digitaltiger Μάρτιος 28, 2014 #321 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 (edited) Καλοτάξιδο,ευρύχωρο αν και τα πάρκινγκ έχουν άλλη άποψη για τα ευρύχωρα Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 28, 2014 από digitaltiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 28, 2014 #322 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 vw? καλοταξιδο + ζωνες παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 28, 2014 #323 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 [MENTION=28685]sakinor[/MENTION] Μία που το έχετε. Για ρώτα. Καίει σε γενικές γραμμές; Αν κ στα νούμερα και αρκετοί λένε όχι. (βέβαια θα μου πείς τώρα ρωτάς που το έκλεισες; έχω ψαχτεί γενικά πριν)[MENTION=9203]NooDle[/MENTION]πονηρούληηη... Αν βολεύει το δανείζω, αλλά να ξέρεις θα πέσει 3d camera installation πριν.[MENTION=18621]digitaltiger[/MENTION]Για την οικογένεια το θέλω. Δουλειές κλπ πάω με τη μηχανή της δουλειάς. Ελπίζω σε κανα 3 χρονάκια να πάρω και κανα μικρό matiz για την γυναίκα και τα ψιλολοίδια. Το parking δεν με πολύ απασχολεί άμεσσα. [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION]Ζώνες και κράνος μη σου πώ. Ευχαριστώ για τις ευχές όλους.Άντε δευτέρα να το πάρω στα χέρια μου. Νιώθω σαν μικρό παιδάκι που περιμένει το παιχνίδι του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Μάρτιος 28, 2014 #324 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Νά μαι και εγώ ..... Ούτε λεφτά για το dvd rw δεν έχω αυτή τη στιγμή :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Μάρτιος 31, 2014 #325 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2014 Παρων και εγω (αν και ξενερωσα με το αναγκαστικο format) Και για να μην ξεχνιομαστε (λιγο :OT:) Μπορει να το αγορασα πριν καποιους μηνες αλλα τωρα πηγα την πρωτη μου βολτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 1, 2014 #326 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 OFF-ΟΝ TopicΕπειδή πια είμαστε οικογενειάρχες. (μη χέσω) Είναι ******* λίγο πριν πάς να παραλάβεις αυτοκίνητο που έχεις κλείσει και δώσει προκαταβολή να στο ακυρώνουν. Κάθε εμπόδιο και καλό λένε. In search again.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 1, 2014 #327 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 ^ ότι ? Πώς γινεται να στο ακυρώσουν ? Για μεταχειρο μιλάς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 1, 2014 #328 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 ^ ότι ? Πώς γινεται να στο ακυρώσουν ? Για μεταχειρο μιλάς ?yes yes.Καινούργιο δεν παίζει αυτές τις εποχές.... Θα ήταν οικονομική αυτοκτονία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 1, 2014 #329 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Yπομονη φιλε μουΥΓ δεν πιστευω να σου έκανε καμία μαιμουνιά με την προκαταβολή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 1, 2014 Author #330 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Yπομονη φιλε μουΥΓ δεν πιστευω να σου έκανε καμία μαιμουνιά με την προκαταβολή? Μπα δεν πιστεύω. .. θα είχαμε complain thread σύμφωνα με τα current trends :hehe: Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Απρίλιος 1, 2014 #331 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 BenQ XL2720Z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 1, 2014 Author #332 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Ρουμάνε το οριτζιν σε τι γλώσσα το έχεις κ γενικά τα παιχνίδια εκεί μέσα; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Απρίλιος 1, 2014 #333 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Ρουμάνε το οριτζιν σε τι γλώσσα το έχεις κ γενικά τα παιχνίδια εκεί μέσα; Sent from my GT-I9100 using TapatalkEnglish (UK) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 1, 2014 Author #334 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Μάλλον είσαι τυχερός και δεν υποστηρίζει τη χώρα. Εγώ εχω μπλέξει με τα Πολωνικά / ΡώσικαSent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 1, 2014 #335 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Μάλλον είσαι τυχερός και δεν υποστηρίζει τη χώρα. Εγώ εχω μπλέξει με τα Πολωνικά / ΡώσικαSent from my GT-I9100 using Tapatalkvpn και gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaras Απρίλιος 1, 2014 #336 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Με βαριά καρδιά είπα να αλλάξω το Logitech G9 μιας και μας άφησε χρόνους... Ο καιρός θα δείξει αν είναι άξιος αντικαταστάτης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
woe2011 Απρίλιος 1, 2014 #337 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2014 Τα παρέλαβα πριν 1,5 μήνα περίπου αλλά αν και λίγο καθυστερημενα είπα να τα ποστάρω και εγώ τις αγορές μου και το κουτί που θα τα φιλοξενήσει (επιτέλους), το οποίο το παρέλαβα το Σάββατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 2, 2014 #338 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 πριν καμιά 10αρια μέρες παράγγειλα ετούτη για το Note 2 που έχω RETRO BOOK DISIGN LEATHER FLIP WALLET CASE COVER FOR SAMSUNG GALAXY NOTE 2 N7100 | eBay παρέλαβα όλα οκ και καλά και με έχει βολέψει. Δεν είναι σε καμία περίπτωση δέρμα όπως η zenus που είχα πάρει (~40 euros) αλλά έχει φοβερή πλάκα να κάθεσαι με φίλους και ξαφνικά κάποιος να πιάνει το και καλα βιβλίο, για να το ξεφυλλίσει Χωράει 4 κάρτες μέσα, ταυτότητες δίπλωμα και μερικά χαρτονομίσματα. Βέβαια αν σας τη πάρει κάποιος "βιβλιόφιλος" πέρα απο το κινητό, θα τρέχετε και για τα υπόλοιπα [attach]61431[/attach] [attach]61432[/attach] [attach]61433[/attach] [attach]61434[/attach] [attach]61435[/attach] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 3, 2014 #339 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2014 Εγώ θέλω και μια φωτογραφία με όλο αυτόν τον εξοπλισμό στο αυτί σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 3, 2014 #340 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2014 lol ρε. Διπλώνει και γίνεται όπως η zenor + ότι σε αυτό δεν είναι εκτεθειμένες οι κάρτες όταν το βάλεις στο αυτί. Επίσης έχουμε και cm pitch για το κινητό μας κύριος. Δε το έχουμε στο αυτί μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts