deninho Νοέμβριος 3, 2016 #3361 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2016 Να γράψεις εντυπώσεις στο σχετικό νήμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 4, 2016 #3362 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 (edited) Αφού δε κερδίσαμε στο διαγωνισμό κάνα ποντίκι :P, αναγκαστήκαμε και αγοράσαμε ένα μιας και το mx518 έχει γεράσει. Μιας και μου άρεσε το σουλούπι του 502 πήρα ένα 402 Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2016 από Volrath 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 4, 2016 #3363 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 (edited) πριν 14 ώρες, το μέλος idonthave έγραψε: battlefield & titanfall η αγορά πάει για αργότερα, το mafia δεν το αρχίσει καν Ωχ μαναμ! Εχω να παιξω απο το '11 και ειμαι πολυ χαρουμενος Καλοπαιχνιδο (με ενα τετοιο , bf & tf δεν χρειαζονται καν! ) Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2016 από tommybertsen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 4, 2016 #3364 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 Φτασανε τα παπα Πολύ καλά φαίνονται και άνετα. Η τσεπούλα για να βάζεις τα κορδόνια στη γλώσσα είναι όλα τα λεφτά. Το νουμερο έκατσε ακριβώς οπότε το chart είναι μια χαρά Με βλέπω και για δεύτερο ζευγάρι σύντομα 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Νοέμβριος 4, 2016 #3365 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2016 16 minutes ago, karmen1983 said: Φτασανε τα παπα Πολύ καλά φαίνονται και άνετα. Η τσεπούλα για να βάζεις τα κορδόνια στη γλώσσα είναι όλα τα λεφτά. Το νουμερο έκατσε ακριβώς οπότε το chart είναι μια χαρά Με βλέπω και για δεύτερο ζευγάρι σύντομα πολύ καλά τα speedcross 3, έχω την ανδρική τους version και τα εναλάσω με τα escape. Επίσης κορυφή είναι και τα μποτάκια τα quest απο τη salomon πάλι. Κοστίζουν(κανα 200αρι τα είχα πάρει εγώ) αλλά έχουν φάει 3 χρόνια ορειβασία, άπειρο χώμα,χιόνι και βράχια :D. Δεν νιώθουν τίποτα, είναι σαν καινούργια! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση woe2011 Νοέμβριος 7, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #3366 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2016 Xiaomi Mi router 3 για το routing της οικίας! Μόλις κατεύθασε, σε λιγακί θα συνδεθεί για να δέιξει και τις δυνατότητες του! Απο συσκευασία και εμφάνιση φουλ ικανοποιημένος πάντως! Πολύ κομψό! Αγοράστηκε απο Aliexpress, στα 27ευρω αν θυμάμαι καλα.... μπορεί να κάνω λάθος στην τιμή, δεν είμαι σιγουρος! 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Νοέμβριος 7, 2016 #3367 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2016 Xiaomi Mi router 3 για το routing της οικίας! Μόλις κατεύθασε, σε λιγακί θα συνδεθεί για να δέιξει και τις δυνατότητες του! Απο συσκευασία και εμφάνιση φουλ ικανοποιημένος πάντως! Πολύ κομψό! Αγοράστηκε απο Aliexpress, στα 27ευρω αν θυμάμαι καλα.... μπορεί να κάνω λάθος στην τιμή, δεν είμαι σιγουρος! Το έχω κανένα 6μηνο. Πολύ ευχαριστημένοςSent from my MI 5s using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 7, 2016 #3368 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2016 On 11/3/2016 at 10:42 ΠΜ, το μέλος kpetros έγραψε: Τα χτυπησα και γω τουτα Εκ πρωτης ωψεως και χρησεως , μαλλον θα κρατησουν τα ποδαρακια μου ζεστα πανω στο μηχανακι τον αγριο χειμωνα που μας ερχεται .Στιβαρα και ανετα παραλληλα ,πρεπει ομως να εχουν μεγαλυτερη σολα γιατι συνηθως φοραω 45-46 αναλογα το παπουτσι , σε αυτα ομως πηρα 46μισο . Τα πηρα και εγω, 46ρι οσο και στα αθλητικα Το μονο που ενοχλει στην οδηγηση η χοντρη σολα που βγαινει και προς τα πισω και με περιοριζει στα πεταλια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 9, 2016 #3369 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 (edited) Υποπόδιο απο το κιτρινο. Πολυ καλη ποιοτητα! Δεν εχει "στοπ" , αλλα ετσι οπως ειναι κατασκευασμενο , ευκολα μπορεις με 2 γερά ξυλαρακια (ή οτι αλλο θελετε) , να βαλεις μονος σου στοπ , εκει που σε βολευει. Αν και με τον τροπο που καθομαι , ειλικρινα με βολευει οπως ειναι! Νομιζω οτι θα βολευε τους περισσοτερους! Βιβλιαρακια custom made για τα διδυμακια που προσεχει η κοπελα μου, με τα ονοματα τους και σε καθε γραμμα του ονοματος, αντιστοιχει ενα ζωακι (της επιλογης μας). Απο εδω , ηρθαν σε 7 εργασιμες! (Αγγλια, free shipping) ! ! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2016 από tommybertsen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 9, 2016 #3370 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 (edited) LACK βοηθητικό τραπεζάκι, όψη σημύδας, Βοηθητικά τραπεζάκια | IKEA Ελλάδα Το ξέρεις ότι δεν είναι για πολλά πολλά, αλλά αν θέλετε ένα απλό τραπεζάκι, δεν είναι καθόλου άσχημο για 10€. Αν σας φαίνονται πολλά τα 10€, το μαύρο και το άσπρο πωλούνται μόλις 5,80€. Βοηθητικά τραπεζάκια | IKEA Ελλάδα Η συναρμολόγηση είναι απλή, αρκεί να έχετε μια πένσα για τις βίδες. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2016 από yanni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 9, 2016 #3371 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 Καλή αγορά! Κάνει και για server rack 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 9, 2016 #3372 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 10 minutes ago, deninho said: Καλή αγορά! Κάνει και για server rack 4.99€ γράφουν εκεί. Ακριβά το πήρα τελικά. Βασικά κάνει και για super slim PC case αν δεις το εσωτερικό του. Hacker's help: What's inside a Lack? - IKEA Hackers - IKEA Hackers Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 9, 2016 #3373 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 18 minutes ago, deninho said: Καλή αγορά! Κάνει και για server rack Οχι πια :Ρ ειναι κούφια τα πόδια πλεον 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 9, 2016 #3374 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 Αρκουδέηδες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 9, 2016 #3375 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 Σίγουρα είναι κούφια; Εντάξει εκεί που πιάνουν οι βίδες δεν είναι κούφια, αλλά νομίζω είναι τρελό σαμποτάζ στο τραπεζάκι κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Νοέμβριος 9, 2016 #3376 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 2 hours ago, deninho said: Καλή αγορά! Κάνει και για server rack χαχα απίστευτο. έχω ενα λευκό και κάθεται, μόλις βρήκα που θα κουμπώσω τα δικτυακά μου στο σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση black66.gr Νοέμβριος 9, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #3377 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2016 (edited) Μόλις έφτασε η MARKUS και τελείωσα την συναρμολόγηση......... .......καθώς και η monitor backligth led strip. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9, 2016 από black66.gr 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Νοέμβριος 10, 2016 #3378 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2016 LED Shower. Δε περιμενα να μαρέσει τοσο.Και κυριως στην οικογενεια μου. RGB ειναι και αλλαζει μονο του χρωματα random. Δουλευει υποθέτω με δυναμό. Ισως λιιιγο βαρυτερο απο τα απλα αλλά αξίζει. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 10, 2016 #3379 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος artyom έγραψε: LED Shower. Δε περιμενα να μαρέσει τοσο.Και κυριως στην οικογενεια μου. RGB ειναι και αλλαζει μονο του χρωματα random. Δουλευει υποθέτω με δυναμό. Ισως λιιιγο βαρυτερο απο τα απλα αλλά αξίζει. Όταν βγει "εξυπνο τηλεφωνο μπανιου" , που θα σε κανει μπανιο απο μονο του , τοτε θα αγορασω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 10, 2016 Author #3380 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2016 Εγώ θέλω ένα με sound pulse οταν παίζει ράδιο στο μπάνιο να γίνει το καμος όπως με τα diode lights στα pc κάποτες.Sent from my LG-D855 using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts