μιας και δεν αντιστοιχεί σε καμία περίπτωση με το τί βλέπω,,,πολύ ευχαριστημένος από το μονιτορ αν και στην αρχή ήμουν διστακτικός με όλα όσα είχα διαβάσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Φεβρουάριος 15, 2017 #3560 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2017 Επιτέλους βρήκα ενα full black "περιπατητικό" παπούτσι μετά απο αρκετό ψάξιμο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts